Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот icko65 » 12 юни 2017 16:55

Just1948 написа:
icko65 написа:
GOLEADOR написа:Като се платят парите за ПФК ЦСКА и хейтърските ви глави падат отрязани на 3 метра от трупа.Надявайте се,стискайте палци ГГ да не плати парите,ама не ме занимавайте с глупости от сорта,че не се знае кой стои зад фирмата на феновете и как ГГ нямал нищо общо с нея.
П.П.
След като синдика си свърши работата и купуването на ПФК ЦСКА се финализира,единствената ви надежда за плюене по ЦСКА остава УЕФА.Дано те проявят двоен стандарт за да хейтите.Признаят ли обаче ЦСКА както сториха с Фиорентина , ще трябва да си режете вените.
ПФК ЦСКА - ЧЕСТ!

Стига си се правил на интересен ..Фактите пак ги подменяш.Пари за клуб ЦСКА няма да се плащат а за ПФК ЦСКА АД.Не ти се отговаря на неприятни въпроси ма плюеш за същото колегата по-горе.Чест и достойнство..Смях.

Аааааа...Нали според някои от вас АД и клуб е едно и също нещо? От кога започнахте да правите разлика?

Откакто почнахте да търсите приемственост от умрялото АД.Милко тръбеше че нищо не ви трябва оттам щото сте клуб ЦСКА.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 юни 2017 16:56

Just1948 написа:
icko65 написа:
GOLEADOR написа:Като се платят парите за ПФК ЦСКА и хейтърските ви глави падат отрязани на 3 метра от трупа.Надявайте се,стискайте палци ГГ да не плати парите,ама не ме занимавайте с глупости от сорта,че не се знае кой стои зад фирмата на феновете и как ГГ нямал нищо общо с нея.
П.П.
След като синдика си свърши работата и купуването на ПФК ЦСКА се финализира,единствената ви надежда за плюене по ЦСКА остава УЕФА.Дано те проявят двоен стандарт за да хейтите.Признаят ли обаче ЦСКА както сториха с Фиорентина , ще трябва да си режете вените.
ПФК ЦСКА - ЧЕСТ!

Стига си се правил на интересен ..Фактите пак ги подменяш.Пари за клуб ЦСКА няма да се плащат а за ПФК ЦСКА АД.Не ти се отговаря на неприятни въпроси ма плюеш за същото колегата по-горе.Чест и достойнство..Смях.

Аааааа...Нали според някои от вас АД и клуб е едно и също нещо? От кога започнахте да правите разлика?

Откакто ГГ спечели търга с оферта от 8 000 000 лева.В момента се опитват да ме убедят , че това е лошо,непочтено и не трябва да се дава на никой за пример за възраждане на спортен клуб.
Абе не им е лесно на хорицата,влез им в положение.Виж как се гърчат да умърсят нещо толкова чисто като възраждането на ЦСКА.Ама и ГГ с тази негова оферта от 8 000 000,не го е срам тоя гном,джуджак или там каквато обида се сетиш за ГГ..... :lol: :lol: :lol:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 12 юни 2017 16:58

PFC Litex написа:Нито за клуб, нито за дружество беше този търг.
На търг се продадоха едни предмети/вехтории, които все още имат някаква финансова себестойност.
Останалите три участника излязоха много по-тактични и набутаха Ред Енималс с едни къси 8 000 000.

Верно ли т`ва?! Щеше да е интересно дали щеше да напишеш същото, ако беше станало обратното и една от фирмите на агата беше спечелила търга! Може би тогава щяхте да биете тъпаните, че те са аФтентичното ЦСКА, а?! :lol: :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 12 юни 2017 17:04

GOLEADOR написа:
Just1948 написа:
icko65 написа:
П.П.
ПФК ЦСКА - ЧЕСТ!

Откакто ГГ спечели търга с оферта от 8 000 000 лева.В момента се опитват да ме убедят , че това е лошо,непочтено и не трябва да се дава на никой за пример за възраждане на спортен клуб.
Абе не им е лесно на хорицата,влез им в положение.Виж как се гърчат да умърсят нещо толкова чисто като възраждането на ЦСКА.Ама и ГГ с тази негова оферта от 8 000 000,не го е срам тоя гном,джуджак или там каквато обида се сетиш за ГГ..... :lol: :lol: :lol:

Аз възраждане на ЦСКА не видях.Видях не толкова чисто смесване на Етрополе с Ловеч.ЦСКА къде беше в схемата.Нито юридически нито фактически ПФК ЦСКА участва.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 юни 2017 17:05

Мнението ми е непоклатимо и не е като на палачинките.
ЦСКА 1948 и ЦСКА-София са два нови клуба нямащи нищо общо с фалиралия, това са официалните факти към днешна дата.
Те ако бяха спечелили щеше да е абсолютно същата л**н*на история.
Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 юни 2017 17:06

icko65 написа:
GOLEADOR написа:
icko65 написа:
П.П.
ПФК ЦСКА - ЧЕСТ!

Нима не съм отговорил на въпроса?Айде заради теб ще се самоцитирам:
Що се отнася до тава,че ПФК е АД,може да си правиш еквилибристика колкото си искаш,важното е,че ПФК ЦСКА бе купен от най-малкото болтче до самата емблемата на клуба.Нещо,което никой български клуб не е правил до сега.

А сега хейти на воля!
ПФК ЦСКА - ЧЕСТ!

Ми пак лъжеш..ПФК ЦСКА не е купен.Ще бъде купено ПФК ЦСКА АД.И не се успокоявайте че ако не ви допуснат до ЕКТ нищо страшно нямало да се случи..Да...но с една малка подробност.За пореден път ще ви се каже че не сте клуб ЦСКА а нов клуб-различен.

Пич,аз съм принципен,за това до последно се надявах да има оздравителен план за ЦСКА.По същия начин заявих и кой клуб има право да възкреси отбора след фалита,както и какви са ми изискванията за да призная,че ЦСКА е възкресен и да започна отново да пускам теми за мачовете на отбора.Заявил съм и какво следва ако ГГ не плати за ПФК ЦСКА и клуба отиде в ръцете на друг.За това мантрите с излъга или подобни глупости може да си ги завреш където слънце не те огрява.Всичко което исках се случва (остава синдика да си свърши работата и сделката да се финализира)!Казал съм и какво трябва да стане след закупуването на ПФК ЦСКА в регистрите на УЕФА и какво се случва ако УЕФА прояви двоен стандарт.Къде ще стои моралния ЦСКА и какво ще е отношението ми към двуличниците.Разбира се,УЕФА може да постъпи принципно и да видим ЦСКА в борба за турнира ШЛ още другия сезон.
ПФК ЦСКА - ЧЕСТ!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 12 юни 2017 17:13

GOLEADOR написа:
icko65 написа:
GOLEADOR написа:
icko65 написа:
П.П.
ПФК ЦСКА - ЧЕСТ!

Нима не съм отговорил на въпроса?Айде заради теб ще се самоцитирам:
Що се отнася до тава,че ПФК е АД,може да си правиш еквилибристика колкото си искаш,важното е,че ПФК ЦСКА бе купен от най-малкото болтче до самата емблемата на клуба.Нещо,което никой български клуб не е правил до сега.

А сега хейти на воля!
ПФК ЦСКА - ЧЕСТ!

Ми пак лъжеш..ПФК ЦСКА не е купен.Ще бъде купено ПФК ЦСКА АД.И не се успокоявайте че ако не ви допуснат до ЕКТ нищо страшно нямало да се случи..Да...но с една малка подробност.За пореден път ще ви се каже че не сте клуб ЦСКА а нов клуб-различен.

Пич,аз съм принципен,за това до последно се надявах да има оздравителен план за ЦСКА.По същия начин заявих и кой клуб има право да възкреси отбора след фалита,както и какви са ми изискванията за да призная,че ЦСКА е възкресен и да започна отново да пускам теми за мачовете на отбора.Заявил съм и какво следва ако ГГ не плати за ПФК ЦСКА и клуба отиде в ръцете на друг.За това мантрите с излъга или подобни глупости може да си ги завреш където слънце не те огрява.Всичко което исках се случва (остава синдика да си свърши работата и сделката да се финализира)!Казал съм и какво трябва да стане след закупуването на ПФК ЦСКА в регистрите на УЕФА и какво се случва ако УЕФА прояви двоен стандарт.Къде ще стои моралния ЦСКА и какво ще е отношението ми към двуличниците.Разбира се,УЕФА може да постъпи принципно и да видим ЦСКА в борба за турнира ШЛ още другия сезон.
ПФК ЦСКА - ЧЕСТ!

Като си принципен защо умишлено пропускаш да напишеш АД след ПФК ЦСКА когато става дума за купуване на търга?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 юни 2017 17:37

Мишки срещу мене църкат, като ме видят познай къде си бъркат.

Поздрав за Мики Маус!
ПФК ЦСКА - ЧЕСТ!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Q6BEkBWX7Zg[/youtube]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 12 юни 2017 17:39

blue avalanche написа:
GOLEADOR написа:
1982 написа:

А, и няма ли да се сетят някой ден тези стожери на морала да се поразровичкат около това как тази емблема на ЦСКА се ползва вече година по криминален начин от ПФК ЦСКА-София ЕАД ??! Как с нея се осъществява търговска дейност и се печелят незаконно пари ..........

Ама е ясно кой седи зад фирмата на Иван.Влизат двамата заедно с ГГ при синдика да отварят офертата и никой не се крие!Докато Домуса го е срам и се крие от протежетата си.Защо?Но може и ти да си прав,Домуса да е чист и тези адвокати които се свързват с него да си е невероятна случайност.Просто проявили личен интерес,пък и имали едни 3 000 000 излишък,та решили да ги вложат в ПФК ЦСКА!Възможно е ти да си правия,а аз да греша.... ;)

Ами НЕ Е ясно кой "седи" зад фирмата на Иван. Ясните неща са в регистъра! Чак ли си? :mrgreen:
А не кой до кого седял на софрата. ;)
Като не се крие Ганчев, що не участва ДИРЕКТНО на търга?

Сектор Г стои, а не седи зад Ред Енимълс- :lol: Ганчев няма за какво да се крие на него не му трябва нищо от старото дружество, трябва им на феновете. Той им обеща на срещата на Армията и сега им помага. Нещо неясно?

А защо се използва старата емблема отговора е лесен тя си е на Ганчев и Инджов акциите на старото дружество са си техни. Нали помните,че Паслар беше последния директор не помня да е имал възражения относно емблемата.Така ,че недейте рева на чужди гробища!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 12 юни 2017 17:41

Почна се...надграждането!Изображение

Върни се в “ЦСКА”