Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот petko.h.markov » 16 юни 2017 09:49

baraba написа:
1982 написа:Хихи, ти притеснения нямаше и за евротурнирите цяла година, но се оказа, че май гроздето е кисело. :lol: :lol: :lol: Голям бродяга си, като те набарат натясно, почваш да се опитваш да изместиш темата към нещо "футболно".

Че пиши си за постройка, трансфери, най-красив гол и т.н., да не те спира някой ??! Аз ще си пиша за вашето евроучастие, нали ми позволяваш ??! :mrgreen:

Точно ти никога не си ме хващал , няма и да ме хванеш на тясно по никой начин ;) Аз никога не съм си плюл в сурата и винаги съм отстоявал една и съща позиция , за разлика от теб !!!
Ами аз си пиша съвсем редовно за чисто футболни нещица и без твоето позволение ;) Ама Чукча освен да пише стереотипни баналности е хубаво и от време на време да чете ! Аз и сега нямам притеснение относно участието за ЕКТ , за мен те не са панацея , ако не тази година , то догодина , най-късно след две , рано или късно ЦСКА ЩЕ играе в ЕКТ , а аз не бързам за никъде ;) Не се знае след няколко дни да няма супрайз .... Все пак всичко е възможно на този свят ... :mrgreen: За сега си чакам решението , каквото и да е то хода на ЦСКА към върха няма да спре , така че поредната ви жалка надеждица е ... кауза пердута ... :mrgreen:

Интересно,ти специално,в чий фризер престоя от 2008-2016г? Сигурно не е трудно да се досети човек.
До миналото или поминалото лято в този форум основно се говореше за футбол.Коментираха се мачове,футболисти,
треньори,не се подминаваха и собствениците.Интересно защо в последно време се акцентира само върху ТД.Обяснимо е,като се знае какво се случи.
Появи се един гений на мисълта Дърпатов,който в преследване на лични цели ,разви "страхотни идеи" за клуб,дружество,магия и дух.Наистина успя,докопа се до платена длъжност.Но с цената на какво?
Обърна с краката нагоре цялата история на ПФК ЦСКА.От Божково време,през Любо Пенев,чак до "Червено знаме,Септемврийско знаме,Средец"Нанесе непоправими щети,изнесе и изопачи факти и ги даде наготово на всички,които до този момент ни упрекваха.Само и само да стане флагман на фенове.
Повтаряте,че Ганчев е отдавна във футбола.А тогава не мислите ли,че той много добре познава психиката на феновете и в частност,тези на ЦСКА.И че такива,като Дърпатов са до време.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 юни 2017 09:52

Събличисебе :mrgreen:

Изображение
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 16 юни 2017 09:58

Божката Краев и Вутов що са седнали от двата края хахаххахахаха

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 юни 2017 10:02

Teo написа:Божката Краев и Вутов що са седнали от двата края хахаххахахаха

Щото в мача бяха с... периферни функции, .... подаваха топките около терена :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 юни 2017 11:11

baraba написа:Точно ти никога не си ме хващал , няма и да ме хванеш на тясно по никой начин ;)

Хихи, вЕрвай си, ти един документ не можеш да извадиш, че сте ЦСКА, а като ти се покажат фактите, почваш с разни нелепи обяснения от рода, че Домусчиев се уплашил от вас и наредил на БФС да няма мач за суперкупата. :lol: :lol: :lol: :lol: Вие иначе сте си имали пълното право да играете такъв. :mrgreen:

Да не говорим за тъпотиите, че отборът бил нещо различно от дружеството, поне да беше прочел двете писма от УЕФА, щеше да разбереш, че ви изрязват точно защото една "фирма" се е преместила на над 150 км. от седалището си и си е сменила името ...... нищо, че по твоите капацитетни мнения, "фирмите" нямали значение. :lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

TeodoraDJeryMoqnomer
Контакти:

Мнениеот TeodoraDJeryMoqnomer » 16 юни 2017 11:26

Ся барабата понеже няма кво да каже ще ни обясни колко силен сезон бил напрайл петрус бумал примерно, и че това е бъдещето и че всички останали са говеда и авиатори.
Последна промяна от TeodoraDJeryMoqnomer на 16 юни 2017 11:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 16 юни 2017 11:33

Има един куп примери как УЕФА по тяхни критерии признават нова фирма за приемник на вече фалирал клуб. Многократно, включително в кореспонденцията за ЦСКА, УЕФА изрично посочват, че се и имат техни критерии и не ги интересуват никакви ЕИК-та и никакви местни закони, търговски или кви ще да са ... Казаха ясно, за тях щом клуба си е сменил седалището, стадиона, екипите, публиката, то това е нов клуб. Нищо общо с Литекс. Чети и се дави в злоба, предател.

Сега предстои, отново докато гледаш безпомощно и ядно, да се мине процедурата по приемственост. И това зависи само от Ганчев. От теб и от мнението ти никой не се интересува. Будиш само смях и подигравки. И Тео се гаври нарочно с теб, да те дразни, ама не ти стига пипе да се усетиш ... :)
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 16 юни 2017 11:40

ivo55 написа:Има един куп примери как УЕФА по тяхни критерии признават нова фирма за приемник на вече фалирал клуб.

Не се сещам нито един път УЕФА да е взимала формално решение за такъв случай . Поправи ме ако бъркам . По-скоро , това става негласно . Интересно ми е да прочета официалните правила за такова признаване , ако ги има записани някъде . 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 16 юни 2017 11:53

Нищо общо с Литекс, само цялото ръководство на Литекс + 90% от отбора им. Но и нищо общо с ЦСКА нямате, според УЕФА. Ама ти това тактично го пропускаш. Само това, което ти изнася ли е истината? :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 юни 2017 12:13

Ивчо, ловешки, като цитираш УЕФА, цитирай я не само в частта, че за нея не сте Литекс ..... спомени и, че за тях не сте и ЦСКА. Много удобно винаги половинчато коментирате писмото на евроцентралата. :lol: :lol: :lol: Докъдето ви изнася.

Цялата ви работа е такава - лъжи и половинчати истини. А относно приемствеността - молете се наистина да си останете нов клуб за тях, че решат ли да ви приемат за старото ЦСКА, ще трябва като попове да платите всичко на бившите играчи, треньори и техните мениджъри. И вашето ръководство го знае отлично това, само вие май не сте го разбрали. :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”