Red_Neck написа:maxi1914 написа:Red_Neck написа:maxi1914 написа:Нещо ми се губи логиката . Да приемем , че ви признават за ЦСКА и ви допускат в турнира . От тука възникват два въпроса .
@ Нямате ли наказание за още една година да не играете в турнирите ?
@ След като сте наследник на фалиралия ЦСКА нямате ли дългове за покриване зад граница ?
[offtopic]А намираш ли логика да оспорвате (фиктивно) в съда задължението с десетгодишна давност към С. Стоилов, което сегашното ви ръководство е признало Септември 2016 и е поело ангажимент за погасяване на месечни вноски?[/offtopic]
Намирам логика да . Но не смятам , че е правилно . Аз съм средностатистически Българин . И смятам , че когато си поел ангажимент и си дал дума трябва да си изпълняваш ангажимента . В достатъчно калпава държава живеем за да се прецакваме един друг . Отделно клубовете НИ трябва да са за пример пред феновете а не да гледаме цирковете и на нашите и на вашите . Защото са си от едно тесто .И страдаме и ние и вие .
[offtopic]... и каква е логиката, която намираш, че поради липса на 28 000 лева в касата завеждате дело срещу треньора, на когото се молите през 3 месеца да се върне ли?
Логично е, ... факт![/offtopic]
[offtopic]Логиката е , че имаме лиценз . И до там с положителното от тази случка .[/offtopic]