Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот PFC Litex » 16 юни 2017 15:40

В сайта на UEFA си играят на тука има, тука нЕма.
До преди малко бяха пуснали Дунав, след това го свалиха, сега изписаха CSKA Sofia, да видим дали ще остане постоянно или ще го свалят и него.
Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 юни 2017 15:44

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 16 юни 2017 15:44

realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

TeodoraDJeryMoqnomer
Контакти:

Мнениеот TeodoraDJeryMoqnomer » 16 юни 2017 15:50

The list of clubs is provisional and subject to final confirmation from UEFA. викнете дърпатов да ви го преведе.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 юни 2017 15:51

Не знам какво се вълнувате толкова от този списък, без значение кои отбори пише, отдолу ясно е написано:

The list of clubs is provisional and subject to final confirmation from UEFA.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 юни 2017 15:51

baraba написа:
шивача написа:аз писах за кас. Къде е жалбата? :mrgreen:
http://www.tas-cas.org/en/general-infor ... ngs-4.html

Аха ясно , извинявам се на Уйнето :) Ама що не вземете да се разберете двамата има ли , няма ли .... последно :roll:

Аз няма кво да се разбирам, моето съм го написал. Виж 78 и ти да се разберете :mrgreen:
и много поздра-ви от уефа :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 юни 2017 15:52

Въпреки всичко, на мен не ми се вярва, че ще играеме :? Ако играеме, и тука съм напълно откровен, значе УЕФА наистина са такива неадекватници, каквито ги мисля :mrgreen: :mrgreen: Те на практика нямат, което не е и толкова странно :lol: , правила за това какво се прави при обединение на няколко клуба, както е в нашия случай, а пък евентуалното закупуване на емблемата, ТМ и т.н. тотално обърква нещата на 100 % :lol: :lol: Тотална каша, в която за съжаление за пореден, надявам се и последен, път сме основни участници :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 16 юни 2017 15:57

boabbb написа:Въпреки всичко, на мен не ми се вярва, че ще играеме :? Ако играеме, и тука съм напълно откровен, значе УЕФА наистина са такива неадекватници, каквито ги мисля :mrgreen: :mrgreen: Те на практика нямат, което не е и толкова странно :lol: , правила за това какво се прави при обединение на няколко клуба, както е в нашия случай, а пък евентуалното закупуване на емблемата, ТМ и т.н. тотално обърква нещата на 100 % :lol: :lol: Тотална каша, в която за съжаление за пореден, надявам се и последен, път сме основни участници :mrgreen:

Аз също не смятам, че ще играем, но както вече писах, пред Ганчев предстоят две много по-важи задачи. Финализиране на плащането по търга и уреждане на въпроса с базите в дългосрочен план!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 16 юни 2017 15:58

PFC Litex написа:В сайта на UEFA си играят на тука има, тука нЕма.
До преди малко бяха пуснали Дунав, след това го свалиха, сега изписаха CSKA Sofia, да видим дали ще остане постоянно или ще го свалят и него.

Там пише и друго : The list of clubs is provisional and subject to final confirmation from UEFA. Participation of PFC CSKA Sofia subject to legal proceedings.
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 юни 2017 15:58

boabbb написа:Въпреки всичко, на мен не ми се вярва, че ще играеме :? Ако играеме, и тука съм напълно откровен, значе УЕФА наистина са такива неадекватници, каквито ги мисля :mrgreen: :mrgreen: Те на практика нямат, което не е и толкова странно :lol: , правила за това какво се прави при обединение на няколко клуба, както е в нашия случай, а пък евентуалното закупуване на емблемата, ТМ и т.н. тотално обърква нещата на 100 % :lol: :lol: Тотална каша, в която за съжаление за пореден, надявам се и последен, път сме основни участници :mrgreen:

Проблемът не е в УЕФА толкова, а в БФС. Защото тези идиоти цяла година спаха около този казус, вместо всичко, което тече сега - писма от УЕФА, КАС и т.н., да беше станало още миналото лято и есен, ако бяха отправили запитване тогава, сега всичко щеше да е ясно отдавна, не 2 отбора - вашият и Дунав, до последно да треперят и да не знаят какво да правят ...... вината на 99% си е в нашите тъпаци от БФС.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”