Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- анто маина
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Локо Сф или БотевПд.
GOLEADOR написа:Просто се учудвам как имат очи да говорят за ЦСКА след 8 000 000-та оферта на ГГ за активите на ПФК ЦСКА.Вместо аплодисменти и поздравлени , тук пак се пишат разни хейтове против червените.
Аз мога да предложа 16 милиарда лева оферта, дори 38 трилиона долара ...... това нищо не значи, докато тези пари не се платят.
Ще си говорим пак за 8-те милиона, запомни хубаво това.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Ооооо, хич не изоставихте отбора си ..... още преди да се подадат в съда оздравителните планове за ЦСКА, вие вече бяхте припознали прекръстения Литекс, халал на такЪви "верни" фенове ..... ЦСКА още можеше да бъде спасен, но вие го зарязахте, нали търсите лесното - веднага шибаната А група, титли, купи и да бийм гувьедата .....
А къде бяхте истинските верни фенове като теб, 1982? Защо не събрахте нужната за спасението на ЦСКА сума? Ето, наскоро отново ви се отдаде шанс да се проявите на практика - проведе се търг за емблемата на ЦСКА. Вместо да съберете 20-30 милиона и да платите задълженията на фалиралото дружество, след което да станете негов приемник, вие постоянно мрънкате. На думи всички сте много силни, но когато стане въпрос за много пари се снишавате, ставате по-ниски от тревата и започвате да ни четете уроци по морал и чест. Явно това ви се отдава най-много!
Последна промяна от Mitata на 15 юни 2017 21:01, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Mitata написа:1982 написа:Ооооо, хич не изоставихте отбора си ..... още преди да се подадат в съда оздравителните планове за ЦСКА, вие вече бяхте припознали прекръстения Литекс, халал на такЪви "верни" фенове ..... ЦСКА още можеше да бъде спасен, но вие го зарязахте, нали търсите лесното - веднага шибаната А група, титли, купи и да бийм гувьедата .....
А къде бяхте истинските верни фенове като теб, 1982? Защо не събрахте нужната за спасението на ЦСКА сума? Ето, наскоро отново ви се отдаде шанс да се проявите на практика - проведе се търг за емблемата на ЦСКА. Вместо да съберете 20-30 милиона и да платите задълженията на фалиралото дружество, след което да станете негов приемник, вие постоянно мрънкате. На думи всички сте много силни, но когато стане въпрос за много пари се снишавате, ставате по-ниски от тревата и започвате да ни четете уроци по морал и чест. Явно това ви се отдава най-много!
Що бе, Мите, ти колко от тези 8 милиона лева ще извадиш, че ми държиш сметка аз колко съм дал за търга ??! Този търг нищо не решава. Нито и някой ще плати нещо, само ни занимават с циркове и ганчевите слуги, и другите, на Домусчиев ли са, на Божков ли са, все тая.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Mitata написа:1982 написа:Ооооо, хич не изоставихте отбора си ..... още преди да се подадат в съда оздравителните планове за ЦСКА, вие вече бяхте припознали прекръстения Литекс, халал на такЪви "верни" фенове ..... ЦСКА още можеше да бъде спасен, но вие го зарязахте, нали търсите лесното - веднага шибаната А група, титли, купи и да бийм гувьедата .....
Що бе, Мите, ти колко от тези 8 милиона лева ще извадиш, че ми държиш сметка аз колко съм дал за търга ??! Този търг нищо не решава. Нито и някой ще плати нещо, само ни занимават с циркове и ганчевите слуги, и другите, на Домусчиев ли са, на Божков ли са, все тая.
Да приемем, че не съм толкова истински като теб цесекар и никога не съм имал претенции да плащам и частица от криминално натрупаните дългове на ЦСКА. Просто приемам ситуацията такава, каквато е и уважавам мнението на голямото мнозинство цесекари.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
1982 написа:Mitata написа:1982 написа:Ооооо, хич не изоставихте отбора си ..... още преди да се подадат в съда оздравителните планове за ЦСКА, вие вече бяхте припознали прекръстения Литекс, халал на такЪви "верни" фенове ..... ЦСКА още можеше да бъде спасен, но вие го зарязахте, нали търсите лесното - веднага шибаната А група, титли, купи и да бийм гувьедата .....
ама някой нарочно ли те кара да четеш и/или да следиш дали ще бъдат платени тея пари или не.
Много убедено твърдиш, че няма да бъдат платени - сигурно това са ти го казали от Обеля ? Незнам, ти си знаеш от къде ти е инфото.
Обаче да те питам: Ако бъдат платени (приеми като хипотеза) - ще станеш фен на сегашния ЦСКА ли ? И обратно, ако не бъдат платени как ще промени възгледите и разбиранията ти ?
Благодаря и се надявам на коректен отговор.
Сините да ми коментират това действие.
@ Отивам в ПФК Левски права 5 години мизерия и борчове на стойност 40 милиона и си тръгвам като пич след това!
Ще си платите ли дълговете или ще търсите юридическа вратичка?!

ПП Тука ще вметна само, че както Лупи го "разследваха за умишления фалит на ЦСКА", така и мен ще ме "разследвате" за 40-те милиона!
Тоест ще си лежа на някой остров и ще си гледам живота, докато вие ще се чудите как да се спасите! 
@ Отивам в ПФК Левски права 5 години мизерия и борчове на стойност 40 милиона и си тръгвам като пич след това!
Ще си платите ли дълговете или ще търсите юридическа вратичка?!
ПП Тука ще вметна само, че както Лупи го "разследваха за умишления фалит на ЦСКА", така и мен ще ме "разследвате" за 40-те милиона!
Mitata написа:Да приемем, че не съм толкова истински като теб цесекар и никога не съм имал претенции да плащам и частица от криминално натрупаните дългове на ЦСКА. Просто приемам ситуацията такава, каквато е и уважавам мнението на голямото мнозинство цесекари.
Дългове имат сигурно половината клубове в Европа, хайде не ми изкарвай ЦСКА някаква жертва на конспирация, но разликата е, че другите си носят кръста, докато вие поехте по пътя на срама и безчестието. По пътя на схемите, далаверите и врътките. Юнайтед има над милиард дългове, но няма да докарат Евертън и да го припознаят .... и не ми обяснявай какви активи и приходи имали, щото и разходи и пасиви имат ум да ти зайде .....
Teo написа:Сините да ми коментират това действие.
Ще си платите ли дълговете или ще търсите юридическа вратичка?!![]()
![]()
ПП Тука ще вметна само, че както Лупи го "разследваха за умишления фалит на ЦСКА", така и мен ще ме "разследвате" за 40-те милиона!Тоест ще си лежа на някой остров и ще си гледам живота, докато вие ще се чудите как да се спасите!
Тео, те отдавна са в тая нива, само че още не го знаят.
k_oleto написа:Много убедено твърдиш, че няма да бъдат платени - сигурно това са ти го казали от Обеля ?
Не знам с каква Обеля ме забъркваш, но аз и преди 2 години предричах какво ще стане, докато тук ми обяснявахте как Гришата щял да оздравява ЦСКА ....... още тогава ви казах, че ГГ лъже и просто протаква време, докато успее да си докара селското тимче в София и да го пробута за ЦСКА. Накрая се видя кой се оказа прав.