БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Пълна мобилизация хора!!!

Мнениеот vaskonti » 24 окт 2010 22:36

Червени_шампиони написа:
efocskan написа:Ейго и фенът който скандира ВЪН ТИТАН цъфна тука ще стане интересно знаех си че малко са ги били :lol:

Днеска не съм бил на мача, защото тия бездушници на терена, които само се разхождат ми омръзна да ги гледам.Бях от началото на сезона на всички мачове без тоя с Монтана и Бешикташ, но ми писна и на мен вече!

ВЪН БОКЛУЦИТЕ!

Има ли боклуци сред феновете? Нямам пред вид агенти на Титан, а боклуци по душа, така да се каже...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 24 окт 2010 22:38

ТВЪРДО ЗАД ТИТАН И ЦСКА !!!
Последна промяна от BaLoN на 24 окт 2010 22:39, променено общо 1 път.
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
JASSA1
Контакти:

Мнениеот JASSA1 » 24 окт 2010 22:38

Главата е пълен боклук и си заслужава съдбата, а и необходимо малко спокойствие в центъра.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 окт 2010 22:42

viroglav написа:
vaskonti написа:Има ли боклуци сред феновете? Нямам пред вид агенти на Титан, а боклуци по душа, така да се каже...

Има ... Като видиш някой с аватар , като на "Червени_шампиони" веднага ще го познаеш ... Ама те не са фенове на ЦСКА , а на джоба си и на Дучето. :lol: :lol: :lol:

Не, аз само чакам да ми каже че има, но Главата и останалите подобни не са сред тях. За да му се изсмея мощно в лицето.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
efocskan
Контакти:

Мнениеот efocskan » 24 окт 2010 22:44

Тука някой май не си пие хапчетата редовно :lol:
Над смълчаните ливади
тичат куци сини крави
Трактор Беларус" ги гони
мамата им да разгони...

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 24 окт 2010 22:48

Е те Титан ако направят базата в Панчарево, ремонт на Армията и сложат Вальо Михов за президент, наистина ще ми замажат очите ;) Вярно е, че направиха много грешки в управлението, но пък и някои "фенове" не са прави за много неща, това че са били Главата не е повод за протест и недоволство :!:

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 24 окт 2010 22:51

mertezaker написа:Е те Титан ако направят базата в Панчарево, ремонт на Армията и сложат Вальо Михов за президент, наистина ще ми замажат очите ;) Вярно е, че направиха много грешки в управлението, но пък и някои "фенове" не са прави за много неща, това че са били Главата не е повод за протест и недоволство :!:

АКО, както казваш ти, направят базата в Панчарево и направят един хубав ремонт на "Армията", обещавам, че ще се извиня за думите си! :!:
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 24 окт 2010 22:54

Червени_шампиони написа:Боклук е оня който те е направил, като си заблуден и ти и много други така ще е.Всеки път Титаните ви замазват очите, и после старата песен на нов глас, но никой не вижда, че ако не се махнат възможно най-скоро ни очаква същата съдба като БОТЕВ Пловдив, защото и тия двамата нещастници са същите грешки на природата. :!: :!: :!:

Хммм ... Мдааа. Ти като роб на Дучето и Главата как се чувстваш ? Сигурно си много горд да си на служба "слуга" ... :lol: :lol: :lol:

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 24 окт 2010 22:58

Какви титани,какви боклуци,какви глави,проблема е много по голям.Някакъв див селянин си мисли ,че е 91-93г и се вживява в ролята си на мутра.Има насилие над лице(пък ако ще и най-големият боклук да е) а лицето организатор и действащо лице в инцидента ходи от телевизия на телевизия и излага клуба с невежеството си,себе си няма на къде,и като не му отърва говори за хапчета и подобни тъпотий.Най-малкото този индивид трябваше да е бил разпитан а и задържан,

ScarredInRed
Контакти:

Мнениеот ScarredInRed » 24 окт 2010 23:06

Единствената грешка, която допуснаха "ТИТАНИТЕ" е, че вместо да се занимават с това, което не разбират, директно не назначиха президент на клуба, който да разбира от футбол и да оправя нещата, докато те дават някак си финанси. Ако бяха започнали такива промени още по времето на Любо Пенев, определено сега нямаше да има такава война с феновете, а напротив, даже сега хората на Дучето щяха да се кланят пред "титана" и помагат в събирането на сметта.
Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!

Върни се в “ЦСКА”