Официална фен-тема на Жуниор Мораес
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Официална фен-тема на Жуниор Мораес
Браво на момчето, днес му върза , дано и на лудогорието да вкара 

“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”
Поредния му супер мач! Дано го задържим за евротурнирите.
[offtopic]сам си пиша в тая тема, като лудите
[/offtopic]
[offtopic]сам си пиша в тая тема, като лудите

“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”
- blue avalanche
- Контакти:
jermiun написа:Поредния му супер мач! Дано го задържим за евротурнирите.
[offtopic]сам си пиша в тая тема, като лудите[/offtopic]
Той да не е луд!Че да не си намери свестен отбор...Какво да прави с вас в евротурнирите?Да пада от Стяуа ли?
Вторият му гол беше от истинска класа. В последните два мача започна да се отпушва, защото бе оставян на върха на атаката, където по принцип е неговата позиция. Със Зику може би ще са идеални в центъра на атаката, но трябват и халфове зад тях.
blue avalanche написа:jermiun написа:Поредния му супер мач! Дано го задържим за евротурнирите.
[offtopic]сам си пиша в тая тема, като лудите[/offtopic]
Той да не е луд!Че да не си намери свестен отбор...Какво да прави с вас в евротурнирите?Да пада от Стяуа ли?
[offtopic]

Голям Играч, Играч за Реал Мадрид

Янис Зику написа:Вторият му гол беше от истинска класа. В последните два мача започна да се отпушва, защото бе оставян на върха на атаката, където по принцип е неговата позиция. Със Зику може би ще са идеални в центъра на атаката, но трябват и халфове зад тях.
Той по принцип е много силен в играта с глава. Повече от половината му голове в румъния са с глава

Иначе си мисля, че ще е по-добре да играе с Платини отпред, щото Мишел повече я търси топката и е по комбинативен, а най-добре да играят двамата със Зику зад Мораес, но тогава ще трябва да играем само с един деф. в средата.
абе, в тоя ред на мисли, да останат мБоли, Бандата, Платини, Зику, Мораес и Нелсън и останалото в печката, защото, това дърво, което дава добър плод се очиства, за да дава по-добър плод, а останалото се отсича и изгаря .
Нападателят на ЦСКА Жуниор Мораеш разкри, че феновете на "червените" са го удивили с фанатичната си подкрепа към отбора още от първите дни на бразилеца в България. В интервю за сайта fifa.com "десетката" на "армейците" призна, че мечтае да играе в Испания или Италия и дори има оферти от клубове от тези страни, но със сигурност остава на "Българска армия" поне до края на сезона и ще се опита да помогне на отбора да спечели титлата.
"Не знаех толкова много за страната, но бях удивен от феновете. В първите няколко мача седях отстрани и видях какво шоу направиха. Бях изненадах от това колко фанатични са те и как винаги са зад отбора. Бразилия е родината на футбола и аз съм играл в няколко големи дербита със Сантос, така че знам колко страстни са бразилците. Но ако питате мен, тези фенове са още по-фанатични.
Двамата ми съотборници от Бразилия са фантастични хора. Не го казвам само защото са от моята родина, а защото са ми приятели. Разбирам се добре и с останалите. Винаги се опитваме да обядваме или вечеряме заедно.
В миналото в България е имало само два-три отбора, които се борят за титлата, но нивото тази година е настина добро - шест отбора се борят за отличието и за местата, даващи право на участие в европейските турнири. На два-три пъти загубихме точки по глупав начин - както в последния мач срещу Лудогорец. Вкарах два гола, но допуснахме изравняване в самия край и трябваше да се примирим с ремито.
Мечтая да играя в Испания или Италия и към мен има интерес от клубове от тези две страни. Шефовете на ЦСКА ми казаха ясно, че искат да остана в клуба до края на сезона. Аз съм много щастлив тук и ще е страхотно да остана и през втората половина от сезона и да се преборим за титлата".
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Интересно изказване пред сайта goal.com направи един от агентите на играча на ЦСКА Жуниор Мораеш Тиаго Мартинс. Изданието нарича футболиста на червените изгравяща звезда, която скоро може да заиграе в атаката на Удинезе рамо до рамо с Антонио Ди Натале. "Възможно е Мораеш да осъществи трансфер през януари, защото се справя много добре в ЦСКА. Удинезе показва някакъв интерес, но все още няма нищо конкретно. Очевидно момчето би искал да играе в серия "А" и Удинезе ще бъде първият ни избор", коментира Мартинес, след което продължава:
"Към него има оферти от Румъния и Белгия. Работя за него и му търся по-силно първенство. Неговата пазарна стойност е около 2 милиона евро. В Удине вече правят сметки, че до една-две години, ако всичко върви добре, могат да го вземат за 2 и да го продадат за 10 милиона.
- Артилериста
- Контакти:
Най-добрият чужденец играл някога в България,или поне може да се нареди до играчи като Беноа Кое и Тиаго Силва! 

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
Артилериста написа:Най-добрият чужденец играл някога в България,или поне може да се нареди до играчи като Беноа Кое и Тиаго Силва!
Съгласен, бих добавил и Лео Лима!