Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Altarf » 17 юни 2017 23:03

Ще цитирам Дърпатов:

https://www.facebook.com/darpatov/posts ... 5115571717

Още малко разяснение на тема УЕФА, защото разни хора със зависимост към перходрола и сходни субстанции лалкат и дават на едни хора в Подуене надежди за точки. Yasen Toshev също може да си води бележки, за да не се стряска в понеделник.

След вчерашната позиция на УЕФА в КАС няма легитимен начин, по който УЕФА да спре ЦСКА от участие. За да се случи нещо такова трябва да започне разследване, което изисква уведомление, след което и БФС и клуба имат право да правят бележки по събраните доказателства, в някои случаи имат право на изслушване от разследващия; след това има възможност за споразумение; ако това не стане се влиза в съдебна фаза пред the Adjudicatory Body в УЕФА, чието решение ЦСКА има право (ако е негативно) да обжалва в КАС. УЕФА няма право да ни каже в понеделник, няма да играете, ей така просто. Ако започне разследване, то ще е с искане на документи от БФС. Клубът първи ще разбере. Не само, че такова нещо засега няма, а и самата УЕФА признава в позицията си, че обмисля, но действия не са предприемани. Сходни са казусите с Бешикташ или Металист. Двата случая са за мач фиксинг и/или в рамките на производствата пред местните централи има прикривана информация от съществено значение и прочие. В нашия случай всичко е кристално. Ако тръгнат да ровят накрая ще стигнат до извод, че трябва да спорят по българско право и правоприлагане с нас, което едно, че не е ясно дали могат да правят, и второ ако могат, трябва да наемат български адвокати, които после да го защитават това срещу Първан и Уинстън.
Перхидрол, здравей.

tipin
Контакти:

Мнениеот tipin » 18 юни 2017 00:45

Mitata написа:ЦСКА заслужи по спортен път правото да участва в ЛЕ, нещо повече, в плейофите показахме най-добър футбол от всички участници.

Ами това го пиши не тук, а на онези в комисията в понеделник.
Ама напиши цялото име - с тирето, че да не се объркат....

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 18 юни 2017 00:51

blue avalanche написа:Ке плащате ли милионите??? :mrgreen:
17-ти мина... Огън не остана...
"Мъни, мъни, мъни..." :twisted:

Забелязваш ли как се промени положението на ЦСКА, след като се появиха тия милиони? Мъка, мъка... :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 юни 2017 01:21

DarkPsy написа:Да разбирам ли че ако решат БФС могат да датат лиценз на всеки новосформиран клуб, потъпквайки тригодишния запор на УЕФА?

Не на всеки, само на преместен от Ловеч Литекс и лично одобрен от Бойко Борисов .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 юни 2017 01:30

demon777 написа:Аз не знам ама историята ни си седи в УЕФАТА

http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html

Нищо не седи, това е историята на ЦСКА, а вие не сте ЦСКА, ето вашата страница:

http://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club=2608297/profile/index.html

CLUB RECORD IN UEFA COMPETITIONS
No record in UEFA competition

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 юни 2017 01:33

Както винаги съм три крачки напред с нещата случващи се в ЦСКА! Който не верва си е за него, аз знаех, че ще вземеме лиценз още на 1 юни и докато го писах всички ми се смееха, къде сте мишчици?!
@ Ако ония не спрат с лъжите може и да разсмиля да ви кажа какъв ще е плана за базите и каква изненада се чака в Борисоата градина.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 юни 2017 01:36

Teo написа:Както винаги съм три крачки напред с нещата случващи се в ЦСКА! Който не верва си е за него, аз знаех, че ще вземеме лиценз още на 1 юни и докато го писах всички ми се смееха, къде сте мишчици?!
@ Ако ония не спрат с лъжите може и да разсмиля да ви кажа какъв ще е плана за базите, но засега не мисля да ви го разкрия. Хахаха

Какъв лиценз да вземете? Нали лиценза не беше важен, когато играехте с такъв на името на Литекс?! Сега когато лиценза е на ЦСКА-София, вече става друго :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 юни 2017 01:37

cesekar58 написа:
Ето няколко въпроса към компетентния директор:
1. Защо БФС е издал лиценз на ЦСКА, при положение, че тригодишното правило е императивно и в лицензионните правила на БФС и не е имало процедура пред Изпълкома на БФС, с която да се иска то да не бъде прилагано?

2. Защо БФС пише писмо на УЕФА при положение, че счита, че ЦСКА е изпълнил всички критерии за лицензиране?

3. Счита ли, че примерът му с изискуемата възраст за кандидатура за президент е удачен, при положение, че в анекс към лицензионните правила се допуска неприложимост на тригодишното правило, докато за 40-те години мърдане няма?

4. Защо смята, че ще бъдем извадени от турнирите в понеделник? Може ли да каже процедурата по изваждане? Основание?

В ЦСКА ЗАЩО МЪЛЧАТ? НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА НИ СЕ ПОДИГРАВАТ…”, написа Радостин Василев в профила си във Фейсбук.

Първите 2 въпроса са напълно резонни! Защо БФС издава лиценз на нещо, което не отговаря на нищо? Съд до дупка за ГФС!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 юни 2017 01:38

W84me написа:
Teo написа:Както винаги съм три крачки напред с нещата случващи се в ЦСКА! Който не верва си е за него, аз знаех, че ще вземеме лиценз още на 1 юни и докато го писах всички ми се смееха, къде сте мишчици?!
@ Ако ония не спрат с лъжите може и да разсмиля да ви кажа какъв ще е плана за базите, но засега не мисля да ви го разкрия. Хахаха

Какъв лиценз да вземете? Нали лиценза не беше важен, когато играехте с такъв на името на Литекс?! Сега когато лиценза е на ЦСКА-София, вече става друго :mrgreen: :mrgreen:

Играем си с нашия коеф. 4.175. Хаххахаха

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 юни 2017 01:39

PFC Litex написа:Нали плащането можело да се проточи с месеци, а сега се оказа, че до края на настоящия трябва всичко да се плати.

Зависи, някой може да реши да обжалва .... ;) ;)

Върни се в “ЦСКА”