VIII кръг: Черно Море (Варна) - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: VIII кръг: Черно Море (Варна) - ЦСКА

Мнениеот шивача » 13 сеп 2014 20:26

moreto vn написа:
шивача написа:
moreto vn написа:КЕФ ми е като си търсите оправдания за поредния си провал.Хахаха

Защо провал? Може да сте супер слаби, но нивата поизравнява нещата. Нямаме оправдания, продължаваме напред към титлата :) а вие бая радост за тая точица, какво ли ще е , ако биете Реал?

Радвам се,защото то не бяха закани 0:3 и не знам какви нереални резултати.Червения балон леко взе да издиша май.Преди 2008г. ,от последната ви победа на Тича,защо не споменавахте нищо за нивата. ;)

Винаги съм я споменава, ако ще и със сто на нула да ви бием. Заканите са си закани, кой на майтап, кой да се заяде и така... Няма значение, вие спечелихте точица срещу нас- радвайте и се.Ние загубихме две, но продължаваме напред към титлата. Все пак , като бивш наш сателит ви желая оцеляване в групата на майсторите и куп прясна трева!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 13 сеп 2014 20:26

moreto vn написа:
шивача написа:
moreto vn написа:КЕФ ми е като си търсите оправдания за поредния си провал.Хахаха

Защо провал? Може да сте супер слаби, но нивата поизравнява нещата. Нямаме оправдания, продължаваме напред към титлата :) а вие бая радост за тая точица, какво ли ще е , ако биете Реал?

Радвам се,защото то не бяха закани 0:3 и не знам какви нереални резултати.Червения балон леко взе да издиша май.Преди 2008г. ,от последната ви победа на Тича,защо не споменавахте нищо за нивата. ;)

Е сега ни хвана. Признаваме си, че най-нагло лъжем за терена :oops: Няма нито една бабуна, топката не подскача докато върви по земята, изобщо не се превръща в блато при най-малкия дъждец, изобщо аз не виждам голяма разлика между тревното покритие на Уембли и перфектния терен на Тича.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 сеп 2014 20:27

daniel875 написа:С този треньор максимумът реално на ЦСКА е второ място. То не, че и на "Левски" е повече, ако има що - годе приличен отбор.
Шивача търси оправдания, но това щеше да го бъде и в Пловдив, ако "Локомотив" имаше сработеност.
Сега сериозно вече. Не може Младенов вечно да се оправдава с другите за собствената си несъстоятелност. Съжалявам, но това да нападаш другите, когато не можеш да спечелиш даден мач, е признак на слабост, а не на сила. Да, в много случаи същите треньори е възможно да печелят титли и купи поред, но последните само водят до заблуждение. Големите треньори са като дел Боске, Анчелоти, Симеоне, Стойчо Стоев. Малко говорят, но резултатите са блестящи. Не печелят всички възможни отличия последователно във времето - тоест всяка година, но го правят със стил, с финес.
В България имаше един наистина голям треньор в последните години и той се казваше Стойчо Стоев. Другите пред него не струват.

:lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 13 сеп 2014 20:27

BS1913 написа:
ronnie написа:

Човекът, който ви поддържа терена, е провал по рождение. Както и целия ви тим. Дано изпаднете и на ваше място да влезе някой отбор на чийто терен поне може да се играе нещо подобно на футбол :geek:

Дано ви закрият след Нова Година, защото сте срам за футбола. Ние сме отбор пълен с мангали и селяндурска публика 8-)

Благодаря. Подобно 8-)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 сеп 2014 20:27

шивача написа:
moreto vn написа:
шивача написа:

Винаги съм я споменава, ако ще и със сто на нула да ви бием. Заканите са си закани, кой на майтап, кой да се заяде и така... Няма значение, вие спечелихте точица срещу нас- радвайте и се.Ние загубихме две, но продължаваме напред към титлата. Все пак , като бивш наш сателит ви желая оцеляване в групата на майсторите и куп прясна трева!

Браво, шивач! Ще стане левскар от теб ;)
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 13 сеп 2014 20:28

шивача написа:
RedeviL написа:
шивача написа:
RedeviL написа:
Red Warrior написа:Сега слушах Тодор Кирков по бтв-то. И според него не сме спечелили заради защитната тактика на Стойчо. :lol:

Кирков е последният човек, на когото ще пригласям, ама с ръка на сърцето ми кажи - не тръгна ли Стойчо да затваря мача още в 60-та минута?

Не, смяната беше в 70 мин. Като и тя не промени стила на игра, просто Марки заигра на мястото на Фелипе.

Смяната беше в 70-та, но реално спряхме да търсим втори гол още преди това... Що се отнася до самата смяна - ваденето на Фелипе и пускането на Бергонси си е чисто дефанзивна смяна, откъдето и да го погледнеш!

И как го изчисли, че е 60 мин??? Спряхме да го търсим,......... по тая логика те не го търсиха въобще, докато не вкараха....
За Фелипе ти обясних, че Марки игра дефанзивен дотогава, но понеже Фелипе няма въздух за цял мач, влезна Бергонси и заигра на мястото на Марки, а той заигра зад Буш. Кое му е дефанзивното, че излиза по-техничен футболист и влиза "по-не техничен ли"

Ами много просто. Нямахме нито една смислена и опасна атака, нито едно положение за гол, а за минутите говоря приблизително. Дайте да си гледаме нашата игра, щото тази на ЧМ грам не ме късае! Какво значение има, дали са имали една или повече атаки, когато резултатът накрая е равен!?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 13 сеп 2014 20:29

BS1913 написа:
ronnie написа:

Човекът, който ви поддържа терена, е провал по рождение. Както и целия ви тим. Дано изпаднете и на ваше място да влезе някой отбор на чийто терен поне може да се играе нещо подобно на футбол :geek:

Дано ви закрият след Нова Година, защото сте срам за футбола.Отбор пълен с мангали и селяндурска публика 8-)

Сладур :lol: не се нерви излишно, ами иди засади някоя билка на терена...мурсалски чай, примерно, догодина да си наберем на полувремето :P
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 13 сеп 2014 20:30

Red Warrior написа:
daniel875 написа:С този треньор максимумът реално на ЦСКА е второ място. То не, че и на "Левски" е повече, ако има що - годе приличен отбор.
Шивача търси оправдания, но това щеше да го бъде и в Пловдив, ако "Локомотив" имаше сработеност.
Сега сериозно вече. Не може Младенов вечно да се оправдава с другите за собствената си несъстоятелност. Съжалявам, но това да нападаш другите, когато не можеш да спечелиш даден мач, е признак на слабост, а не на сила. Да, в много случаи същите треньори е възможно да печелят титли и купи поред, но последните само водят до заблуждение. Големите треньори са като дел Боске, Анчелоти, Симеоне, Стойчо Стоев. Малко говорят, но резултатите са блестящи. Не печелят всички възможни отличия последователно във времето - тоест всяка година, но го правят със стил, с финес.
В България имаше един наистина голям треньор в последните години и той се казваше Стойчо Стоев. Другите пред него не струват.

:lol:

Разбра ли сега- дел Боске, Анчелоти, Симеоне и най-вече Стоев. Някъде в този пантеон трябва да добавим Гонзо и Сухия и идилията е пълна :mrgreen:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 13 сеп 2014 20:30

Вината си е наша.Предоставихме инициативата на Черно море второто и при тази ситуация винаги може да се допуснат
грешки като днешната.Трябваше да натиснем повече,да си вкараме втори гол и решим мача.Относно страха.Да не би
Ботев да имат по-качествен или скъп състав,даже децата са много там.Но вчера скочиха на Лудогорец,бориха се,
биха се до последно.Паднаха,но прави.Е това искам да видя,защото не можем да играем само с Марек и да превъзнасяме треньорския гении.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 сеп 2014 20:30

Вижте, вашият отбор изобщо не е слаб, но с този треньор няма да стане по - добър, а само ще се срива бавно, но сигурно във времето. Стойчо Младенов е заядлив като сър Алекс и рушител като Моуриньо. След него и потоп. Такива наставници не харесвам в "Левски", а в последните години е точно така. Един голям треньор гради.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “ЦСКА”