Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vanko99
Контакти:

Re: ХРИСТО СТОИЧКОВ ПОЕМА ЦСКА

Мнениеот vanko99 » 22 окт 2010 13:14

Опазил ни господ! Михов - президент и Стоичков - треньор . А аз мислех, че сме стигнали дъното.
п.п. Михов нали щеше да започва работа в Левски?

mite.1979
Контакти:

Re: Вальо Михов в полезрението на Титан за силния човек в ЦСКА

Мнениеот mite.1979 » 22 окт 2010 13:16

http://topsport.ibox.bg/news/id_2014190485
никой нищо не му е предлагал на човека така че да не се надяваме напразно

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 22 окт 2010 13:18

Дано да ги поеме , това ще бъде максималното разруешение на ЦСКА и до края на сезона ще бъдат в Б - група =)))
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ТРЕНЕР ЗА ДИРЕКТОР ЗА ПРЕЗИДЕНТ?

Мнениеот stannn » 22 окт 2010 13:23

"Иво Иванов: Михов, Орманджиев и Младенов ми звучат добре"

На мен ми звучи прекрасно. Дано това да са хората.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 22 окт 2010 13:23

Михов е страхотен вариант,но за Стойчков не съм сигурен и аз ... около него има много въпросителни. Иначе Михов е най-добрия вариант и ако се окаже истина ЦСКА само може да спечели от това и ние феновете ще бъдем доволни!

Иво Иванов: Михов, Орманджиев и Младенов ми звучат добре

Единият от собствениците на ЦСКА - Иво Иванов, потвърди, че той и колегата му Димитър Борисов спират да се занимават с прякото управление на клуба.

„Новият президент ще се занимава с всичко, свързано с клуба, а ние само с финансирането”, каза Иванов.

На въпрос на журналисти как му звучи идеята за Валентин Михов за президент на ЦСКА, Иво Иванов отговори: „Звучи ми добре, Стефан Орманджиев също звучи добре.”

На продължението на въпроса „А как звучи Стойчо Младенов за треньор”, Иванов отговори: „Звучи добре”.

Той потвърди, че до края на деня ще има решения с всичко свързано с ЦСКА.
Последна промяна от BaLoN на 22 окт 2010 13:25, променено общо 1 път.
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
dim77dim
Контакти:

Мнениеот dim77dim » 22 окт 2010 13:24

Yoda написа:............. все по-надолу и по-надолу .......... това ще е посоката и при Стоичков. Той ще довърши започнатото от Костадинов !!!! Стоичков до тук е един провалил се треньор. Успеха му с некви мармълъди от ЮРА не подлежи на сериозен коментар. При положение, че клуба няма пари за селекция, не разполага с качествени футболисти на поне средно ниво от А група, не виждам некадърник като Стоичков какво ще постигне освен "второ дъно" нейде под сегашното ..... Ако цска иска да се отлепи от дъното трябва поне едно нещо в клуба да е на ниво. Поне треньора ... опитен, с добра визитка и успехи на клубно/национално ниво ..... иначе по формулата :
0/президент/ + 0 / треньор/ + 0 / играчи/ + 0 / трансфери/ = 0 /успехи /
където 0 - е качественото измерение на по-горните събираеми :) :) :)

Много си мъдър, ама много...
Защо Стоичков да е провалил се треньор? Че взе тези африканци и от последни ги направи претенденти за титлата ли? Че им шлифова неколко диаманта за национала? Каква добра визитка за треньор? КОЙ? Нали помниш, че известен италианце имахме, ама човека не можа да се оправи в нашата действителност!
защо 0 играчи?
Според мен ИМАМЕ ДОБРИ ИГРАЧИ, дори и някои които в момента не се представят на ниво, просто защото им въртят позициите като пумпали. Трансфери? При сегашната ситуация на инвестиции в базите, никакъв прилив на пари, НЯМА отде да дойдат трансферите, тук си прав. Но аконаистина Михов дойде, Стоичков също, помни ми думата - другата година по това време ще им целуваш ръцете на двамата (ако си истински фен на ЦСКА де). И е крайно време да почнем да се обединяваме за името ЦСКА, да приемаме решенията на тези, които разбират повече от нас от футбол, щото съм сигурен, че 1 трансфер да объркат, пак ще почнат псувни и догадки дали Ицо е прибрал комисионна от 20 бона, :lol: :lol:
А Ман Сити или Челси да не би да правят 100% успешни трансфери?
Та МИСЪЛТА МИ Е ДА СЕ ДОВЕРИМ НА РЪКОВОДСТВОТО, КОЕТО ИЗБЕРАТ И ДА МУ ДАДЕМ ВРЕМЕ, ТОЗИ СЕЗОН Е СВЪРШЕН, НЕКА ОБИГРАЕМ СЪСТАВ ЗА ДРУГАТА ГОДИНА

Потребителски аватар
berboegeytaK

Мнениеот berboegeytaK » 22 окт 2010 13:27

идеално стоичкоф треньор,дучето президент.ей така,не само ще минем Левски ами даже и миньоро няма да можем да бием

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ТРЕНЕР ЗА ДИРЕКТОР ЗА ПРЕЗИДЕНТ?

Мнениеот blue avalanche » 22 окт 2010 13:28

Преди два дена,същият този Иванов каза,че не се занимавал с това "НЕЩО"! :oops: Сега много взе да се "занимава"... :oСтранно.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Изповедта на Борисов: Търсим президент на ЦСКА

Мнениеот blue avalanche » 22 окт 2010 13:29

Ми да пуснат обява във вестника,белким се намери.

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Re: Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА

Мнениеот amoros » 22 окт 2010 13:37

http://www.trophy4toon.co.uk/salaries.html, ако се вярва на този сайт заплатата на Крис Хютън е колкото на треньора на ЦСКА.Д.Борисов би могъл да привлече който треньор си поиска(с малки изключения разбира се).От българските треньори на 1 място Никодимов,2.вариант Д.Пенев с Ад.Зафиров,3.Ст.Младенов,който и вариант да изберат от 3те няма да сбъркат.Мисля ,че с Никодимов начело разбихме звездния Шахтьор Донецк.

Върни се в “ЦСКА”