ОФАНЗИВА написа:Teo написа:ОФАНЗИВА написа:Абе вие не разбрахте ли че Офанзива не е Дуче и лидер в този смисъл на думата няма!!Никой няма да се показва още по-малко да свиква пресконференции!! Доколко сме аморфно дружество си личи-защото всичко,което е правено в сектора е дело на ОФАНЗИВА последните години!!
А ако искате да говорите за нещо-не е нужно да се правят пресконференции- знаете къде седи Офанзива-слизате долу и казвате квото има-бързо ще разберете на кого!
Офанзива, ти не ме разбра правилно, казвам да изгоните Дучето и да покажете кой ще лидерът на сектора (лицето което ще представя ЦСКА пред обществеността). Докато нямате такъв човек, няма смисъл да гоните Дучана

За какво ви е такъв човек?? Аз не виждам смисъл? Секторът и сега си има лидери и без да основават фенклубове в разни села, да ядат агнета и да приказват по медиите всеки ден!@ И всеки,който идва редовно в Г много добре знае кои са те!
Вие някакви сектанти ли сте? Интересувате се само от сектор Г във вашите постове съм забелязал ,че рядко се споменава името ЦСКА. Щом вашите лидери ги интересува само сектора нека да си седят там и да си продават лепенки и ваденки! Нямало да дават билети на хората от провинцията защото нямали достатъчно брой мачове

. Да не дава Господ да се наложи такива като вас да са лицето на ЦСКА.ЦСКА не е квартален отбор , а на всички достойни българи независимо къде живеят. Дучето поне това му е ясно и затова ЦСКА има най- много публика в провинцията , а не затова ,че сте отишли вие от София на мач стотина човека.Ще ми броите мачовете, какви сте вие ,че да ви дават отчет, егати критерия.Аз ходя по мачове от1979г редовно не са по 40 колкото е вашия норматив .По на 10 -15 ходя през последните 10г. преди ходих по- често и по чужбина чат -пат, първият ми беше във Виена с Аустрия.Според вас такива като мене имат ли право на билет или не?