Павел Дочев напусна ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Павел Дочев напусна ЦСКА
Ако наистина назначат чужденец това ще е най-голямата глупост.... 

Жалко ЦСКА! ЖАлко! Жалко и за нас Феновете!
Защо изобщо трябваше да махат Павката Дочев виждаше се, че иска да промени нещо и да направи силен ЦСКА... и сега кво ще идва някакъв измислен чужденец... Баси как ме е яд просто... 

В "Блиц" излезе информация, че македонеца е новият треньор !
Май наистина Гьоре Йовановски ще се кава новата послушна изтривалка...
Май наистина Гьоре Йовановски ще се кава новата послушна изтривалка...

До края на полусезона май ще сменим още 2-ма треньори. Евала Титан!
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!
Пуканка, покрай тия щуротии които стават в ЦСКА, все повече ме кефи подписът ти, бате
Ако това е отбор -мечта, се опитвам да си представя какво ли ще е отбор, който не е мечта
.
Вашата история с Дочев много наподобява тази в Левски миналият сезон-изгониха Велев в началото на сезона и взеха онова дърво Достанич, което се задържа 8-9 кръга и също пое по пътя на коприната.Сега вие вървите уверено по същия път, само дето не знам, като го изритате овай македонец, Коща ли ще му заеме мястото, както Гонзо зае мястото на Достанич?!

Ако това е отбор -мечта, се опитвам да си представя какво ли ще е отбор, който не е мечта

Вашата история с Дочев много наподобява тази в Левски миналият сезон-изгониха Велев в началото на сезона и взеха онова дърво Достанич, което се задържа 8-9 кръга и също пое по пътя на коприната.Сега вие вървите уверено по същия път, само дето не знам, като го изритате овай македонец, Коща ли ще му заеме мястото, както Гонзо зае мястото на Достанич?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
-
- Контакти:
Честито.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Blue_Girl написа:Честито.
![]()
Нямаше нужда да се хабиш, за да напишеш толкова дълбокомислен и съдържателен коментар.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!
Хубаво, че изгониха Дочев, но да връщат чичо Митко в дует със някой наш кадър, като в края на миналия сезон та да може Пената да предаде опита си на някой млад специалист, защото нека да е жив и здрав още 240 години Пината, но той няма да е вечно на разположение трябва да научи някой най-вече на отношение към играчите, как хем да тренират, бият играят силно хем пък и да са доволни от треньора това в ЦСКА е ставало само при Д. Пенев. За чужденец не ща и да чуя и ако вземат чужденец Костадинов ще потвърди това в което го обвиняват всички вземане на комисионни от чужди менъджери.
Знам,че не е моя работа,ама къв е тоя Йовановски ? 
П.П. Толкова сте зле в момента,че не е смешно,а е трагично...чак ми е жал за вас,кво се случва в ЦСКА !

П.П. Толкова сте зле в момента,че не е смешно,а е трагично...чак ми е жал за вас,кво се случва в ЦСКА !