Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Teo » 18 юни 2017 01:42

Понеделник вечерта ви чакам окончателно да ви закрия и ще пусна инфо какво предстои след това, че да не лъжете армейците с глупостите си!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 18 юни 2017 01:43

W84me написа:
Teo написа:Както винаги съм три крачки напред с нещата случващи се в ЦСКА! Който не верва си е за него, аз знаех, че ще вземеме лиценз още на 1 юни и докато го писах всички ми се смееха, къде сте мишчици?!
@ Ако ония не спрат с лъжите може и да разсмиля да ви кажа какъв ще е плана за базите, но засега не мисля да ви го разкрия. Хахаха

Какъв лиценз да вземете? Нали лиценза не беше важен, когато играехте с такъв на името на Литекс?! Сега когато лиценза е на ЦСКА-София, вече става друго :mrgreen: :mrgreen:

Давиш ли се от мъка .... :mrgreen: Нали .... ама нещо май никой не говорил нещо такова , как ти го роди главата да се чуди човек :roll: Какво значи лиценза не е важен бе ??? Как ще играеш без лиценз ??? Може би имаш предвид , че ние възприехме нормално факта , че се възползвахме от лиценза на Литекс .... :mrgreen: Което за вас си беше направо чист нокаут !!!
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 18 юни 2017 01:46

Teo написа:Понеделник вечерта ви чакам окончателно да ви закрия и ще пусна инфо какво предстои след това, че да не лъжете армейците с глупостите си!

Тео , глупака може да излъже само себе си ... или други глупаци ... ;) Който има вяра и обича истински .... трудно може да бъде заблуден от такива елементари :idea: Бедна им е фантазията , какво ще става от тук на сетне ... :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 юни 2017 02:26

Я, вижте кой също щял да вземе пари ....

115. Радостин Василев - 3616, 85 лв.

Това не е ли бившият адвокат на ТИТАН и "велик цесекар" Радостин Василев - Рада Сладострастната, цитиран тук редовно ??! :lol: :lol:

Загрижен за ЦСКА, много загрижен, ама се наредил и той на опашката за парици ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 18 юни 2017 07:50

W84me написа:
Teo написа:Както винаги съм три крачки напред с нещата случващи се в ЦСКА! Който не верва си е за него, аз знаех, че ще вземеме лиценз още на 1 юни и докато го писах всички ми се смееха, къде сте мишчици?!
@ Ако ония не спрат с лъжите може и да разсмиля да ви кажа какъв ще е плана за базите, но засега не мисля да ви го разкрия. Хахаха

Какъв лиценз да вземете? Нали лиценза не беше важен, когато играехте с такъв на името на Литекс?! Сега когато лиценза е на ЦСКА-София, вече става друго :mrgreen: :mrgreen:

На фона на всички останали задачи пред ЦСКА получаването на лиценз за ЕКТ е с най-нисък приоритет, но ако успеем и в това начинание, няма да бием отбой. Няма Литекс, а ЦСКА-София, скоро тирето отпада.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 юни 2017 08:56

baraba написа:
Teo написа:Понеделник вечерта ви чакам окончателно да ви закрия и ще пусна инфо какво предстои след това, че да не лъжете армейците с глупостите си!

Тео , глупака може да излъже само себе си ... или други глупаци ... ;) Който има вяра и обича истински .... трудно може да бъде заблуден от такива елементари :idea: Бедна им е фантазията , какво ще става от тук на сетне ... :mrgreen:

Дразня се като толкова нагло лъжат и мажат форума. Тука нали всички сме чорбари в тоя подфорум, защо се позволя такова държание и толкова много трибуна за изява на декларациите???
@ ЦСКА ще играе ЕКТ напук на цялата престъпно организира кампания срещу нас!!!!!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 18 юни 2017 09:23

В понеделник ще е голям смях. Тео, ще ревеш и ще търсиш майка си. В ЕКТ ще играете, ама ако създадете Етрополските клубни турнири.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 18 юни 2017 09:42

rsk написа:В понеделник ще е голям смях. Тео, ще ревеш и ще търсиш майка си. В ЕКТ ще играете, ама ако създадете Етрополските клубни турнири.

В понеделник верно ще падне голяма смях , ама ще се смее Тео , а ти и подобните ти ще клепате отново с посърнали личица и треперещи ръчички и отново ще се покриете в дупките от които изпълзяхте сега ;)
Изображение

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 18 юни 2017 09:59

!Заместник-изпълнителният директор на БФС Павел Колев хвърли яснота около казуса с участието на ЦСКА в Лига Европа. Той сподели, че е напълно възможно в понеделник УЕФА да потвърди позицията си от края на май, че "червените" нямат право да играят в турнира.
"Защо националната федерация е издала лиценз на ЦСКА-София? Защото ЦСКА-София е изпълнил всички изисквания за получаване на лиценз. Аз имах възможност да го обясня няколко пъти - условието на УЕФА, подчертавам УЕФА, на което ЦСКА-София не отговаря, е базисно условие, свързано с т.нар. навършени години."
!!Радостин Василев:
1. Защо БФС е издал лиценз на ЦСКА, при положение, че тригодишното правило е императивно и в лицензионните правила на БФС и не е имало процедура пред Изпълкома на БФС, с която да се иска то да не бъде прилагано?

2. Защо БФС пише писмо на УЕФА при положение, че счита, че ЦСКА е изпълнил всички критерии за лицензиране.

А най-вероятно,това е горе-долу истината:
УЕФА е дала правото на БФС да дава или не лиценз за участие в турнирите на УЕФА и ако БФС е издала такъв лиценз, но не е спазила правилата - проблема остава в БФС, а не в УЕФА, а от тук нататък вече УЕФА може да санкционира любимото ни БФС за това решение! Нещата са много простички и ясни , а някой както се знае е давал обещания и сега се чуди как да се върти като куче в каруца.....

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 18 юни 2017 10:01

Mitata написа:
W84me написа:

На фона на всички останали задачи пред ЦСКА получаването на лиценз за ЕКТ е с най-нисък приоритет, но ако успеем и в това начинание, няма да бием отбой. Няма Литекс, а ЦСКА-София, скоро тирето отпада.

То това скоро стана 6 месеца!Тирето ше падне след още 6.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “ЦСКА”