Любо Пенев е новият треньор на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Любо Пенев е новият треньор на ЦСКА
Да, не е взимал. Ако твърдиш обратното, можеш спокойно да извадиш платежните за въпросните заплати.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
- Контакти:
1982 написа:Да, не е взимал. Ако твърдиш обратното, можеш спокойно да извадиш платежните за въпросните заплати.
Той достатъчно се копрометира,изкараха му договора в ''оздравителната'' година.Освен това в ''оздравителната'' година си взе неустойката от 240 000 лв.Говореше се,че януари 2014,действащия тренер на ЦСКА Стойчо Младенов,подава иск за отнемането на лиценза на ЦСКА,за да сплаши Томов,вообще е мошенник от класа.
"Говореше се" - това ми хареса.
Фактите са:
1) 240к лева са му още от ТИтан!
2) договорът му ни "закара" на 1во място пред разград и "имаше опастност да станем шампиони"
Нататък историята е ясна.

Фактите са:
1) 240к лева са му още от ТИтан!
2) договорът му ни "закара" на 1во място пред разград и "имаше опастност да станем шампиони"
Нататък историята е ясна.

Тик-Так1892 написа:1982 написа:Да, не е взимал. Ако твърдиш обратното, можеш спокойно да извадиш платежните за въпросните заплати.
Той достатъчно се копрометира,изкараха му договора в ''оздравителната'' година.Освен това в ''оздравителната'' година си взе неустойката от 240 000 лв.Говореше се,че януари 2014,действащия тренер на ЦСКА Стойчо Младенов,подава иск за отнемането на лиценза на ЦСКА,за да сплаши Томов,вообще е мошенник от класа.
Говореше ли се ??! ..... аз пък чух, че се говори, че Манджуков е правил орална любов на Домусчиев на пл. Народно събрание в нощта на 24-и срещу 25-и януари .... щом ще си говорим с "говореше се" ....
И СПРИ ДА ЛЪЖЕШ - НЕ Е ВЗЕЛ НЕУСТОЙКА, А ЗАПЛАТИТЕ СИ ОТ ВРЕМЕТО НА ТИТАН, 2 ГОДИНИ ГИ ЧАКА.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
- Контакти:
1982 написа:Тик-Так1892 написа:1982 написа:Да, не е взимал. Ако твърдиш обратното, можеш спокойно да извадиш платежните за въпросните заплати.
Говореше ли се ??! ..... аз пък чух, че се говори, че Манджуков е правил орална любов на Домусчиев на пл. Народно събрание в нощта на 24-и срещу 25-и януари .... щом ще си говорим с "говореше се" ....
И СПРИ ДА ЛЪЖЕШ - НЕ Е ВЗЕЛ НЕУСТОЙКА, А ЗАПЛАТИТЕ СИ ОТ ВРЕМЕТО НА ТИТАН, 2 ГОДИНИ ГИ ЧАКА.
Е,значи Петър Жеков и Якимов са ме илзъгали.Как можах да си помисля,че Стойчо може да си поиска неустойката...
- Drunken_Master
- Контакти:
1982 написа:Тик-Так1892 написа:1982 написа:Да, не е взимал. Ако твърдиш обратното, можеш спокойно да извадиш платежните за въпросните заплати.
И аз това съм чувал...

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- Drunken_Master
- Контакти:
1982 уважавам те,интересни мнения пишеш,но е факт това което казаха Петър Жеков и Якимов в интервюта,че единствено само Стойчо си взима заплатата,а другите ... кучета ги яли !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

-
- Контакти:
http://www.sportal.bg/news.php?news=549620 Хахаха,Любо яко ги гаври.
Както Стойчо Велики ги гавреше по зеления терен. 

Любо трябва да остане независимо какво се случи!