18ти кръг Локомотив Пловдив - ЦСКА 15:00 часа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: 18ти кръг Локомотив Пловдив - ЦСКА 15:00 часа

Мнениеот dreben23 » 17 мар 2013 14:51

Трябва се направи няква тема за подобни неща, ще е забавно. :)

Глей кви идиоти има във футбола! :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ihmprMoYPfg[/youtube]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 17 мар 2013 14:52

Ми,и аз това казвам.Само Джонго и световният шампион по снукър(евентуално) могат да го направят това. :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 17 мар 2013 19:59

Много съм добър! :) Левски - Монтана 0-0

[offtopic]6 и 8 т. от върха :)[/offtopic]

[offtopic][GENERAL]
1=Черноморец:Ботев Пд
2=Локомотив Пд:ЦСКА
3=Миньор:Литекс
4=Етър:Берое
5=Ботев Врaцa:Локомотив Сф
6=Славия:Черно море
7=Лудогорец:Пирин ГД
8=Левски:Монтана

[dreben23]
1=1-1
2=1:2
3=2-1
4=1-0
5=0-1
6=2-0
7=3-0
8=0-0[/offtopic]

4 човека си гледаме нашата паничка, другите всички злорадстват братче. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 18 мар 2013 13:19

Хубава победа, с добра игра особенно първото полувреме. Лошото е, че пак се прояви умората след 60 минута и Локо ни натисна. Радуканов трябва много спешно да поработи върху физическата подготовка, защото явно тя ни е проблем. Вече трети мач отпадаме и позволяваме на противника да ни надиграва. Най-тежкия момент от мача беше дузпата, защото оставащите 7-8 минути щяха да са супер нервни. Не искам да говоря против Йешич, но и не разбирам, какво са правили в Турция и как от най-добре подготвен отбор нямаме въздух за 90 минути. Радващо е, че защитата този път действа почти без грешка и дано Милен да отцени старанието на Грънчов и да му гласува доверие. Срещу Локото дори Присо ми хареса в някои моменти, макар пак да игра разпиляно. Личеше си, че има желание и гола, който вкара трябва да му вдъхне нужната увереност. Варела също постепенно влеза в час и личи, че е научен футболист с добри качества. Лошото е, че тъкмо ще се разиграе и ще му свърши наема. Трябва отсега да се мисли за неговото евентуално оставане. Признавам си, че отсъствието на Камбуров ме озадачи в началото, но в течение на срещата изобщо не се усети. Спас се справи добре и му трябва още малко време зада си върне бързината. Чочев също загатна за големия си потенциал и смятам, че при повече играво време ще стане незаменим титуляр. Надявам се, че тези две седмици без мачове ще позволят на треньорите да вдигнат физ.подготовка на отбора. Това е най-големия ни проблем и ако се прибави още някой процент може да погледнем смело напред. Виждате, че Лудогорец и Левски губят точки, защо да не ги догоним. Много хора обаче смятат, че мачовете на лидерите са фалшиви и ако трябва да съм честен и на мен това ми мина през ум. Равенствата са доста съмнителни, особенно това на Левски, които знаеха, че една победа ги прави първи. Не знам дали някой не иска първенството да стане уж интересно, но накрая всичко да си е план!

Потребителски аватар
джони
Контакти:

БФС пак се наведе пред Цска

Мнениеот джони » 19 мар 2013 19:22

За хвърлени предмети, опасни за здравето, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А –предложение 3, ДК наказва ПФК"ЦСКА"с имуществена санкция в размер на 3000 лева.

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 – ДК наказва ПФК"ЦСКА"с имуществена санкция в размер на 3000 лева.

http://www.bfunion.bg/news/3753

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YYU7IdxnUng[/youtube]
само седмица по рано за същите провинения наказанието беше лишаване от домакинство

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: БФС пак се наведе пред Цска

Мнениеот vaskonti » 19 мар 2013 19:46

джони написа:
За хвърлени предмети, опасни за здравето, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А –предложение 3, ДК наказва ПФК"ЦСКА"с имуществена санкция в размер на 3000 лева.

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 – ДК наказва ПФК"ЦСКА"с имуществена санкция в размер на 3000 лева.

http://www.bfunion.bg/news/3753

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YYU7IdxnUng[/youtube]
само седмица по рано за същите провинения наказанието беше лишаване от домакинство

Освен същите провинения, седмица по-рано имаше и доста допълнителни "екстри"...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”