II кръг: ЦСКА - Левски 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Re: II кръг: ЦСКА - Левски - 2:0 FT

Мнениеот MAXIMUS » 27 юли 2014 23:08

RedeviL написа:
Red joker написа:
CSKA69 написа:Честита поредна победа над геренци на всички привърженици на ЦСКА! Поздравявам публиката, която показа, че няма да търпи своеволия, пък било то и от ''спасителите''... НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ от клуба! Изказването на Младенов Е ЖАЛКО :|

Що да е жалко :shock: :!: :?:

Феновете на един отбор са неговият най-голям коректив! Треньорът е един наемник, на когото се плаща да ръководи футболистите и да съставя тактиката на отбора, а не да изразява мнението си към привържениците, особено по такъв арогантен начин!

В момента ситуацията е малко по особена ! Няма друг треньор в България като Стойчо Младенов, който да може да гради отбори от нулата.

Jr.Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr.Moraes » 27 юли 2014 23:09

Тоз Неустойчо май ше го праиме Петко ми се струва :)

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 27 юли 2014 23:11

Все още не мога да си обясня играта ни в Молдова, ако играехме малко от това, което показахме второто днес ги отнасяхме.Честита победа и се радвам, че отново левскарите бяха надъхани и за пореден път са, като мишки след това!

Имаше ли причина най-добрият ни играч от миналия сезон - Милисавлевич да не играе в Молдова, че това ми остана неясно?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 27 юли 2014 23:12

MAXIMUS написа:В момента ситуацията е малко по особена ! Няма друг треньор в България като Стойчо Младенов, който да може да гради отбори от нулата.

Не знам,аз имам друга представа за градене на отбор.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 27 юли 2014 23:12

Empty написа:Все още не мога да си обясня играта ни в Молдова, ако играехме малко от това, което показахме второто днес ги отнасяхме.Честита победа и се радвам, че отново левскарите бяха надъхани и за пореден път са, като мишки след това!

Имаше ли причина най-добрият ни играч от миналия сезон - Милисавлевич да не играе в Молдова, че това ми остана неясно?

Инат, инат и пак инат...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 27 юли 2014 23:13

Empty написа:Все още не мога да си обясня играта ни в Молдова, ако играехме малко от това, което показахме второто днес ги отнасяхме.Честита победа и се радвам, че отново левскарите бяха надъхани и за пореден път са, като мишки след това!

Играеш толкова,колкото ти позволява противника. ;)

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 27 юли 2014 23:14

Тука няколко перхидрола въртят една и съща плоча " Трябваше да отстраним Зимбру, а не да бием Левски". И да бяхме отстранили Зимбру най- много щяхме да стигнем до австро- баварската граница където щеше да ни разкости новата "национална кауза " на Австрия. Ако някой си е мислил ,че ще вледнем в групите на ЛЕ с тия футболисти е кръгъл идиот. В исторически план даже и влизането в групите не е никакво постижение.

Обаче единственото което ни липсва за да сме тоталния хегемон в България е все още негативния баланс с Левски.Това е единствения довод който имат срещу това ,че сме най- великия български клуб.Само и единствено със Стойчо Младенов може да ликвидираме този негатив.Сега са ни паданли, някои не са били родени да видят подобни серии.Как може да се сравнява шанса да пратим Левски на бунището на историята с това ,че сме отпаднали от ЛЕ. Във визитките се пишат успехите не отпаданията, полуфиналите са неоспорим факт.Ще дойде време и за евроуспехи за там трябват кинти и организация.Нека да се опитаме да спечелим 32-та пък тогава друга песен ще пеете.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 27 юли 2014 23:14

terata написа:Честита победа на червените фенове!

ПРАВИ ТИ ЧЕСТ :!: ПОЗДРАВ ЗА ФЕЪРПЛЕЯ И ПРИЗНАНИЕТО ОТ ПРОТИВНИКА-ХВАЛА :!: :!: :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 юли 2014 23:14

CSKA69 написа:
CSKA 78 написа:Е,не!И на мен ми писна от мрънкането ви!Мрънкате като девици за черен...
Бах мааму,научете се поне кога да мрънкате,днес не ви е позволено!Може да почнeте да мрънкате пак след следващият неуспех!

Така ли? За да може сектантите да кажете, че ето, мишките са наизлезли след неуспеха, а се крият когато побеждаваме? Да ви имам елементарната логика, честно :lol:

Виж как сам ги разбираш нещата без да ти ги казвам!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 юли 2014 23:16

Red joker написа:
terata написа:Честита победа на червените фенове!

ПРАВИ ТИ ЧЕСТ :!: ПОЗДРАВ ЗА ФЕЪРПЛЕЯ И ПРИЗНАНИЕТО ОТ ПРОТИВНИКА-ХВАЛА :!: :!: :!:

В противника има много по-достойни фенове и хора, отколкото сред нас, където е пълно с мърша.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”