Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот icko65 » 18 юни 2017 15:09

baraba написа:Отворил съм си биричката , пуканки и гледам сеира с голям кеф :mrgreen: Великите корифеи на юридическите науки Бекали , макси , Уйно , Ицко и компания отново клепат невярващо и с треперещи пръсти пишат ... ама защо , ама защо , защооооо ...... мммммм безценно :mrgreen: Всичките тези корифеи повтарят като папагали тезата на едно изрусено псевдоспециалистче по някакво право , която е тотално погрешна , ама не им отърва да си го признаят щото ... опорните точки падат в канала !!! Колкото и да ви е мъчно , прогнозата ми от преди вече се потвърди на 100 % и ЦСКА ще играе в ЕКТ :mrgreen: Моля ви не се спирайте , много е забавно да ви чете човек ... :) :lol:

Ъпдейта дочака ли?Заеби аз къв корифей съм..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 18 юни 2017 15:11

icko65 написа:
Altarf написа:
icko65 написа:
Altarf написа:Пак питам защо УЕФА ни сложиха в петък на мястото на Дунав, след като целокупна синя България очаква в понеделник да ни махнат?

Защото според КАС вие все още сте участник..Но УЕФА не се е произнесла още-официално.

Това изобщо не е отговор на въпроса. КАС констатира положението в УЕФА. Защо УЕФА не е взела решение да не ни допусне през всичките тези дни, откакто е получила лиценза ни от БФС, а вместо това - напротив, маха Дунав в петък и слага нас? Точно в последния работен ден преди жребия.

Понеделник пък е първия работен ден и доколкото знам до жребия има няколко часа.Щом в петък ви въртяха с Дунав кво им пречи още едно завъртане..В началото на работния ден.

По принцип , нищо не им пречи , освен факта , че за да има завъртане трябва да се проведе процес по отнемане на лиценза , което няма как да стане за няколкото часа в понеделник ;) Освен това , нямаше изобщо да си правят труда да махат Дунав и да връщат ЦСКА , ако има шанс да се отнеме правото на ЦСКА да участва в ЕКТ !!! Точно защото УЕФА не е БФС и там не се събират екстремно в късни доби за да решават нещо си ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

DEEP_RED

Мнениеот DEEP_RED » 18 юни 2017 15:11

W84me написа:
Altarf написа:
W84me написа:Перуката и другите покрай него трябва да бъдат изгърмяни много сериозно заради този и много други, погазващи законите случаи. Това обаче ще удари по Ганчев и Домуза, което ще е още по-добре!

Ние и Лудогорец имаме пари. А вие какво ще правите без ЕКТ? Сега взимате едни 200 000 евро само за участие в първи кръг. А хич? ;)

Ама кои сте вие? И защо имате пари? Щото зачеркнахте едни 25 милиона.

[offtopic]Да и очакваме да видиме,как вие ще зачеркнете вашите 35 + :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 18 юни 2017 15:13

icko65 написа:
baraba написа:Отворил съм си биричката , пуканки и гледам сеира с голям кеф :mrgreen: Великите корифеи на юридическите науки Бекали , макси , Уйно , Ицко и компания отново клепат невярващо и с треперещи пръсти пишат ... ама защо , ама защо , защооооо ...... мммммм безценно :mrgreen: Всичките тези корифеи повтарят като папагали тезата на едно изрусено псевдоспециалистче по някакво право , която е тотално погрешна , ама не им отърва да си го признаят щото ... опорните точки падат в канала !!! Колкото и да ви е мъчно , прогнозата ми от преди вече се потвърди на 100 % и ЦСКА ще играе в ЕКТ :mrgreen: Моля ви не се спирайте , много е забавно да ви чете човек ... :) :lol:

Ъпдейта дочака ли?Заеби аз къв корифей съм..

Ти ако чакаш някакви ъпдейти си е твой проблем , аз не чакам НИЩО ;) Чета и ви гледам сеира само ... :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 18 юни 2017 15:14

icko65 написа:Понеделник пък е първия работен ден и доколкото знам до жребия има няколко часа.Щом в петък ви въртяха с Дунав кво им пречи още едно завъртане..В началото на работния ден.

Това е пожелателно мислене. :) С една дума: мечти.
Последна промяна от Altarf на 18 юни 2017 15:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 юни 2017 15:15

run1973 написа:
icko65 написа:
Altarf написа:Пак питам защо УЕФА ни сложиха в петък на мястото на Дунав, след като целокупна синя България очаква в понеделник да ни махнат?

Защото според КАС вие все още сте участник..Но УЕФА не се е произнесла още-официално.

И според УЕФА , към този час 15.00 ч. 18.6. 2017, все още сме участник :mrgreen:

Абсолютно си прав.
The list of clubs is provisional and subject to final confirmation from UEFA.
Participation of PFC CSKA Sofia subject to legal proceedings.
Изображение

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 18 юни 2017 15:16

Тези правни процедури вече приключиха. Именно на тяхна основа Дунав правилно беше отстранен от списъка и ЦСКА - поставен на негово място.
Последна промяна от Altarf на 18 юни 2017 15:16, променено общо 1 път.

DEEP_RED

Мнениеот DEEP_RED » 18 юни 2017 15:18

maxi1914 написа:

По същата логика защо картотекират момчетата на Дунав ?

Това го твърди само вашият гуру в БФС-„Кьоравото Коле“,дето се обича да се крие в тоалетните на БФС :twisted: До сега от него не сме чули нищо в полза на ЦСКА-само доноси и клевети!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 юни 2017 15:19

baraba написа:По принцип , нищо не им пречи , освен факта , че за да има завъртане трябва да се проведе процес по отнемане на лиценза , което няма как да стане за няколкото часа в понеделник ;) Освен това , нямаше изобщо да си правят труда да махат Дунав и да връщат ЦСКА , ако има шанс да се отнеме правото на ЦСКА да участва в ЕКТ !!! Точно защото УЕФА не е БФС и там не се събират екстремно в късни доби за да решават нещо си ;)

Никой нищо няма да отнема, те и Дунав имат лиценз за ЕКТ.
В УЕФА няма, за какво да се събират за да решават някакви извънредни казуси.
В писмото отговор на запитване на БТВ съвсем ясно и в едно изречение бяха отговорили.
"Няколко часа преди жребия в понеделник ще бъде определен последния участник"
Кой ще е аз не зная, но зная, че към момента не е настъпила никаква правна промяна на статута на отборите.

Изображение
Изображение

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 18 юни 2017 15:23

DEEP_RED написа:
maxi1914 написа:

По същата логика защо картотекират момчетата на Дунав ?

Това го твърди само вашият гуру в БФС-„Кьоравото Коле“,дето се обича да се крие в тоалетните на БФС :twisted: До сега от него не сме чули нищо в полза на ЦСКА-само доноси и клевети!

Викаш малко е , че се погазват всички правилници заради вас . И не били чули нищо положително .И не го твърди само господина .
В понеделник в случай, че всичко се развие според очакванията на всички в Русе, Дунав ще бъде представляван от своя изпълнителен директор Ивайло Петков на жребия. Русенци се очаква и да използват своя „Градски стадион“ в Русе, който очаква формално разрешение от УЕФА за Първия и Втория предварителен кръг на Лига Европа“, се казва още в материала.
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Върни се в “ЦСКА”