Загубихме незаслужено! Аз съм много доволен и удовлетворен от това което видях!
На богаташчетата от Разград мога да кажа само едно - с парите си може да си купите всичко, но такива фенове не можете да си купите и никога няма да имате!
САМО ЦСКА!
Плейофи - ХХIХ кръг: ЦСКА - Лудогорец - 0:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Плейофи - ХХIХ кръг: ЦСКА - Лудогорец /26.03.14, 19:30 часа/
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Голям смях падна с интервюто на Стойчо.
Отново се оправдава със съдията. Има ли мач, след който Стойчо да не се е оправдал със съдията ? Жалко е това реване всеки път. Съдията по никакъв начин не помогна на Лудогорец.

- batmanlevski
- Контакти:
стойчо младенов- любимият ми резултат е 1-0 ,е ха честито и другия кръг пак с толкова да паднете
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Re: Плейофи - ХХIХ кръг: ЦСКА - Лудогорец - 0:1
Няма какво да се лъжем, разочарованието идва не толкова от загубата в срещата, колкото от това, че ни се искаше (а и имахме шанс ) да вземем титлата. И ако нямахме аргументи за титла тази година (отбора бе пред закриване, никаква подготовка и селекция, липса на пари и т.н.), то открилият ни се шанс за нея показва , че ние сме повече от обикновен отбор. Сега трябва да задържим евроквотата, в което не се съмнявам, да вземем лицензите, да се успокои обстановката около отбора и наесен да стартираме със самочувствието и играта, които ни прилягат.
Стойчо дразни , но неможе да му се отрече че отбора му е свръх мотивиран. Малко треньори в БГ го могат. Иначе за да съм честен, най заслужавате 3-тото място, да не кажа и 2-рото. За мое съжаление това е истината
Гола на Лудогорец искам да го видя от горната камера ,имам чувството ,че освен мелето ,където кой ,кого .Имаше и голямо съмнение за засада на АБало.Червеният картон който трябваше да бъде показан на минев за умишлен удар в главата на противник е безспорен !А беше още в началото на мача.Имаше и една доста любопитна ситуация през второто полувреме когато,оня с растата директно си подкоси Бадема в тяхното наказателно поле.Не помня коя минута беше ,но беше при наш тъч ,близко до вратата им.Нека компетентните да си дадат мнението какво трябваше да се отсъди !
Те сега изгледах гола им.Абсолютен 100 % фал на Марселиньо ,подпря с двете ръце Апостол Попов !
Те сега изгледах гола им.Абсолютен 100 % фал на Марселиньо ,подпря с двете ръце Апостол Попов !
Последна промяна от percival на 27 мар 2014 09:10, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
volf написа:Рутинен мач...!
Изиграхме го слабо, макар за това да си имахме достатъчно кадрови причини.
Надявам се това да беше последната проверка за възможностите на Бурзорг.
Видно е че в България няма отбор който да ни се противопостави ефективно.
Забелязвам някаква неоправдана еуфория на хората около ЦСКА, но тя е или резултат от лаически мироглед или в следствие че всички са очаквали повече от Лудогорец.
Ако опорните халфове не губеха толкова полезно време, а единият от тях не отигравапе перманентно грешно или немощно в ЦСКА нямаше да искат да си спомнят за този мач.
Отдавна твърдя, че Мисиджан не е нивото в което всички са решили да ни убедят.
Отделно от това момчето не се влага до край, тъй като счита че Българските терени не са място където ше бъде забелязан и оценен!
Много жално ми стана за Иван Стоянов, който искаше да компенсира липсата на форма и качества с тичане и ръгане за да накара някой в Лудогорец да съжалява за него.
Уви...! - Просто затвърди мнението, че единственото хубаво нещо което може да се случи с него е да стане звезда на ЦСКА.
Много хора отдават някакво значение на параноичните изказвания на този или онзи треньор...!?
А бре хора, изказванията са си изказвания и те нямат никакво отнопение нито към играта, нито към резултата.
Аз лично гледам това което се случва със собствените си очи и ничий, колкото и обаятелен треньор да е не може да заличи това което съм видял с приказки!
Сигурно ще има такива, които да се опитват да виждат друго качествено съотношение между двата отбора, но статистиката от срещата е безпристрастна...
Лудогорец е с повече от класа над ЦСКА и всички останали в България!
Препоръчвам на феновете на Лудогорец да не скромничат излишно - няма, кой да го оцени. Това не значи че трябва да си затваряте очите за слабостите в отбора - напротив - бъдете директни, но уважавайте и труда на хората в клуба на който симпатизирате, защото те се справят много по-добре от всички други.
Това е моето виждане и практиката е показала,че е правдиво.
Заложих на логиката и очите си за да се пристрастя към футбола, който играят футболистите от Разград и вече 4 години жъна удоволствието от правилния избор.
На тебе нещо ти има

Леевски, оле

batmanlevski написа:стойчо младенов- любимият ми резултат е 1-0 ,е ха честито и другия кръг пак с толкова да паднете
Къде беше досега бе,мишок и да паднеме кво ше стане ,ше изплувате от кенефа ли ,що ли

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Очаквах повече риск в нашата игра. Вчера трябваше да играем все едно мача е почнал с гол аванс на Лудогорец. Повече атаки, повече острота.
За жалост нямаме изпълнители за подобен стил.
На моменти играхме доста добре, но в историята остава резИлтата 0:1 за Лудогорец в един равностоен, биткаджийски мач.
Няма спор, че с такива дербита нивото ни ще се вдига-говоря за ЦСКА и Лудогорец, докато други тимчета излизат със свалени гащички, правят си чики-рики за нечий кеф и Любилей.
За жалост нямаме изпълнители за подобен стил.
На моменти играхме доста добре, но в историята остава резИлтата 0:1 за Лудогорец в един равностоен, биткаджийски мач.
Няма спор, че с такива дербита нивото ни ще се вдига-говоря за ЦСКА и Лудогорец, докато други тимчета излизат със свалени гащички, правят си чики-рики за нечий кеф и Любилей.
Искам да кажа, че съм възмутен от маймунските звуци, които звучаха, когато тъмнокожи футболисти от Лудогорец играха с топката.
Другия път укайте на Джаксън, на Тони, на Съни, на Райс... Идиоти...
И не стига, че стадиона ни е стара развалина, а някои бели маймуни чупеха седалки от яд, че са ни вкарали гол.
Акционери...Уж...
Другия път укайте на Джаксън, на Тони, на Съни, на Райс... Идиоти...
И не стига, че стадиона ни е стара развалина, а някои бели маймуни чупеха седалки от яд, че са ни вкарали гол.
Акционери...Уж...
Последна промяна от Кировец на 27 мар 2014 09:44, променено общо 3 пъти.