Добре, ти наистина ли ми казваш, че Пирин просто така ще подминат подобна измама и няма най-малкото да се разбучат? Казваш, че просто ще махнат с ръка и ще си замълчат аристократично?
БФС не е длъжен да информира всеки клуб за бившите му играчи. За това публикуват разните му там решения на сайта си, за да може който се интересува да ги прочете. Това ли трябваше да ти уточня?
Спас Делев - Фен тема
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Спас Делев - Фен тема
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
шивача написа:на мен няма ли да ми отговоришнали си възпитан, най-малко от теб съм очаквал да ме игнорираш :(
Даде ми добър съвет.Отивам да го направя!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:шивача написа:на мен няма ли да ми отговоришнали си възпитан, най-малко от теб съм очаквал да ме игнорираш :(
Даде ми добър съвет.Отивам да го направя!

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
vaskonti написа:Добре, ти наистина ли ми казваш, че Пирин просто така ще подминат подобна измама и няма най-малкото да се разбучат? Казваш, че просто ще махнат с ръка и ще си замълчат аристократично?
БФС не е длъжен да информира всеки клуб за бившите му играчи. За това публикуват разните му там решения на сайта си, за да може който се интересува да ги прочете. Това ли трябваше да ти уточня?
Васко, разтрогването е от 03.08.11, на сайта на БФС е публикувано на 02.09.11.
Кажи сега, какво да направи Пирин?Да говорим ли, че дори едномесечният срок за обжалване (ако имат право, но нямат) е изтекъл??!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:vaskonti написа:Добре, ти наистина ли ми казваш, че Пирин просто така ще подминат подобна измама и няма най-малкото да се разбучат? Казваш, че просто ще махнат с ръка и ще си замълчат аристократично?
Кажи сега, какво да направи Пирин?Да говорим ли, че дори едномесечният срок за обжалване (ако имат право, но нямат) е изтекъл??!
поне да споделят с широката общественост, но пък къв е смисъла, пари няма да видят. прав си, наков и бачев не биха ревали

Кашчей написа:vaskonti написа:Добре, ти наистина ли ми казваш, че Пирин просто така ще подминат подобна измама и няма най-малкото да се разбучат? Казваш, че просто ще махнат с ръка и ще си замълчат аристократично?
Могат да вдигнат вой до небето по медиите. Това е най-малкото. Ти не би ли, ако са те измамили със няколко стотин хилки и ако си шеф на един от най-обичаните клубове в България?
[center]I'll be the savior of you all
- Alonso_Massa
- Контакти:
Спас трябва да се продаде ако искаме да се развива. Вече ЦСКА не може да му даде това, което може да му даде Олимпиакос да речем... 

[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
- Red Warrior
- Контакти:
Спас Делев: Оставете Левски и Литекс - Лудогорец са опасните
"Нападателят на ЦСКА Спас Делев определи Лудогорец като по-опасен съперник за титлата от вечния враг на "червените" Левски и шампиона Литекс. Според Делев сегашният тим на "армейците" има всички шансове да прати в историята 13-те поредни победи на ЦСКА, постигнати под ръководството на Стойчо Младенов през есента на сезон 2002/2003 година.
"Вярвам, че ние можем да запишем повече от тези 13 поредни победи. Гледах Левски и Литекс и мисля, че не са кой знае какво, за да не триумфираме с титлата. Трябва обаче да се има едно наум с Лудогорец. Там събраха доста класни играчи, включително минали през ЦСКА, и те са готови да объркат сметките. Този, който ги подценява - греши", споделя Делев в интервю за "Тема Спорт". Според национала: "колективът сега е на едно много високо ниво и няма абсолютно, ама абсолютно нищо общо с преди година. Мисля, че сега и отборът е в пъти по-силен".
Що се отнася до новите попълнения Янис Зику и Жуниор Мораеш, мнението на Делев за тях е: "изключителни футболисти и професионалисти… спокойно мога да кажа, че в момента чужденците в ЦСКА наистина са качествени и можем да кажем, че се доближават до прословутата фраза да са с класа по-добри от българите. Оправдават напълно доверието".
Спас Делев коментира и темата за трансфер в чужбина. "Аз съм казал, първо искам да стана шампион с ЦСКА, да си свърша тук работата и после ще мисля за кариера навън. Има време. Идва зимен трансферен прозорец, после и летен, нищо не се знае. Всичко е възможно. Ако през зимата излезе някоя добра оферта от стойностен отбор, защо да не напусна ЦСКА", казва Делев и в края на интервюто признава, че би искал един ден да стане като легендата на българския футбол и Барселона Христо Стоичков."
"Спортал"
И аз мисля, че Литекс и Левски са слаби. Основния ни конкурент за титлата тази година ще е Лудогорец.
"Вярвам, че ние можем да запишем повече от тези 13 поредни победи. Гледах Левски и Литекс и мисля, че не са кой знае какво, за да не триумфираме с титлата. Трябва обаче да се има едно наум с Лудогорец. Там събраха доста класни играчи, включително минали през ЦСКА, и те са готови да объркат сметките. Този, който ги подценява - греши", споделя Делев в интервю за "Тема Спорт". Според национала: "колективът сега е на едно много високо ниво и няма абсолютно, ама абсолютно нищо общо с преди година. Мисля, че сега и отборът е в пъти по-силен".
Що се отнася до новите попълнения Янис Зику и Жуниор Мораеш, мнението на Делев за тях е: "изключителни футболисти и професионалисти… спокойно мога да кажа, че в момента чужденците в ЦСКА наистина са качествени и можем да кажем, че се доближават до прословутата фраза да са с класа по-добри от българите. Оправдават напълно доверието".
Спас Делев коментира и темата за трансфер в чужбина. "Аз съм казал, първо искам да стана шампион с ЦСКА, да си свърша тук работата и после ще мисля за кариера навън. Има време. Идва зимен трансферен прозорец, после и летен, нищо не се знае. Всичко е възможно. Ако през зимата излезе някоя добра оферта от стойностен отбор, защо да не напусна ЦСКА", казва Делев и в края на интервюто признава, че би искал един ден да стане като легендата на българския футбол и Барселона Христо Стоичков."
"Спортал"
И аз мисля, че Литекс и Левски са слаби. Основния ни конкурент за титлата тази година ще е Лудогорец.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Re: Спас Делев: Оставете Левски и Литекс - Лудогорец са опасните
прав е Спас, дано Левски измъкне нещо от Лудогорец 

Re: Спас Делев: Оставете Левски и Литекс - Лудогорец са опасните
Лудогорец са опасни наистина, заради големия финансов ресурс, но да се отписва отбора на Литекс е грешка! Ловчанлии имат много сработен състав. За малко да обърнат Левски на Герена от 2:0. Това се случва много рядко и е доказателсвто за духа на играчите. Никой не бива да ги отписва, камо ли след 5 кръга.