А група I кръг: Литекс - ЦСКА - 1:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: А група I кръг: Литекс - ЦСКА - 1:0 FT

Мнениеот BRF » 12 авг 2012 17:34

kartago написа:Благодаря на пича, който е поставил гола! Голямо "браво" на "великата" агитка на ЦСКА, която започва да замерва едни деца, че са си свършили работата! Че просто вкарали гол! "Браво"!!!! Те така ще ви запомни България! Не замервате защитата си, че ги изтърваха, а започвате да хвърляте предмети срещу децата на "Литекс"! Абе то като се замисля, то наистина, те къде се намират, че на своя стадион СМЕЯТ да вкарат гол срещу българския "гранд", който тази година отпадна от "Мура" ( абе, батко, кои са тия?) ?! Не ви ли е срам?! Не видях днес нито една тема за това! Никой не се разграничи от това безумие! ........... Срамота!

kartago preeksponirash vaprosa.Publikata na CSKA e goliama i niama nugda ot podobni komentari i ocenki.Kolko e velika shte vidish oshte v nedelia na givo.Niamam kirilica ;)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 авг 2012 17:44

ОФАНЗИВА написа:Абе вие не разбрахте ли че Офанзива не е Дуче и лидер в този смисъл на думата няма!!Никой няма да се показва още по-малко да свиква пресконференции!! Доколко сме аморфно дружество си личи-защото всичко,което е правено в сектора е дело на ОФАНЗИВА последните години!!
А ако искате да говорите за нещо-не е нужно да се правят пресконференции- знаете къде седи Офанзива-слизате долу и казвате квото има-бързо ще разберете на кого!

Офанзива, ти не ме разбра правилно, казвам да изгоните Дучето и да покажете кой ще лидерът на сектора (лицето което ще представя ЦСКА пред обществеността). Докато нямате такъв човек, няма смисъл да гоните Дучана ;)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 авг 2012 18:39

paceto написа:Голът на Литекс - http://football.sportal.bg/video.php?video=48633

Пази добре линка и го покажи на ревльовците, които ще изпълзят след наказанието за хвърлени предмети ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 12 авг 2012 19:04

Teo написа:
ОФАНЗИВА написа:Абе вие не разбрахте ли че Офанзива не е Дуче и лидер в този смисъл на думата няма!!Никой няма да се показва още по-малко да свиква пресконференции!! Доколко сме аморфно дружество си личи-защото всичко,което е правено в сектора е дело на ОФАНЗИВА последните години!!
А ако искате да говорите за нещо-не е нужно да се правят пресконференции- знаете къде седи Офанзива-слизате долу и казвате квото има-бързо ще разберете на кого!

Офанзива, ти не ме разбра правилно, казвам да изгоните Дучето и да покажете кой ще лидерът на сектора (лицето което ще представя ЦСКА пред обществеността). Докато нямате такъв човек, няма смисъл да гоните Дучана ;)

За какво ви е такъв човек?? Аз не виждам смисъл? Секторът и сега си има лидери и без да основават фенклубове в разни села, да ядат агнета и да приказват по медиите всеки ден!@ И всеки,който идва редовно в Г много добре знае кои са те!
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 12 авг 2012 19:09

ОФАНЗИВА написа:
Teo написа:

За какво ви е такъв човек?? Аз не виждам смисъл? Секторът и сега си има лидери и без да основават фенклубове в разни села, да ядат агнета и да приказват по медиите всеки ден!@ И всеки,който идва редовно в Г много добре знае кои са те!

Добре ,гостуваме на Лудогорец ,дават ви 500 билета,кой и как ще ги раздава тия билети ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 12 авг 2012 19:20

Еми логичното е първо да се дадат на хората,които не пропускат мач било в БГ или чужбина! Нормално е такъв мач предимство да имат ядрото- а не хора,които се сетили за ЦСКА само защото мача е до гъза им!! Попово,Русе,Шумен,РАзград -нищо против хората-ама те да получават половината билети и заради тях хора с 40 мача в годината да седят отвънка е несериозно!!Още повече след цирковете,които направиха само защото бяха помолени да минат вляво -за да влезат всички! И тогава пак ОФАНЗИВА направи много повече за обикновените фенове отколкото вашия кумир.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 12 авг 2012 19:33

Значи първо се дават на "вашите" си хора по между ви вътре,а ако остане нещо ще има и за другите :)
Не ме разбирай погрешно ,аз също искам промяна в сектора и нямам вяра на Дуче,но в момента няма алтернатива или поне не предлагате такава.Трябва всичко да е ясно ,Иван и Драган отговарят за това ,Петкан за това.Няма такова нещо като групова отговорност,това го имаше само в комунизма.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 12 авг 2012 19:39

ОФАНЗИВА написа:
Teo написа:

Вие някакви сектанти ли сте? Интересувате се само от сектор Г във вашите постове съм забелязал ,че рядко се споменава името ЦСКА. Щом вашите лидери ги интересува само сектора нека да си седят там и да си продават лепенки и ваденки! Нямало да дават билети на хората от провинцията защото нямали достатъчно брой мачове :evil: :evil: :evil: . Да не дава Господ да се наложи такива като вас да са лицето на ЦСКА.ЦСКА не е квартален отбор , а на всички достойни българи независимо къде живеят. Дучето поне това му е ясно и затова ЦСКА има най- много публика в провинцията , а не затова ,че сте отишли вие от София на мач стотина човека.Ще ми броите мачовете, какви сте вие ,че да ви дават отчет, егати критерия.Аз ходя по мачове от1979г редовно не са по 40 колкото е вашия норматив .По на 10 -15 ходя през последните 10г. преди ходих по- често и по чужбина чат -пат, първият ми беше във Виена с Аустрия.Според вас такива като мене имат ли право на билет или не?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 12 авг 2012 19:52

А кой и от какъв зор точно на тях ще им даде полагащите се билети за гостуване?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 12 авг 2012 20:04

onegavon написа:Вие някакви сектанти ли сте? Интересувате се само от сектор Г във вашите постове съм забелязал ,че рядко се споменава името ЦСКА. Щом вашите лидери ги интересува само сектора нека да си седят там и да си продават лепенки и ваденки! Нямало да дават билети на хората от провинцията защото нямали достатъчно брой мачове :evil: :evil: :evil: . Да не дава Господ да се наложи такива като вас да са лицето на ЦСКА.ЦСКА не е квартален отбор , а на всички достойни българи независимо къде живеят. Дучето поне това му е ясно и затова ЦСКА има най- много публика в провинцията , а не затова ,че сте отишли вие от София на мач стотина човека.Ще ми броите мачовете, какви сте вие ,че да ви дават отчет, егати критерия.Аз ходя по мачове от1979г редовно не са по 40 колкото е вашия норматив .По на 10 -15 ходя през последните 10г. преди ходих по- често и по чужбина чат -пат, първият ми беше във Виена с Аустрия.Според вас такива като мене имат ли право на билет или не?

За мен тези хора не ги интересува футболът и отбора,а самоизявата и самоизмамата,че са значими,че нещо зависи от тях и те командват парада,макар и в някакъв си техен кръг или район(сектор Г).И защо се чудите,че нямат лице-стадото е анонимно и по-безопасно.Кои са тези самозванци,които ще казват кой да ходи и какво да прави в даден сектор,ама като дойде някой и друг цимбик стоят като караула пред президентството.Сектора е на всички,които имат желание да ходят там и разни офанзиви по-добре да забравят за опитите си да узурпират нещо,което е на всички.

Върни се в “ЦСКА”