Дучето може да е всякакъв, ама не можете да му стъпите на малкия пръст като идеи и организация, особено при тези мачове

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
vaskonti написа:Абе момчета, какъв беше тоя малоумен транспарант с Батков? Вие добре ли сте, толкова ли не можете да измислите нещо в подкрепа на ЦСКА, ами изтипосвате Солаков!? Това е крайно инфантилно! И няма ли да вземете някакви мерки срещу малоумните животни около вас? Стига бе, вие сте няколко стотин, да не кажа хиляди, той е сам с най-много 15-20 човека! Как може да допускате един идиот да бие един от вас пред очите ви и вие да си траете! И изобщо не искам да ми обяснявате какъв точен човек и какъв голям фен бил всъщност!![]()
Дучето може да е всякакъв, ама не можете да му стъпите на малкия пръст като идеи и организация, особено при тези мачовеЗапочнахте добре в началото преди време, ама тоя път ударихте дъното, а тоя дето е дал идея за днешната "хореография" направо го изгонете със шутове.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Защо да не изтипосват Солаков ??! Ония полу-човеци как преди изтипосваха Балев, Джуров и не знам още кой си ??!
Стига сте мрънкали, постарали са се хората, но то и хора нямаха достатъчно, за да им се получи всичко. Затова те вина нямат.
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Само да попитам...в час по трудово ли я правихме тая хореография?На следващото дерби може да ползвате идеите на племенничката ми която е 2-ри клас.Сигурен съм,УБЕДЕН съм,че ще измисли и ще направи нещо по-оригинално.Урни ли???Урни за тая повърня???Ама вие сериозно ли???
Момчета...имахте уникалния шанс да пренапишете историята в сектора,но се осирате мач след мач,дерби след дерби...колкото и да ви е болно,и трудно да си го признаете...
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:осъзнавате ли се какво говорите. и защо си изкарвате яда от загубата на хореографията ни. офанзива ли ви е виновна че онези долу не могат даспечелят мача. разберете че на ЦСКА му остана едиствено любовта на момчетата и момичетата, раздали се всеки мач да има песни, факли и хорео.повярвайте ми тях ги боли повече от вас, които коментирате какво са били направили и какво не. ако не оценяте труда им, ви моля по-добре не пишете.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта