II кръг: ЦСКА - Левски 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Re: II кръг: ЦСКА - Левски - 2:0 FT

Мнениеот IvanGit » 27 юли 2014 23:16

Jr.Moraes написа:Тоз Неустойчо май ше го праиме Петко ми се струва :)

Не, ще е треньор на ЦСКА 100 години.Тоя колкото пари е изсмукал ,бедна ти е фантазията,той е част от проблемите на ЦСКА не от решенията им,но червените щом си го харесват....тяхна си работа.Не виждам нито титлите ,нито купите ,нито Европата ама нейсе,само в България с едно изказване от рода на "говеждия стадион" можеш да заблуждаваш хората ,че си един от тях а всъщност да си пиявица до пенсия.Аре ходете за акции,че трябва да осигурите заплатите че и пенсиите на дует Младенови.
Последна промяна от IvanGit на 27 юли 2014 23:18, променено общо 1 път.

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 27 юли 2014 23:17

Хубаво, бихме един Левски, който е по-слаб от Зимбру, молдовски отбор, който НЕ играе футбол. Под Молдова са само градовете държави в Европа.
Една такава победа нищо не значи, ако вие се задовалявате с числата оформящи крайния резултат, ваша воля. Аз искам отбора на който симпатизирам да играе футбол и да се развива. Реално от 2006та вървим само надолу.

П.П. Джокер, как успя да си купиш акции, след като те не се продават свободно?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 юли 2014 23:20

Стойчо с този мач доказа само едно... че за него има само един мач които няма как да го загуби... :idea:

А подуяне като почнат да се надъхват ми е най кеф.. без никакво покритие е това надъхване :lol: :lol: :lol: гледайте им в официалния форум сега как реват, а преди 5 часа некви знамена и 7-мици ХАХАХАХА ... ей всеки път едно и също... :mrgreen:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 27 юли 2014 23:23

motg написа:Хубаво, бихме един Левски, който е по-слаб от Зимбру, молдовски отбор, който НЕ играе футбол. Под Молдова са само градовете държави в Европа.
Една такава победа нищо не значи, ако вие се задовалявате с числата оформящи крайния резултат, ваша воля. Аз искам отбора на който симпатизирам да играе футбол и да се развива. Реално от 2006та вървим само надолу.

П.П. Джокер, как успя да си купиш акции, след като те не се продават свободно?

...... ли му майката :shock: , а ти ,ако мислиш,че аз не искам да вървиме нагоре ...,но поне като биеме добитъка си е ПОБЕДА и не подлежи на критика ,ако си Армеец въобще,ще ме разбереш,ако не си ...нали си знаеш :(
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 27 юли 2014 23:24

Отново абонати. Нищо ново.. трябва време футболистите да се сработят. Ако почне отново с мрънкането, ше стане по-зле. Някои от новите не са лоши, другите тепърва ше видим.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 27 юли 2014 23:26

Честита ни победа,и наздраве!Изображение
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 юли 2014 23:28

***cska*** написа:Честита ни победа,и наздраве!Изображение

А наздраве :)

Jr.Moraes
Контакти:

Re: II кръг: ЦСКА - Левски

Мнениеот Jr.Moraes » 27 юли 2014 23:32

Jr.Moraes написа:Като се има впредвид мача в четвъртък е тъпо сега да се дават прогнози но ще се изхвърля и ще кажа 2/3:0 и аз.Сините са трагични просто,според мен даже този отбор им е по-слаб от миналогодишния,те също като нас са събрани от кол и от въже и в момента се сработват.Така ,че 2/3:0 с голове на Буш и Тони Силва.Единствено този Бедоя е добър футболист и донякъде Божиинката ,останалото е пълнеж.

П.С.Нали знаете ,че те са малко абонати и на Камбуров ,освен на Стойчо ? :lol:

Горе-долу познато :?

pomiqr168

Мнениеот pomiqr168 » 27 юли 2014 23:35

Дека е великата публика на "Левски" като няма безплатен билет, ядене и пиене?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 юли 2014 23:37

Честита победа.
Офтопик:
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”