ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Мнениеот vaskonti » 27 апр 2013 22:57

Абе момчета, какъв беше тоя малоумен транспарант с Батков? Вие добре ли сте, толкова ли не можете да измислите нещо в подкрепа на ЦСКА, ами изтипосвате Солаков!? Това е крайно инфантилно! И няма ли да вземете някакви мерки срещу малоумните животни около вас? Стига бе, вие сте няколко стотин, да не кажа хиляди, той е сам с най-много 15-20 човека! Как може да допускате един идиот да бие един от вас пред очите ви и вие да си траете! И изобщо не искам да ми обяснявате какъв точен човек и какъв голям фен бил всъщност! :evil:

Дучето може да е всякакъв, ама не можете да му стъпите на малкия пръст като идеи и организация, особено при тези мачове :!: Започнахте добре в началото преди време, ама тоя път ударихте дъното, а тоя дето е дал идея за днешната "хореография" направо го изгонете със шутове.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 28 апр 2013 00:20

vaskonti написа:Абе момчета, какъв беше тоя малоумен транспарант с Батков? Вие добре ли сте, толкова ли не можете да измислите нещо в подкрепа на ЦСКА, ами изтипосвате Солаков!? Това е крайно инфантилно! И няма ли да вземете някакви мерки срещу малоумните животни около вас? Стига бе, вие сте няколко стотин, да не кажа хиляди, той е сам с най-много 15-20 човека! Как може да допускате един идиот да бие един от вас пред очите ви и вие да си траете! И изобщо не искам да ми обяснявате какъв точен човек и какъв голям фен бил всъщност! :evil:

Дучето може да е всякакъв, ама не можете да му стъпите на малкия пръст като идеи и организация, особено при тези мачове :!: Започнахте добре в началото преди време, ама тоя път ударихте дъното, а тоя дето е дал идея за днешната "хореография" направо го изгонете със шутове.

+1

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 апр 2013 00:24

Защо да не изтипосват Солаков ??! Ония полу-човеци как преди изтипосваха Балев, Джуров и не знам още кой си ??!

Стига сте мрънкали, постарали са се хората, но то и хора нямаха достатъчно, за да им се получи всичко. Затова те вина нямат.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 апр 2013 08:24

1982 написа:Защо да не изтипосват Солаков ??! Ония полу-човеци как преди изтипосваха Балев, Джуров и не знам още кой си ??!

Стига сте мрънкали, постарали са се хората, но то и хора нямаха достатъчно, за да им се получи всичко. Затова те вина нямат.

Мно-о-о сте зле....Вие на това "хореография" ли му викате?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 28 апр 2013 08:28

Като организация беше много добре замислено, но нямаше хора да го дигнем, което е най-жалкото, ЗА ТОВА НИКАКВО ПОСЕЩАВАНЕ НА МАЧОВЕ, ДОКАТО БОКЛУЦИТЕ НЕ СЕ ИЗМЕТАТ ОТ ЦСКА:!: Те са виновни за всичко, изгониха феновете, върнаха ни в каменната ера, съсипаха ни отбора, 20 стинки не заслужават да им дам повече :!:

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 28 апр 2013 08:33

Само да попитам...в час по трудово ли я правихме тая хореография?На следващото дерби може да ползвате идеите на племенничката ми която е 2-ри клас.Сигурен съм,УБЕДЕН съм,че ще измисли и ще направи нещо по-оригинално.Урни ли???Урни за тая повърня???Ама вие сериозно ли???

Момчета...имахте уникалния шанс да пренапишете историята в сектора,но се осирате мач след мач,дерби след дерби...колкото и да ви е болно,и трудно да си го признаете...
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 28 апр 2013 08:42

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Само да попитам...в час по трудово ли я правихме тая хореография?На следващото дерби може да ползвате идеите на племенничката ми която е 2-ри клас.Сигурен съм,УБЕДЕН съм,че ще измисли и ще направи нещо по-оригинално.Урни ли???Урни за тая повърня???Ама вие сериозно ли???

Момчета...имахте уникалния шанс да пренапишете историята в сектора,но се осирате мач след мач,дерби след дерби...колкото и да ви е болно,и трудно да си го признаете...

Не съм я правил аз ако това питаш.... ако сектора беше пълен, друго щеше да говориш за хореото ;)

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 28 апр 2013 08:53

осъзнавате ли се какво говорите. и защо си изкарвате яда от загубата на хореографията ни. офанзива ли ви е виновна че онези долу не могат да спечелят мача. разберете че на ЦСКА му остана едиствено любовта на момчетата и момичетата, раздали се всеки мач да има песни, факли и хорео.повярвайте ми тях ги боли повече от вас, които коментирате какво са били направили и какво не. ако не оценяте труда им, ви моля по-добре не пишете.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 28 апр 2013 09:06

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:осъзнавате ли се какво говорите. и защо си изкарвате яда от загубата на хореографията ни. офанзива ли ви е виновна че онези долу не могат даспечелят мача. разберете че на ЦСКА му остана едиствено любовта на момчетата и момичетата, раздали се всеки мач да има песни, факли и хорео.повярвайте ми тях ги боли повече от вас, които коментирате какво са били направили и какво не. ако не оценяте труда им, ви моля по-добре не пишете.

Няма по-срамна загуба от тази на трибуните и то от "фенове" който имат точно 2 песни и половина.И не мога да разбера защо трябва да мълча след като нещо очевдно не ми харесва?След всеки мач едно и също "мълчете щото не оценявате".Кой си ти бе момче?Кой си ти да ми казваш,че някой обича ЦСКА повече от мен защото редял хорео и палил факли???Аре слезте малко на земята...крайно време е!!!
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 28 апр 2013 09:12

Не се карайте, а мислите как по дяволите да изгоним боклука от ЦСКА!!! Това е най-важното, Те направиха феновете да се бият по-между си, че да бранят интереси!!! Те изгониха феновете, Те смениха 1 000 000 милион треньори за 5 години, Те са провокаторите за който момчета се бият в сектора, Те са виновни за всичко!!!

Върни се в “ЦСКА”