Павел Дочев напусна ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

batelevski
Контакти:

Re: Павел Дочев напусна ЦСКА

Мнениеот batelevski » 16 авг 2010 20:35

Blue_Lion написа:Знам,че не е моя работа,ама къв е тоя Йовановски ? :shock:

П.П. Толкова сте зле в момента,че не е смешно,а е трагично...чак ми е жал за вас,кво се случва в ЦСКА !
И как ще е смешно като сме зле, бе :lol: Наистина не ти е работа да коментираш, така че недей се хаби ;) Иначе наистина ми е жал за Дочев. Човека явно искаше да промени нещо, но то цялата работа е сбъркана, така че едва ли щеше да се получи нещо :? Дано пък нещата някак си да тръгнат да се оправят :cry: Успех на новия треньор, който и да е той :)

bigthener
Контакти:

Павел Дочев скочи срещу ЦСКА

Мнениеот bigthener » 16 авг 2010 20:50

"Има играчи, които за нищо не стават", добави наставникът

Българският специалист Павел Дочев сам е напуснал ЦСКА.

Това призна самият той, веднага след като напусна офиса на "Титан", където беше на среща с шефовете на тима. Дочев си тръгна с вдигната глава, но каза няколко интересни неща за всичко, което се случваше в ЦСКА през последните месеци.

„Под нивото ми е да се занимавам и да се разправям с глупости. Сутрин като стана е важно да се гледам в огледалото и да оставам верен на моето правило. Има неща, за които съжалявам. Може би трябваше от самото начало да тръгна по друг път. Доверих се, в определената ситуацията и бях наивен, вярвайки в доброто. Имаше толкова много проблеми в отбора, които ме затрупаха. Не искам аз да съм човека, който да е виновник за тази тежка ситуация в клуба, поемам тази отговорност и е по-добре за бъдещето на ЦСКА някой друг да поеме нещата и да ги промени за по-добро. Най-сериозният проблем е манталитетът. Исках да променя в отбора много неща, но само аз да ги искам не стига, а трябва и другите да ги искат. Като се чувствах малко самотен, изолиран и неподкрепен е трудно. Доверих се и на футболистите. В отбора на ЦСКА има добри футболисти, истински професионалисти. Но има и такива, които не отговарят за амбициите на ЦСКА, но ще си ги запазя.

Няма да говоря против футболистите. Има действително голямо разминаване между моите представи за футбол и това как се работи и от действителността тук. Сблъсках се с чужди и непонятни за мен неща и не можах да се справя с тях. С Емил Костадинов работихме в една посока. Той се опита да ме подкрепи, но не успяхме. По-добре да си тръгна с чест и достойнство, отколкото да стоя тук. За мен най-болно и най-тежко бе след мача с Видима да ме изкарват с кола като престъпник. Все едно, че съм изнасилил непълнолетно момиче. Аз инвестирам толкова много, имам безсънни нощи и работя за този клуб, а в същото време да се срамувам и да се крия от обществеността, това ми дойде в повече. Това беше капакът за моето решение. Реших, че не трябва да си причиняват това, исках да преспя и да помисля добре преди да взема решение. В момента мога да гледам само напред и да си тръгна с чест.

Ръководството взимаше решения под натиск, но се радвам, че си тръгвам. Мисля, че моят наследник може да вдигне ЦСКА. Аз мисля, че и аз ще се справя, но просто ми трябваше време. в отборът трябва да се пипнат едно-две неща, самото ръководство в лицето на собствениците и Емил Костадинов има представа, какво говоря, защото всичко съм им казал. Нямаме много различни мнения и са солидарни с мен в това отношение. Имаме общи виждания. В четвъртък трябва да се постигне победа. По принцип в отборите има психологически подем при смяна на треньора и всеки се хвърля на ново и на върха на възможностите си. всичко е възможно. От психологическа гледна точка това има положителен ефект.

Останах изненадан от нивото в България и начина на работа. Чувах много, не исках да е истина, но се оказаха истина. Говоря за неща в негативен план. Голяма част от футболистите имаха уважение и респект към мен, друга част не бяха съгласни с моите методи и поставяха всичко под въпрос. Не мога да работя на 100%, ако нямам пълната подкрепа и убеждение, че това, което правя, е правилно. Имаше хора, които бяха против моите методи, но не съм човек, който да прави компромиси в името на един или друг футболист. За мен е по-важно не какво стои на гърба на фланелката, а отпред на гърдите. Името на ЦСКА е по-важно от името на футболистите. Това беше моето мото, но и там имаше разминаване. На някои футболисти, на които съм искал нещо да им кажа, съм го казал вчера. Няма пред обществеността да пера мръсни ризи. Имам пълните основания да съм спокоен с моето решение. Винаги съм бил убеден в това, което правя и си тръгвам с високо вдигната глава", заяви Дочев.

batelevski
Контакти:

Re: Павел Дочев скочи срещу ЦСКА

Мнениеот batelevski » 16 авг 2010 20:55

Срещу никого не е скачал..каза си нормални работи, та и сигурно е спестил доста ;)

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 16 авг 2010 20:59

Павката Дочев е много над това,което е в ЦСКА в момента.Тоест хората вътре.Ще го разберете,може би много от вас са го разбрали.На никой не е скачал,той ако им беше скочил,сега щяха да са безработни тези,които го бойкотираха и не разбраха,че ако си в ЦСКА се раздваваш и инвестираш,както казва той.

bigthener
Контакти:

Мнениеот bigthener » 16 авг 2010 21:00

Roger_Federer написа:Павката Дочев е много над това,което е в ЦСКА в момента.Тоест хората вътре.Ще го разберете,може би много от вас са го разбрали.На никой не е скачал,той ако им беше скочил,сега щяха да са безработни някои.

Е за заглавието, от сещаш се кой сайт е.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 16 авг 2010 21:05

batelevski написа:
Blue_Lion написа:Знам,че не е моя работа,ама къв е тоя Йовановски ? :shock:

П.П. Толкова сте зле в момента,че не е смешно,а е трагично...чак ми е жал за вас,кво се случва в ЦСКА !
И как ще е смешно като сме зле, бе :lol: Наистина не ти е работа да коментираш, така че недей се хаби ;) Иначе наистина ми е жал за Дочев. Човека явно искаше да промени нещо, но то цялата работа е сбъркана, така че едва ли щеше да се получи нещо :? Дано пък нещата някак си да тръгнат да се оправят :cry: Успех на новия треньор, който и да е той :)

Ще си коментирам колкото си искам пич ;) Питам културно без да се заяждам..а това,че Левски на теб ти бърка в очите си е твой проблем...както ти личи по ника,но кой както го разбира :)
Изображение

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 16 авг 2010 21:08

По-скоро други "скочиха" на П.Дочев, особено носещият фамилия Зафиров.

batelevski
Контакти:

Мнениеот batelevski » 16 авг 2010 21:14

Няма да продължавам каквато и да била дискусия с теб. Темата е за Дочев и за него трябва да си остане ;)

janhom
Контакти:

Мнениеот janhom » 16 авг 2010 21:17

ЗА всичко е виновен Емил Костадинов.
И преди се е забърквал в игрите за мениджърски интереси от времето на Александър Томов.

Потребителски аватар
Simo Smurfa
Контакти:

Мнениеот Simo Smurfa » 16 авг 2010 21:32

Той ако беше скочил срещу ЦСКА щеше да стане страшно.Просто човека е с европейско възпитание и премълча страшно много!!!Нещо,което боклуците от ТиТАН и боклука Костадинов не заслужават!Просто не мога да повярвам,че българските футболисти са такива(не говоря само за ЦСКА,защото във всички отбори е така)когато дойде някой,който иска да ги научи,да ги накара да се изпотят,да отдадат месеците си с мисълта само за отбора,а не за дискотеки и те го гонят.Затова нека да им дадат по 800 лева заплата на тези големи футболисти и при титли,купи и успехи в Европа да им дадат другите 9000 да видим дали тогава няма сами да тренират.А най-важното което каза Дочев и което всички БГ псевдо футболисти са забравили е че е важно името отпред на емблемата,а не на гърба на фланелките им.Защото имената на тези футболисти ще се забравят,а свещенното име на отборите независимо дали са с 4,5,8 или 10 букви винаги ще е в сърцата и устите на феновете!
На Светът има два цвята-Черно и Бяло.Всичко друго е излишна суета!!!

Върни се в “ЦСКА”