Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Teo » 15 юни 2017 22:07

Синьо сърце написа:Въобще катастрофата е страшна. Имате ли представа каква трагедия е с баскетбола, с волейбола, с борбата, с леката атлетика?
На какво отгоре искаме, като нищо не даваме?
Надеждата обаче е жива.

Та ние играем на комунистически стадиони още, а хората вече ще правят стадиони от ново поколение което под него ще минава метро! Къде отиваш ти може би?!?!?! :shock: :lol:
@ Всичко си е еб*ло ма*ката в тая държава, не спорта само, а всичко е абдикирало!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 15 юни 2017 22:13

1982 написа:
baraba написа:Къв ТР -бе , откога има ТИМОВЕ в ТР , пълно недоразумение .... :mrgreen:

Ами има, всеки клуб е юридически регистриран някъде ....... и сегашният ви клуб го има в ТР, не някъде другаде ...

Има дръжки .... :mrgreen: В ТР има регистрирани ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА или по народному ... фирми ... баничарници .... транжорни .... а не ТИМОВЕ ... капиш или пак ще се правиш на неразбрал ;) За кой ли път ти казвам , тук си говорим за ФУТБОЛ не за Търговски закони , за Търговски регистри или да философстваме на юридическа тематика , за всичко това си има ДРУГИ форуми :idea: До сега от теб на футболна тематика не съм видял и един пост ... случаЕност ... не мисля :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 15 юни 2017 22:18

Teo написа:
Синьо сърце написа:
Teo написа:
Какво са виновни феновете като през 2010 години имаше протести и бити фенове на ЦСКА срещу управлението на ФК Ликвидация Перник спонсорирана и докарана от БОКО КМЕТА?! :lol: :lol:
Феновете ли са виновни също, че БФС и НАП ни пуснаха по пързалката си и допускаше с всеки изминал сезон да се натрупват милиони след милиони?! :lol: :lol:

ПП Извода е, че ФЕНОВЕТЕ не са виновни за нищо! Имаше действия още в самия зародиш, но малко хора откликнаха, а БФС и НАП си затваряха очите нарочно!

Тео, ти си проследил мненията ми през тез години и знаеш, че никога не съм обвинявал феновете!
Феновете, за жалост, сме безгласна буква. От нас нищо не зависи. :( . Да, ние еднаж спасихме лиценза, но това не може да е до безкрай. Футбол се прави с пари, а не с чекии...
За срам на клуба ние трябваше да събираме 7 000 лева преди два месеца, за да идат набор 2007 на турнира в Испания, където се представиха прекрасно.
Аз не виня вас, че след като клубът ви изчезна, търсите заместител. Виня държавата, която брутално абдикира от спорта отдавна. Дори в една Турция преди години се опростиха дългове и се наляха милиони, което доведе до евротитла на Галатасарай. Тук се оставиха съмнителни субекти да перат пари и да дерибействат. Резултатът е ясен.
Но ако футболът се оплаква, какво да кажем за другите спортове?
Май е по-добре нищо да не казвам...

За разлика от сега преди 90-та година е имало футбол, а сега е пълен та*ак.
@ Който каквото иска да ми обяснява, ама най-големите успехи на българския спорт е бил преди 1990 година!

ПП Сега, ако няма чичко-паричко си загинал мигновено!
Няма по-голяма простотия от това като чуя ФЕНОВЕТЕ трябва да бъдат собственици на клуба?!
Алооо, анкуалооООоо :lol: живеем в България.

Защо България няма един колективен спорт които да е спечелил нещо значимо в историята на спорта, а сме силни само индивидуалността?! Щото сме гаден народ които завижда и ще пукне от злоба като види някой да се издига нагоре!

Има ... имааа Тео ;) Ансанбъла по художествена гимнастика , все пак да си световен шампион си е нещо значимо :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 юни 2017 22:19

baraba написа:
Teo написа:
Синьо сърце написа:
Teo написа:
Какво са виновни феновете като през 2010 години имаше протести и бити фенове на ЦСКА срещу управлението на ФК Ликвидация Перник спонсорирана и докарана от БОКО КМЕТА?! :lol: :lol:
Феновете ли са виновни също, че БФС и НАП ни пуснаха по пързалката си и допускаше с всеки изминал сезон да се натрупват милиони след милиони?! :lol: :lol:

ПП Извода е, че ФЕНОВЕТЕ не са виновни за нищо! Имаше действия още в самия зародиш, но малко хора откликнаха, а БФС и НАП си затваряха очите нарочно!

Тео, ти си проследил мненията ми през тез години и знаеш, че никога не съм обвинявал феновете!
Феновете, за жалост, сме безгласна буква. От нас нищо не зависи. :( . Да, ние еднаж спасихме лиценза, но това не може да е до безкрай. Футбол се прави с пари, а не с чекии...
За срам на клуба ние трябваше да събираме 7 000 лева преди два месеца, за да идат набор 2007 на турнира в Испания, където се представиха прекрасно.
Аз не виня вас, че след като клубът ви изчезна, търсите заместител. Виня държавата, която брутално абдикира от спорта отдавна. Дори в една Турция преди години се опростиха дългове и се наляха милиони, което доведе до евротитла на Галатасарай. Тук се оставиха съмнителни субекти да перат пари и да дерибействат. Резултатът е ясен.

@ Който каквото иска да ми обяснява, ама най-големите успехи на българския спорт е бил преди 1990 година!

Няма по-голяма простотия от това като чуя ФЕНОВЕТЕ трябва да бъдат собственици на клуба?!

Защо България няма един колективен спорт които да е спечелил нещо значимо в историята на спорта, а сме силни само индивидуалността?! Щото сме гаден народ които завижда и ще пукне от злоба като види някой да се издига нагоре!

Има ... имааа Тео ;) Ансанбъла по художествена гимнастика , все пак да си световен шампион си е нещо значимо :mrgreen:

Женския спорт го остави, говорим за мъжки! ;)
@ Четвърти в света не е трофей, а си е просто четвърти! :lol:
Волейбола?! Баскетбола?! Нямаме колективен мъжки спорт които да е завоювал трофей от световно значение.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 юни 2017 22:26

Срамувам се и си го признавам, че преди година и половина бях се повлиял от емоции ли нз, но ЦСКА го приравних с юридическо зависимо същество с някакви номерца, което е абсолютен булшит евър и едвали ще го простя някога това! ;)
@ Какво да се прави живота е тежък с трудности, но някой неща няма как да ги забравиш или да си ги простиш!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 15 юни 2017 22:27

Тео, кви щуротии пишеш? Точно във волейбола ЦСКА и България имаме огромни КОЛЕКТИВНИ успехи. във футбола имаме юношеска титла и 4-то място на световно. В баскетбола също имаме успехи! Чети ......
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 юни 2017 22:29

шивача написа:Тео, кви щуротии пишеш? Точно във волейбола ЦСКА и България имаме огромни КОЛЕКТИВНИ успехи. във футбола имаме юношеска титла и 4-то място на световно. В баскетбола също имаме успехи! Чети ......

Шивач, говори ми с трофей, аз второ и трето място за успех не приемем.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 15 юни 2017 22:29

Teo написа:
Синьо сърце написа:Въобще катастрофата е страшна. Имате ли представа каква трагедия е с баскетбола, с волейбола, с борбата, с леката атлетика?
На какво отгоре искаме, като нищо не даваме?
Надеждата обаче е жива.

Та ние играем на комунистически стадиони още, а хората вече ще правят стадиони от ново поколение което под него ще минава метро! Къде отиваш ти може би?!?!?! :shock: :lol:
@ Всичко си е еб*ло ма*ката в тая държава, не спорта само, а всичко е абдикирало!

И все пак надеждата е жива!
Доста футболни школи, клубни и частни, от няколко години работят здраво!
Понеже съм фен на максимата, че няма как да си спортист без сериозно обучение по лека атлетика, видях как са нещата там. Има достатъчно читави тренери и специалисти, които да свършат работа.
Футболът на бъдещето е атлетика.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 15 юни 2017 22:31

Teo написа:
baraba написа:
Teo написа:
Синьо сърце написа:
Teo написа:
Какво са виновни феновете като през 2010 години имаше протести и бити фенове на ЦСКА срещу управлението на ФК Ликвидация Перник спонсорирана и докарана от БОКО КМЕТА?!

Женския спорт го остави, говорим за мъжки! ;)
@ Четвърти в света не е трофей, а си е просто четвърти! :lol:
Волейбола?! Баскетбола?! Нямаме колективен мъжки спорт които да е завоювал трофей от световно значение.

Тц , тц .... тц ... не те е срам , така да дисриминираш спорта .... може ли така ... :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 15 юни 2017 22:31

Teo написа:
шивача написа:Тео, кви щуротии пишеш? Точно във волейбола ЦСКА и България имаме огромни КОЛЕКТИВНИ успехи. във футбола имаме юношеска титла и 4-то място на световно. В баскетбола също имаме успехи! Чети ......

Шивач, говори ми с трофей, аз второ и трето място за успех не приемем.

В продължение на няколко десетилетия ЦСКА се утвърждава като запазена марка за професионални успехи в сферата на волейбола, известна както в национален така и в световен мащаб.

Доказателство за това са спечелените съответно през 1969 г. и 1976 г. КЕШ и Купа на купите от мъжкия състав на ЦСКА. Първата европейска титла на ЦСКА (1969) е на практика и първото по рода си отличие спечелено от български мъжки тим в областта на колективните спортове.

Тео, ти от кой отбор си? Не ни знаеш историята!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”