Мнениеот POPCORN » 24 юни 2013 14:31
dunavfc написа:POPCORN написа:dunavfc написа:abahta написа:Човечето пуснало темата, първо да се запознае с правилника на УЕФА и тогава да пуска теми. Относно феновете на Ботев с претенции, искам само да ги попитам следното нещо: Класирахте ли се за евро турнири или и Вие ли като ГОВЕЖДАТА сган искате всичко на готово? Симпатичен отбор са ми Ботев и само адмирации за техните фенове. Но трябва да си извоюваш правото да участваш в този турнир.
Ай със здраве.
Вие докога ще бъдете само писатели,без читатели ? Трябва ли 250 пъти,като малоумник да повтарям,че ако БФС беше изхвърлил отбора на ЦСКА още в началото на Юни,този казус изобщо нямаше да съществува ?
поради каква причина да го изхвърли като всички документи които са предоставили са добре ?БФС да не са врачки да знаят какво ще пшрави ЦСКА в следващте месеци бре?А тия 2-3 клуба в А група където бяха на кантар за гонене какво стана с тях?Как изведнъж някой дойде при тях и наля пари ?Нали това разправяше Боби..що всичко затихна така изведнъж и всичко е ок?
Пич,абсолютно съм убеден,че ако се действа по правилник,ЦСКА трябваше да бъде изхвърлен ! Не може да имаш задължения към НАП,футболисти,треньори,институции,мениджъри и какво ли още не и това да продължава вечно ! Още в началото на Юни към ЦСКА трябваше да бъде поставен ултиматум,ако отбора до 15 юни не покаже финансови доказателства за това,че може да участват нормално в "А" група и Европа,просто да бъдат изхвърлени,не е сложно бе хора ?
Абе човек ти запознат ли си с тия неща , защото аз не?Ти знаеш ли,че Реал Мадрид , Манчрестър и тн имат задължения от порядака на 200-300 мииона?Те как играят в Шамопионбската лига бе брато?Говориш ми само за ЦСКА?Мислиш ли ,че само ЦСКА трявба да бъде изгонен от А група!Аз мисля,че трявба да са малко повечко отбори и съм убеден в това.Само че БФС като прави компромиси с едни прави и с други чат ли си!ЦСКА беше под мониторинг на УЕФА!Мислиш ли,че ако не бяха направили нещата като хората сега УЕФА щеше да си вкара такъв автогол и да незнае какво да предприеме?Като УЕФа казват,че може да играем в Европа как няма да играем в България>?Отговори ми само на тия въпроси, защото вижмда,че стебе поне може да св води нормален разговор

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !