http://www.youtube.com/watch?v=rrO8AFGi_rc
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
kolokolo написа:Тук може да видите ексклузивен репортаж от мача Локомотив -Лефски .
http://www.youtube.com/watch?v=rrO8AFGi_rc
nn72 написа::lol: 2-0!!!
unist_gp написа:и някой специалист ще ми обясни ли защо трябва да паднат? както знаем английските отбори от премиер ако не играят в шампионската лига, пускат по младите и неопитни играчи за да трупат самочувствие в купата на уефа(ЛЕ). там пак се играе на пълни стадиони и със силни отбори, но от това не зависи съществуването на отбора. В Премиер е обратното,трябва да останеш на всяка цена за догодина и трябва да си колкото може по нависоко в класирането,за да паднат добри пари от финансовите благодетели Баркликардс. Така че очаквам младите и неопитни играчи на ЦСКА да се надиграват с младите и неопитни играчи на Фулъм. Нещата са напълно изравнени и резултатът ще е равен, дано паднат поне много голове, за да е интересен мач
berbatov написа:unist_gp написа:и някой специалист ще ми обясни ли защо трябва да паднат? както знаем английските отбори от премиер ако не играят в шампионската лига, пускат по младите и неопитни играчи за да трупат самочувствие в купата на уефа(ЛЕ). там пак се играе на пълни стадиони и със силни отбори, но от това не зависи съществуването на отбора. В Премиер е обратното,трябва да останеш на всяка цена за догодина и трябва да си колкото може по нависоко в класирането,за да паднат добри пари от финансовите благодетели Баркликардс. Така че очаквам младите и неопитни играчи на ЦСКА да се надиграват с младите и неопитни играчи на Фулъм. Нещата са напълно изравнени и резултатът ще е равен, дано паднат поне много голове, за да е интересен мач
Харесвам мнението ти, не за първи път- винаги си обективен. Браво! Само аватара ти не ми харесва- прилича ми на мексиканска шапка. не че моя е по-красив ама твоя е направо грозен
infallible написа:Здр.. Имате ли информация дали ще има и Утре билети за сектор Г ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 69 госта