Спрете! По-добре в "А" окръжна, но истинският ЦСКА да е жив!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Спрете! По-добре в "А" окръжна, но истинският ЦСКА да е жив!

Мнениеот bobonikolov » 14 юни 2013 07:17

1982 написа:Не е прав в размишленията си.
след смяната на името от Литекс на ЦСКА 1923 както се твърди Литекс престава да съществува, а неговият лиценз отива по дяволите, защото е поименен и в този случай не може да се ползва от друг отбор.

При такъв хипотетичен сценарий - Литекс си остава същият клуб, просто прекръстен на ЦСКА 1923, а лицензът си му е бетон, нищо не се губи.

Напротив губи се. Лиценза е издаден на името на Литекс а не на ЦСКА 1923. При това положение клубът с новото име няма как да го ползва.

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 15 юни 2013 11:01

1982
Колега, прекаляваш вече...Хайде спри се. ;)
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 17 юни 2013 12:40

И аз съм на мнение, че Литекс ще си остане в А група, защото действат сериозно на трансферния фронт. Нов треньор, доказан нападател, като Манолов и защитник играл досега в Германия-Берберович. Едва ли ги взимат за Б група, просто няма смисъл. Ако Гришата ще идва в ЦСКА това ще стане по-начин, че и Литекс да се запази. Можем да им вземем някои играчи, но пак ще имат стойностен отбор. Пък времето минава и аз не съм видял нито един от Ловеч на Армията.

Върни се в “ЦСКА”