Mitata написа:k_oleto написа:Добре, втора питанка (дано ми отговориш на първата)
Много добре знаеш, че във времето, когато се разгаряха тези събития - всички червени мислихме и се чудихме как да намерим пари - за да няма фалит. Имаше не една и две акции в тази насока. Последната (по мои спомен) беше от ЦСКА-Завинаги, които обявиха, че започват да събират пари и си казаха цифри и дати. Парите не стигнаха и отидоха във волейбола. В този период нямаше и един червен фен, дето да е предлагал нещо различно от плащане на задълженията.
Сега, въпросът ми е следния: Защо ми вкарваш вина на мен, че нещо различно от пълно плащане на дълговете се е случило ? Защо пишеш неща в смисъл: Вие........направихте каквото направихте. Ето, аз ти пиша, че ние не сме извършили нито един от греховете, в които ни обвиняваш !
Пише така, защото иска да се изкара свръхпочтен за наша сметка. Но тук става въпрос за адски много пари и само човек, който не разбира може да твърди, че връщането на 35-40 милиона е било възможна мисия.
Да не би да става дума за онзи "моралист" и "почтен" , който сам си плю на мъжката дума ...