CSKA 78 написа:Първата Лига на Украйна не е по-силна от нашата!
Дори и по време на война имат по-силно първенство. Нашето тука е пълен фалш.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
CSKA 78 написа:Първата Лига на Украйна не е по-силна от нашата!
Tony_CSKA написа:CSKA 78 написа:
Евреинът е бомба, спор няма! Но що ли ми се струва, че сме избегнали куршума?! :)
Колко е добър Кордоба, е много полемично в настоящия момент понеже не е играл цял сезон! Но все пак сме дали близо 1 милион евро за него, и като трансферна сума е почти три пъти по-скъп от Делова! Доколкото си спомням същите бяха отзивите и за Скаршем в края на миналата година, когато въобще не играеше! Даже някои искаха да се разделим с него! ;)
Въобще не ме интересува, че сме се излъгали да дадем много пари за Кордоба, също така качествата на Скаршем не могат да му се приписват, защото той такива няма. Да се опитват да излъжат някой да го вземе, било то и без пари. Дано още 2 години не играе за нас. За нищо не става.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
CSKA 78 написа:Как беше, ако някой извади 3 млн. евро за Ето`о, аз лично ще го закарам на собствени разноски! :)
ivo55 написа:Това че ние си живуркаме в най-бедната държава в ЕС, си е наш проблем, както се казва. Всеки път като отидеш на екскурзия в голям град като Истанбул, Париж, Мадрид и подобни и си даваш сметка София какво малко селце е.
Другата седмица.....сигурен съм че от януари до юни не са гледали никой. Пак ще се изсипват накупivo55 написа:А бе тая седмица няма как да няма нови. Нали бе съобщено.
Потребители, разглеждащи този форум: ivonotbad и 66 госта