19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: 19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Мнениеот blue avalanche » 19 дек 2013 20:12

Udoji90 написа:
blue avalanche написа:
sin4ec написа: Подобно положение за дузпа имаше и във вашето наказателно, но както винаги удобно си траете и се правите на ощипани. Нищо ново под слънцето.

Да бе...Кво стана с тая дузпа,че ми се губи?И със съдията,дето толкова подпирал Левски пък не я свирна...

Съдията показа равен критерий - щом не свири нашето положение, значи няма да свири и вашето. Ето това стана.

Ми що ревункате тогава?

Потребителски аватар
Тостао
Контакти:

Re: Купа на перуци: ДС/БФС 11+3 - ЦСКА 0:0 (6:5 дузпи)

Мнениеот Тостао » 19 дек 2013 20:12

COVINI написа:Не е срамно да отпаднеш след дузпи,това го има по цял свят.Отново ги надиграхме на терена,но прекалено голямото изчакване на грешки в другата защита и несериозни пропуски доведоха мача до равен.Съдията също буташе мача към дузпи,правеше се на много обективен когато не трябва и не смееше да показва картони за поредица нарушения.На трибуните просто ги смазахме от пеене и плакати,сганта толкова е затънала в малоумщина,че никога няма да се оправи.Поредните дебилни надписи и олигофренско скандиране,от което нищо не се разбира,големия транспарант е откраднат от НАС,и днес окончателно сектор боклук доказа с политическото послание,че е платена публика.Пак също се видя кой е покровителстван от другарите с пагони,пред сектора ни имаше много каски с щитове,отвън също ни чакаха с коне и пръскалки и само чакаха нещо да стане и да тръгнат да бият наред.

Срамно е да банват за прякор на стойчо, а за прякор на председятеля на бфс да не те пипат сиреч срамно е ....
moderatè souse
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 19 дек 2013 20:13

Andrew Eldritch написа:Що никой не коментира неотсъденото нарушение в гръб и втори жълт картон на Менди с/у Туре в 45-та минута?

То по тая логика и Туре трябваше да го изгонят. Един картон му спестиха, като влезе с лакът в гръб на Чочев още първото полувреме. Още сума ти пъти спореше с рефера, а след първия си картон пак имаше нарушения. Реферът за повечето неща показа равен критерий, но според мен все пак направи грешки.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 19 дек 2013 20:13

milenkorak написа:Този мач беше загубен не от отбора на ЦСКА, а от треньорският щаб. Второто полувреме и двете продължения бяха ад за левскарите. Те бяха едни опълченци, които само чистеха топката и чакаха да се доберат до дузпите. Стойчо Младенов виждаше това синьо безсилие, но нямаше смелостта да предприеме тотален щурм, а трябваше. Той просто беше длъжен да смачка капитулиращите сини безхаберници. Мач се печели с кураж и смело сърце.

Това е точно на място казано...тва в спечелен мач ,да играеш за дуспи :o Разбор няма какво да се прави, дупките са зейнали отдавна, но това са ни възможностите към момента. Можеби трябваше да се търси освежаване още около 70' и да вкара и други млади, а не да ми прави пълни смени с Косоко.
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 19 дек 2013 20:13

Andrew Eldritch написа:Кажи си сметката ти пратя някой лев за ново огледало.

Пари не ми трябват. Имам си. ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 19 дек 2013 20:13

blue avalanche написа:
Udoji90 написа:
blue avalanche написа:
sin4ec написа: Подобно положение за дузпа имаше и във вашето наказателно, но както винаги удобно си траете и се правите на ощипани. Нищо ново под слънцето.

Да бе...Кво стана с тая дузпа,че ми се губи?И със съдията,дето толкова подпирал Левски пък не я свирна...

Съдията показа равен критерий - щом не свири нашето положение, значи няма да свири и вашето. Ето това стана.

Ми що ревункате тогава?

Къде си ме видял да ревункам? :?
Последна промяна от Udoji90 на 19 дек 2013 20:14, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 19 дек 2013 20:13

blue avalanche написа:

Как да свирне като нема...
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Re: Купа на перуци: ДС/БФС 11+3 - ЦСКА 0:0 (6:5 дузпи)

Мнениеот Andrew Eldritch » 19 дек 2013 20:13

Red joker написа:Съдран чувал,без пукнат лев ,ви надигра отсекъде- това говорили ти нещо за твойто отборче, а ако съдиите,свиреха като в Англия вие отдавна да се борите за оставане в Елита :lol:
Ако бфс-то беше като ФА, вие отдавна щяхте да сте в селските групи
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 19 дек 2013 20:15

Udoji90 написа:
Andrew Eldritch написа:Що никой не коментира неотсъденото нарушение в гръб и втори жълт картон на Менди с/у Туре в 45-та минута?

То по тая логика и Туре трябваше да го изгонят. Един картон му спестиха, като влезе с лакът в гръб на Чочев още първото полувреме. Още сума ти пъти спореше с рефера, а след първия си картон пак имаше нарушения. Реферът за повечето неща показа равен критерий, но според мен все пак направи грешки.

Ами значи рефера е показал еднакъв критерий, що ревете тогава?
I'd buy another if I had
Back
What I paid

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 19 дек 2013 20:15

Red_Girl написа:
Andrew Eldritch написа:Кажи си сметката ти пратя някой лев за ново огледало.

Пари не ми трябват. Имам си. ;)

Ми купи си ново огледало. Старото явно те заблуждава.
I'd buy another if I had
Back
What I paid

Върни се в “ЦСКА”