Учредиха ЦСКА 1923 АД !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Учредиха ЦСКА 1923 АД !!!

Мнениеот alexveselinov » 30 юни 2013 19:42

mertezaker написа:Най-добре от А окръжна, но с историята на ЦСКА! И след 4-5 години да се наритат задниците на Черноморския, sandi, urcoto и още дестина форумни герои! Аз предпочитам чист ЦСКА от най-долните дивизии, но с истински фенове!!! И нека играем с Чепинци, Требич, и т.н.

Кратко,точно и ясно!
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 30 юни 2013 19:43

.
Последна промяна от alexveselinov на 30 юни 2013 19:44, променено общо 1 път.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 30 юни 2013 19:44

demon777 написа:
BPFC1912 написа:Всеки нов клуб няма право да започва от А група , а от аматьорските ! Не виждам смисъл какво повече да се коментира. Законите са направени именно за да се спазват. Иначе всеки може да си прави каквото си иска.

Невтохимик не е нов клуб. Собствениците на нафтата имат законното право да преместят отбора си в софия щото им е кеф да кажем както и Батков може да премести левски в родопите щото е по тучна тревата. Щом нафтата стане софийски отбор отпада пречката за м/у областното сливане

Те хубаво ще го преместят и ще му сменят името и боята, НО къде ще играе? ЦСКА си остава с ТИТАН на Армията, ЦСКА 1923 няма право на концесия и ще трябва да плаща наем, само че какво правим ако има застъпване в програмата и по този начин ЦСКА и ЦСКА 1923 трябва да играят по едно и също време? Ще се молите на Венци Корема да ви даде в Овча купел ли?

Единственото хубаво нещо АКО това стане, ще имаме 2 вечни дербита :lol:
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
levskii
Контакти:

Мнениеот levskii » 30 юни 2013 19:44

mertezaker написа:Най-добре от А окръжна, но с историята на ЦСКА! И след 4-5 години да се наритат задниците на Черноморския, sandi, urcoto и още дестина форумни герои! Аз предпочитам чист ЦСКА от най-долните дивизии, но с истински фенове!!! И нека играем с Чепинци, Требич, и т.н.

Правете един фенски отбор тогава и играйте :lol: :lol: :lol: стария нямате пари за историята му

Потребителски аватар
FILIP1912
Контакти:

Мнениеот FILIP1912 » 30 юни 2013 19:44

levskii написа:
FILIP1912 написа:Така е и затова сега ще искат от БФС да им разреши да лицензират Нефтохимик АД, но със сменено име на ЦСКА 23 ЕАД и адрес на управление от Бургас на София. Това което ти пиша не е предположение просто го знам. Дали обаче БФС ще им разреши е съвсем друга тема.

то остава и да им разрешат след като потрошиха централата им и след като УЕФА ги следи и изрично са им заявили да не позволяват това дето искат да направат

Вярвай ми това в момента е единствения им изход в А-група да играе клуб, на който в името му се съдържа ЦСКА и те са се хванали за този вариант. Лично аз ще чакам с интерес решението на БФС по този казус.
Изображение

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 30 юни 2013 19:46

Как така се учредява дружество, още повече акционерно, в неделя? За тея няма ли търговски регистър, общо събрание, закони?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 30 юни 2013 19:46

Adramelech написа:
demon777 написа:
BPFC1912 написа:Всеки нов клуб няма право да започва от А група , а от аматьорските ! Не виждам смисъл какво повече да се коментира. Законите са направени именно за да се спазват. Иначе всеки може да си прави каквото си иска.

Невтохимик не е нов клуб. Собствениците на нафтата имат законното право да преместят отбора си в софия щото им е кеф да кажем както и Батков може да премести левски в родопите щото е по тучна тревата. Щом нафтата стане софийски отбор отпада пречката за м/у областното сливане

Те хубаво ще го преместят и ще му сменят името и боята, НО къде ще играе? ЦСКА си остава с ТИТАН на Армията, ЦСКА 1923 няма право на концесия и ще трябва да плаща наем, само че какво правим ако има застъпване в програмата и по този начин ЦСКА и ЦСКА 1923 трябва да играят по едно и също време? Ще се молите на Венци Корема да ви даде в Овча купел ли?

Единственото хубаво нещо АКО това стане, ще имаме 2 вечни дербита :lol:

Може да съществува клуб без да практикува спортна дейност. Както има фирми, които не изпълняват дейност, или поне така се водят.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 30 юни 2013 19:47

dodo7271 написа:Как така се учредява дружество, още повече акционерно, в неделя? За тея няма ли търговски регистър, общо събрание, закони?

За Харизмата такива неща не са важни, те са над тия неща.
Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 30 юни 2013 19:47

FILIP1912 написа:
levskii написа:
FILIP1912 написа:Така е и затова сега ще искат от БФС да им разреши да лицензират Нефтохимик АД, но със сменено име на ЦСКА 23 ЕАД и адрес на управление от Бургас на София. Това което ти пиша не е предположение просто го знам. Дали обаче БФС ще им разреши е съвсем друга тема.

то остава и да им разрешат след като потрошиха централата им и след като УЕФА ги следи и изрично са им заявили да не позволяват това дето искат да направат

Вярвай ми това в момента е единствения им изход в А-група да играе клуб, на който в името му се съдържа ЦСКА и те са се хванали за този вариант. Лично аз ще чакам с интерес решението на БФС по този казус.

БФС са между чука и наковалнята без да броя реакцията на другите отбори.

Потребителски аватар
levskii
Контакти:

Мнениеот levskii » 30 юни 2013 19:47

FILIP1912 написа:
levskii написа:

да си ходат с нефтохик и а група най-после ще е с мечтаните 12 отбора и без неплаштащтите и крадящите прасета ;)

Върни се в “ЦСКА”