Teo написа:шивача написа:Teo написа:шивача написа:Teo написа:шивача написа:Тео, кви щуротии пишеш? Точно във волейбола ЦСКА и България имаме огромни КОЛЕКТИВНИ успехи. във футбола имаме юношеска титла и 4-то място на световно. В баскетбола също имаме успехи! Чети ......
Шивач, говори ми с трофей, аз второ и трето място за успех не приемем.В продължение на няколко десетилетия ЦСКА се утвърждава като запазена марка за професионални успехи в сферата на волейбола, известна както в национален така и в световен мащаб.
Доказателство за това са спечелените съответно през 1969 г. и 1976 г. КЕШ и Купа на купите от мъжкия състав на ЦСКА. Първата европейска титла на ЦСКА (1969) е на практика и първото по рода си отличие спечелено от български мъжки тим в областта на колективните спортове.
Тео, ти от кой отбор си? Не ни знаеш историята!
Национални успехи имаме ли?!![]()
Баскетбола тоя спорт никога няма да пребъде в България.
Волейбола винаги нещо не достига.
Футбола същата картинка.
@ Ние силен колективен мъжки спорт нямаме и никога няма да имаме, щото има прекалено много злобари.
Тео, ти прочете ли, квото ти дадох за домашно?
И как да имаме успехи в днешно време, като младежда е съставена от путьовци, готови да лапат ...... за да им е лесно.
Да не говорим, че някой пожелават на спортисти да им се счупят краката....
С последното изречение мен ли ме визираш?!![]()
![]()
@ Ако е така, някой хора с действията си наистина заслужават това!
Ми ако си се припознал в последното изречение, може и по навик да ти е