Лудогорец - ЦСКА - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот delqnski47 » 23 май 2012 20:52

Момчетата показват,че не са готови!Все пак аз съм доволен,че те се представиха максимално тоя полусезон и играха колкото могат! 8-)
НИЕ,за разлика от другите с големите усти,че щяха зимата шампиони да стават,останахме до края! 8-)
Последна промяна от delqnski47 на 23 май 2012 20:53, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 май 2012 20:52

Супер тъп мач!!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 май 2012 20:52

Angoff написа:Младо момче , прегоря ... нищо не е свършил света но аршина пак не е същия !

Неможе за удар с лакът в главата да не се дава никакъв картон а за настъпване директен червен !

Грешиш. Ударът с лакът в главата не беше нарочно и се случи при борба за висока топка, във въздуха това е нещо нормално, а в случая не беше умишлено. Разбери че на втория етаж важат по-скоро правилата на физиката и в този случай нямаше умисъл.
Докато Грънчов злобно и умишлено пробва да счупи някое пръстче на крака на Генчев при спряна игра. Не мислиш ли че има разлика :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 23 май 2012 20:53

delqnski47 написа:Момчетата показват,че не са готови!Все пак аз съм доволен,че те се представиха максимално и играха колкото могат!
НИЕ,за разлика от други,останахме до края! 8-)

Чакай може да си тръгнете на 70тата минута.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 23 май 2012 20:53

вярвайте момчета, вярвайте :!:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 23 май 2012 20:53

j0rka7aa написа:Абсолютен КОШМАР!

За съжаление е така.Пак сме с калъфките.....Вече 4 години без титла.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 май 2012 20:53

шивача написа:вярвайте момчета, вярвайте :!:

САМО ЦСКА!!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
fen na batmanlevski
Контакти:

Мнениеот fen na batmanlevski » 23 май 2012 20:53

Благодаря ви Лудогорец 8-)
Вън капитализма от България.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 май 2012 20:54

TristaNNN написа:
Angoff написа:Младо момче , прегоря ... нищо не е свършил света но аршина пак не е същия !

Неможе за удар с лакът в главата да не се дава никакъв картон а за настъпване директен червен !

Грешиш. Ударът с лакът в главата не беше нарочно и се случи при борба за висока топка, във въздуха това е нещо нормално, а в случая не беше умишлено. Разбери че на втория етаж важат по-скоро правилата на физиката и в този случай нямаше умисъл.
Докато Грънчов злобно и умишлено пробва да счупи някое пръстче на крака на Генчев при спряна игра. Не мислиш ли че има разлика :roll:

Да не говорим,че изобщо нямаше "удар с лакът"!Янчев се тръшна все едно са му счупили ченето...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 23 май 2012 20:54

TristaNNN написа:

имало е причина, за да го настъпи. обикновено , този отзад щипе, колкото и смешно да звучи :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”