Всичко за случая с Анисе.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всичко за случая с Анисе.

Мнениеот Кашчей » 25 яну 2012 18:00

bobonikolov написа:Кашчей ти май не си гледал ТВ в изминалите 2 дни :) .Този член,който цитираш се използва за прекратяване,когато в договора се посочва в полза на чия страна ще бъде то.Но в този случай договора на Анисе или Анеси не знам как е по правилно да го наричам е сключен въз основа на чл.70 от КТ,но без да е упоменато,коя от страните ще има право да го прекрати.Според същия този член,когато това не е упоменато изрично право на прекратяване има всяка една от страните след подаване на съответното предизвестие.Чл.71 ще се приложи,когато в договора е посочено коя точно страна има право да го прекрати.

По Правилника за статута и трансферите, договорът не може да бъде по-кратък от времето което е между сключването му и края на състезателния сезон.По чл 70 договорът не може да е за повече от 6 месеца, което вече е интересно 8-) .Освен това, когато сключиш договор по чл 70 не дължиш нито предизвестие, нито обезщетение, а Анеси е изплатил обезщетение и е дал предизвестие, което също прави нещата около договора и разтрогването му доста съмнителни.И не на последно място, т.7 от изискванията за съдържание на професионален трудов договор между футболист и клуб задължава и двете страни да се съобразяват единствено с правилниците на БФС при разтрогване на договор, по-точно с решение на Арбитражния съд към БФС, което Анеси не е направил, въпреки, че подписвайки договора си автоматично дава съгласие за това.

Тук пишем все българи, които можем да си четем на нашия език и горе-долу знаем къде и какво да търсим, но Анисе как ли се е запознал сам с тези подробности от КТ, като съм изключително песимистично настроен към познанията му по български, да не говоря за познанията му по КТ.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 25 яну 2012 18:03

blue avalanche написа:
percival написа:
blue avalanche написа:Малко и по "Случая Платини":
http://www.novsport.com/news176246_1040.html
Понеже сте много "отворени",де...

И ?

Така,като четеш документите,като за колко сте го взели?И сумата с ДДС ли е или без?
ПП.Айде няма да копирам какво казваха вчера вашите бабаит-адвокати.Сам ще си го изровиш...

Дай нещо по трансфера на Анеси в най-големия български клуб де, стига дребни интрижки ;) Горе не виждам да пише Платини 8-)
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 26 яну 2012 01:48

redpride написа:Не разбирам, защо е този кански рев от Черноморец. Като не са си свършили рабатата, както трябва да не се сърдят на ЦСКА. Адвокатите на Титан казаха, че всичко е наред и аз им вярвам. Досега тези господа са доказали професионализма си и съм обеден, че Анисе ще играе в нашия отбор напролет. Всеки клуб иска добри футболисти, пък ако е и за без пари още по-добре. Не разбирам още и защо някакви клубове нямащи нищо общо със случая дават глас? Нека БФС реши и тогава да говорят, кой е крадец и кой не! Иначе пажелавам много голове на Анисе и дано бързо разбере, че ЦСКА не е Черноморец и нещата са различни.

Да, случаят Караджов, днес потвърди блестящите знания и умения на адвокатите на Титан . Не е за пръв път, няма да е за последен.
Тежко му на Анеси, когато разбере какво е изгубил и какво е спечелил. Платини ще му го каже скоро. Сам е казал на Херо, че иска да се върне в Черноморец.

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 26 яну 2012 10:22

Убеден съм че играча идва в ЦСКА. Тука има друга игра ама в Черноморец сами са си виновни. А що се касае случая Платини нека като се правят на света вода Черноморец и да покажат договора между клубовете. 8-)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 26 яну 2012 11:35

PR_CSKA написа:Убеден съм че играча идва в ЦСКА. Тука има друга игра ама в Черноморец сами са си виновни. А що се касае случая Платини нека като се правят на света вода Черноморец и да покажат договора между клубовете. 8-)

Заповядай, отдавна вече стои в сайта на Черноморец.
http://chernomoretz.bg/files/1327486963 ... ogovor.pdf
и още:
http://chernomoretz.bg/files/1327486963 ... tatsia.pdf

IOTUR4O

Мнениеот IOTUR4O » 26 яну 2012 12:42

Не знам кой малоумник го е правил тоя трудов договор, но по аматьорски договор отдавна не бях виждал. И оня наглец Киряк Стефчов ще ми се пени и ще заплашва ЦСКА. Този парцал попадне ли в съда жална им майка на бургаските шарани :) :) :)

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 26 яну 2012 13:07

Излезе трудовия договор!
Приканвам всички червени адвокати, да ми обяснят как може футболиста да си прекрати 6 месечният изпитателен срок, след като е в полза на клуба. Нали това беше основната теория? :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 яну 2012 13:09

bigbonusprize написа:Излезе трудовия договор!
Приканвам всички червени адвокати, да ми обяснят как може футболиста да си прекрати 6 месечният изпитателен срок, след като е в полза на клуба. Нали това беше основната теория? :)

Договора е абсолютно невалиден. Първо, няма дата. Второ, чл. 70 сам по себе си не е основание за скл. на тр. договор. Трябва да се цитира с кой от двата члена 67 или 68 е свързан. Задължителни изиксвания от инспекцията по труда.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 26 яну 2012 13:23

Самият факт,че тръгваш да развяваш разни(свои си варианти и трактовки) договори по медиите,а не в съда и си играеш на популизъм,търсейки обществена подкрепа от привържениците си и други пък мразещи ЦСКА горори достатъчно за реалните ти правни позиции по тези договори.Решава съда,а не пристрастията на(в повечето случаи правно неграмотни)разни фенове или някои правото и закона ги признават само,когато са в тяхна полза?

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 26 яну 2012 13:48

mistreated написа:
Договора е абсолютно невалиден. Първо, няма дата. Второ, чл. 70 сам по себе си не е основание за скл. на тр. договор. Трябва да се цитира с кой от двата члена 67 или 68 е свързан. Задължителни изиксвания от инспекцията по труда.

Как така е невалиден? Основание за сключва на трудов договор само по себе си не е ли наемането на работа? Чл. 70 е за трудовите договори с изпитателен срок, какъв е и този. Това за задължителни изисквания от инспекцията по труда не може да направи договора невалиден. Може само да доведе глоба за работодателя...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “ЦСКА”