Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот JackPackage » 16 юни 2017 14:47

Teo написа:
PFC Litex написа:Може и да настъпи промяна, но за сега на 4-тият ред над BUL има и име, и емблема
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2018/clubs/

Някой хора сън не ги лови и са дестабилизирани по цял ден заради тоя лиценз!
@ Не ми се мисли колко оРа ще посетят Пирогов след няколко дена като чуят, че ЦСКА ще играе в ЕКТ още този сезон!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Единствените ЕКТ в които може да играете са Етрополските Клубни Турнири :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 юни 2017 14:50

Успокой се, нервите не са добър съветник.
Къде коментирам лиценза на ЦСКА-София за ЕКТ при положение, че идеално зная, че такъв е издаден от БФС на клуба?

То и CAS вече са взели решение и вероятно вписването на отбора на Дунав е следствие на решението, но за сега все още не е достъпно за масова информация

Изображение
От името идеално се вижда, кое дружество е подало жалбата и във връзка, с какво е жалбата.
Изображение

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 16 юни 2017 14:52

JackPackage написа:
Teo написа:
PFC Litex написа:Може и да настъпи промяна, но за сега на 4-тият ред над BUL има и име, и емблема

Някой хора сън не ги лови и са дестабилизирани по цял ден заради тоя лиценз!
@ Не ми се мисли колко оРа ще посетят Пирогов след няколко дена като чуят, че ЦСКА ще играе в ЕКТ още този сезон!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Единствените ЕКТ в които може да играете са Етрополските Клубни Турнири :lol:

По напред ще чукнем едно турнирче набързо в Австрия , за другите ще мислим когато му дойде времето ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 16 юни 2017 14:56

PFC Litex написа:Успокой се, нервите не са добър съветник.
Къде коментирам лиценза на ЦСКА-София за ЕКТ при положение, че идеално зная, че такъв е издаден от БФС на клуба?

То и CAS вече са взели решение и вероятно вписването на отбора на Дунав е следствие на решението, но за сега все още не е достъпно за масова информация

Изображение
От името идеално се вижда, кое дружество е подало жалбата и във връзка, с какво е жалбата.

Сега последно има ли пусната жалба или .... :roll: Не беше ли ти един от фронтмените на една групичка , които твърдяхте , че няма пусната жалба защото в сайта на КАС нищо няма показано ??? Очаквам да кажеш за Пинто , какво е излъгал Марков или Белчев !!! Пинто ще остане ли в ЦСКА или няма ????
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 16 юни 2017 15:00

PFC Litex написа:
Ozzimozzi написа:
PFC Litex написа:Ей много лъжат Марков и Белчев бре, е за това е подигравката от моя страна насочена, към ръководството ви, защото до момента с действията си не се различават по нищо от действията на ръководството на един друг отбор.

Теб лично с какво са те излъгали Марков и Белчев?

Важно е да има шарани, а мен дали са ме излъгали или не в случая няма абсолютно никакво значение.

Вчера:
Стамен Белчев написа:Рубен Пинто е договорен да остане в ЦСКА. Има лични причини, за да не започне подготовка с нас.

Днес:
Рубен Пинто написа:"Не съм говорил с никого в клуба (Беленензеш) наскоро. Преди време говорих с президента и той ми каза, че иска да се върна, но все още не са казали, че ще разчитат на мен през следващия сезон. Бях щастлив и в ЦСКА. Там се държаха страхотно с мен и си прекарах добре

Не разбрах теб с какво точно са те излъгали и като засегната страна ли се явяваш? Какво ти пука специално на теб, дали има шарани или не?
Наистина не разбирам коя е тази движеща сила, която кара хейтъри като теб и цифрата, да седите и да ровите по цял ден, за да намерите нещичко, за което да се хванете, да го поднесете по свой неповторим начин и да плюните по ЦСКА? Това дали ще промени събитията около ЦСКА? Категорично не!
Последна промяна от Ozzimozzi на 16 юни 2017 15:13, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 юни 2017 15:04

Нещо не ти се получи заяждането.
форумът има търсачка и бързо може да откриеш за всеки един потребител по ключова дума, какво е писал
search.php?keywords=%D0%B6%D0%B0%D0%BB%D0%B1%D0%B0&terms=all&author=PFC+Litex&fid%5B%5D=2&sc=1&sf=all&sr=posts&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0&submit=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5
Та хайде да ми покажеш, къде съм писал, че ЦСКА-София НЕ СА ПОДАЛИ ЖАЛБА ДО CAS?
Изображение

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 юни 2017 15:18

аз писах за кас. Къде е жалбата? :mrgreen:
http://www.tas-cas.org/en/general-infor ... ngs-4.html
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 16 юни 2017 15:37

шивача написа:аз писах за кас. Къде е жалбата? :mrgreen:
http://www.tas-cas.org/en/general-infor ... ngs-4.html

Аха ясно , извинявам се на Уйнето :) Ама що не вземете да се разберете двамата има ли , няма ли .... последно :roll:
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 юни 2017 15:38

[offtopic]Словенският зелен дракон дали може да се падне пак на Левски ??[/offtopic]
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 16 юни 2017 15:39

PFC Litex написа:Нещо не ти се получи заяждането.
форумът има търсачка и бързо може да откриеш за всеки един потребител по ключова дума, какво е писал
search.php?keywords=%D0%B6%D0%B0%D0%BB%D0%B1%D0%B0&terms=all&author=PFC+Litex&fid%5B%5D=2&sc=1&sf=all&sr=posts&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0&submit=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5
Та хайде да ми покажеш, къде съм писал, че ЦСКА-София НЕ СА ПОДАЛИ ЖАЛБА ДО CAS?

Извинявам се , объркал съм те в навалицата "доброжелателчета" ... :mrgreen: Пак не разбрах , какво е излъгал Марков или Белчев за Пинто , последно остава ли или не в ЦСКА :roll:
Изображение

Върни се в “ЦСКА”