Летен трансферен период

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Летен трансферен период

Мнениеот ivo55 » 26 юни 2018 16:45

Serafim написа:.....Минаха тия времена, когато се пръскаха ей така пари. Примерно Цветан Генков и Макриев вземаха по 30 хил лв на месец и то едновременно в отбора на Левски. :lol: Просто няма предпоставки за по-висока заплата от 10 хил евра, освен ако Стойкас или Ганчев не са били убедени в качествата му и това, че ще се адаптира бързо в България. А и ако вземаше много пари, на дали щеше да върти такъва циркове, като на зима.

Никога в историята на човечеството не са пръскали толкова пари във футбола. Оттам нататък цялото ти мнение е построено върху невярно твърдение.
[offtopic]Истината е следната, към която Левски в момента са с една милимунда по-близо: Вадиш 5-6 милиона евро за 5-6 качествени играчи до 25годишна възраст. Правиш силен отбор и след година тия пари можеш да ги избиеш като препродадеш единия. Ама трябва да имаш 3-4 годишни договори с тези играчи и да имаш топки като почнат да ти идват оферти за по 800 хиляди евро, да им се смееш и да има казваш "аз не искам да продавам, ще правим пробив в турнирите". И да държиш високи цени. Което пък ти позволява да даваш и високи (за България) заплати. Всъщност, описвам ти политиката на Лудогорец, не е нарочно, просто правят това, което трябва да прави всеки клуб с амбиции от тази част на Европа. Това, което правят хърватските клубове. Дали им е лошо веднъж на няколко години да продадат някой за 10-20 милиона Евро. И всяка година по няколко играча за още милиони. Сещам се веднага за Никола Влашич. Даже им е юноша. Но имат топки да си искат 10 милиона и да не го продават на първия извадил 1 милион. Което няма как да стане, ако искаш да не даваш нищо и отбора да се издържаш от продажбата на играчи. Тогава приемаш първите оферти, за да платиш заплатите следващия месец. И привличаш само безработни/контузени/изгонени, аба нежелани от никой друг играчи, които са навити за ниски заплати. Това е ОК, само ако нямаш отбор със стратегия като Разград в лигата. Защото тогава му дишаш прахта и му правиш шпалири. И изглеждаш като тъпак и смешник като обясняваш как ще печелиш титли и как ще мачкаш и газиш. А и един вид лъжеш хората така. Ама на лъжата краката са късички. По-добре излез и дай интервю за клубния сайт (видео) и обясни на хората какво, защо и как. А не да се заблуждаваш, че с няколко трола в официалния форум на клуба, в който я пишат 100 човека, я не, можеш до безкрай да им внушаваш как тия безработни и нежелани играчи (Секулич е единственото изключение, макар да е свободен агент) са невероятни и били неземна класа. Еми не са. И не можеш до безкрай.
И в ЦСКА и в Левски в момента има тамън по 2-3 ма играчи, които са на нужното ниво. А трябва да са по 14-15. (В ЦСКА са Каранга и Тиаго с някакъв загатнат но не реализиран потенциал от Енрике, Десподов и Джеси. В Левски се сещам за Обертан, Яблонски и Паулиньо). И всяка година да добавяш по 2-3ма и да продаваш по 2-3ма, (ама за много пари), защото не можеш да спираш кариерите на хората. Ама за заплати между 5 и 10 хиляди Евро класни млади играчи няма да можеш да привлечеш. Дори и да са свободни агенти. Просто ще отидат другаде. Като правя едно уточнение - това на което в България му викаме класа, във Фрайбург и Рен и за резервичка не стават, да ги ожалиш милите ни некадърници ... И Десподов вкарал 4-5 мача поред по един гол (то класен нападател срещу отбори като Верея би трябвало да вкарват по 5-6 гола в мач) и си мисли, че е класа. Е не си, бе. В най-добрия случай си "хот проспект". А ако тъпчеш на това ниско ниво като представяне, след 1-2 години ще си "студен" "безпроспект", ала Карачанаков ...[/offtopic]
Последна промяна от ivo55 на 26 юни 2018 17:05, променено общо 1 път.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 26 юни 2018 20:42

Ууууу,брееей, тука почнало и за футбол да се пише! Евала..........

По лично мое мнение, селекцията не е никак скъсана (до сега) Единствената въпросителна ми е този Перейра......него не мога да го преценя. Факт е, че ни трябват поне двама ЦН и един разиграващ хлаф, поне с идея над Тиаго, но това са двама или трима футболисти. Практиката ни напоследък е да взимаме в последния момент, а прозореца е до август - адски много време. Плюс, че първите два кръга трябва не, а е задължително да ги минем дори с Дюлгеров като опорен полузащитник.

[offtopic]Истината е друга. С Разград не можем да се борим (поне политиката не го позволява.) Като се почне от проблемите с клубните карти, премине се през това, че стадиона ни е като за ветерани от Втората Световна и най-вече през това, че ГГ не направи нещо много важно. Не обедини 100% общността. Не е проблема за звездите, а за активите. Активите са 2 скапани автобуса и 2 ниви на майната си, но тези активи щяха/и ще ни осигурят приемственост. Сигурно има някаква стратегия, дето такива като мен, не я знаят, но това е по-важно дори от трансфер на Роналдо и Меси.
Аз бях на мача с Монтана - на финала за КБ и видях какво означава 33 000 души, готови да умрат за отбора си. Бях (на два мача) и във В група. Купувах акции от Сашо Томов (най-голямата ми грешка), та затова.......Селекцията не ме вълнува особено. Искам друго и го искам тая година. Искам откупени активи.
п.с
вероятно и Делянски го иска, щото както прочетох, ще направи БАН на сайта на Уефа[/offtopic]

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 26 юни 2018 20:59

Подкрепям Ицо55 за коментара му!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 юни 2018 09:28

d.milanov написа:Подкрепям Ицо55 за коментара му!

Аз също подкрепям Иво ;) , ... на 100%!!!!
[offtopic]Надявам се, че за 2-3 години ГГ и СС са проумяли, че София не е Ловеч, ЦСКА не е Литекс и армейските привърженици не са латексаджии и ако не започнат да се държат и управляват клуба адекватно, кредитът им на доверее ще се изпари :!:[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 27 юни 2018 11:39

Red_Neck написа:
d.milanov написа:Подкрепям Ицо55 за коментара му!

Аз също подкрепям Иво ;) , ... на 100%!!!!
[offtopic]Надявам се, че за 2-3 години ГГ и СС са проумяли, че София не е Ловеч, ЦСКА не е Литекс и армейските привърженици не са латексаджии и ако не започнат да се държат и управляват клуба адекватно, кредитът им на доверее ще се изпари :!:[/offtopic]

[offtopic]И какво ще стане като се изпари?
Някой тук от форума ще извади големия портфейл и ще почнат трансфери от острова ли?
Или пък някой е заритал да става собственик на ЦСКА.
Всъщност сега по -може някой да се навие да стане собственик на ЦСКА щото няма огромни задължения.... оообаче Ганчев направи така че да няма задължения и какво ей така ще се откаже ли... да да мечти.[/offtopic]

Трансферите и парите ще потекът когато влезеш в групите на Европа. И това си зависи само от футболистите. Имат качествата да го направят. Зелените с какъв състав влязоха в Шампионската лига за сефте ... с бивши червени футболисти ....
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 27 юни 2018 12:36

demon777 написа:Зелените с какъв състав влязоха в Шампионската лига за сефте ... с бивши червени футболисти ....

[offtopic]Моци, Терзиев, Кайсара, Дяков, Ешпиньо, Марселиньо, Абало, Мисиджан и Безяк кога са били играчи на ЦСКА?[/offtopic]

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 27 юни 2018 13:18

Dobri написа:
demon777 написа:Зелените с какъв състав влязоха в Шампионската лига за сефте ... с бивши червени футболисти ....

[offtopic]Моци, Терзиев, Кайсара, Дяков, Ешпиньо, Марселиньо, Абало, Мисиджан и Безяк кога са били играчи на ЦСКА?[/offtopic]

[offtopic]А Иван Стоянов , Вл. Стоянов?
С какъв състав почнаха .... с доказани футболисти играли по родните първенства + няколко чужди попълнения. В състава им беше и Гъргоров взеха и Анисе ,, по късно взеха и Лукаш Саша който също игра в ЦСКА сега и Недялков вземат

Това което искам да кажа е , че в началото почнаха скромно имаха щастието да влязат в групите и от там дойдоха парите за надграждане.[/offtopic]
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 28 юни 2018 22:10

В Разград имаха мераци и към Мораеш ,а като кадри на ЦСКА там са и Мето Томанов и Ради Здравков и много тренерии по школите,но най-интересното което не знам дали е истина е че Петричев е бил шеф на фен клуба на ЦСКА във Велинград.Мишо Александров знаете чий юноша е ,а дългогодиния им капитан Дяков беше обещал на Любо Пенев да премине в ЦСКА и в последния момент му се извинява и стяга куфарите за Разград .Така че доста опит и кадри са почерпили от ЦСКА.

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 28 юни 2018 22:29

Иначе относно сегашния състав съм оптимист,смятам че футболистите които дойдоха със сигурност са по-добри от тези които ни напуснаха или ги осовободиха. Притеснението е само относно заместника на Каранга,ако го продадат или се контузи ,миналия сезон беше Кубемба,Бланко сега обаче кой :?: някой може ли да ми отговори?

paci_paci
Контакти:

Мнениеот paci_paci » 28 юни 2018 23:02

То ако някой може да отговори защо беше освободен Бланко.
Тъкмо се беше климатизирал.

Върни се в “ЦСКА”