Стойчо Младенов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: Стойчо време е да смениш 4-2-3-1 с 4-1-4-1
Не е така един мач на Армията игра с един дефанзивен, с Нефтохимик мисля. Да изчакаме до зимата.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Направо слагаме 3-5-2 и започваме да играем "извънземен" футбол!
(автора на темата много си е повярвал,или по-скоро някой го е излъгал,че е "специалист") 

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- shotgun blues
- Контакти:
със старците Янчев,Бадема и т.н + някакви индианци Хауард,Коско и незнам си какви,няма такъв отбор като ЦСКА
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
емо73канар написа:Поредният който разбира от футбол,политика и жени.Но ако го видиш какво работи , сигорно ще се окаже , че е общ работник.Еи на такива фенове ме е най-яд.![]()
![]()
Абсолютно е сигОрно и вероятно ти е колега.
shotgun blues написа:със старците Янчев,Бадема и т.н + някакви индианци Хауард,Коско и незнам си какви,няма такъв отбор като ЦСКА
То,защото Левски с "младите" надежди "Деко",Макриев,"Пелето",Гаджев "тролея",Пацо "тигъра"и Везалов "автогола" са"супер" отбор, само на прякори обаче!

Последна промяна от CSKA 78 на 15 сеп 2013 13:36, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
- Adrian Monk
- Контакти:
ASENOVSKI VOYN написа:Първо искам да кажа, че за мен няма по смотана система от 4-2-3-1, защото тази система се използва само от посредствените отбори по света......
Значи всичко е точно и Стойчо спазва стриктно правилото, наложено от световната практика...

"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров
Истината е ,че всички треньори научиха какво играят отборите на Младенов и съответно как да им противодействат.Стойчо за толкова години не се е развил като треньор,а си е останал на нивото от преди 10 години.
Няма по-голямо щастие от това да отидеш на стадиона и да извикаш мощно само ЦСКА!
Мммммммм браво
Той пък като го смени, ще цъфнете и ще вържете
Направо ще мачкате всички грандове в Европа 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Аз ще ви кажа, че преди много мразех схемата 4-2-3-1. Само дето гологлавият празноглавец Гуардьола смени въпросната схема с която Байерн бе станал европейски шампион с предложената от автора 4-1-4-1 и в момента отборът играе доста зле особено в дефанзивен план, макар че на мястото на въпросната 1-ца играят двама от най-добрите играчи в света, а може би и най-добрите: Лам и Швайнщайгер. Така че ако желаете да променяте схемата на 4-1-4-1 в никакъв случай не ви го препоръчвам. Има една интересна схема 4-2-2-2, която предполага игра на контраатака, но тя е ефективна само в случаите, в които имате бързи крила и нападатели и противниковият отбор предпочита да задържа топката. Други интересни схеми са чистото 4-3-3 и 3-5-2, но не съм ги наблюдавал в достатъчно мачове, за да им правя анализ.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
-
- Контакти:
CSKA 78 написа:shotgun blues написа:със старците Янчев,Бадема и т.н + някакви индианци Хауард,Коско и незнам си какви,няма такъв отбор като ЦСКА
То,защото Левски с "младите" надежди "Деко",Макриев,"Пелето",Гаджев "тролея",Пацо "тигъра"и Везалов "автогола" са"супер" отбор, само на прякори обаче!![]()
![]()
защо гледаш в паничката на другия? Винаги съм смятал че в България срещу всички отбори да играеш с двама деф халфа е безумие, те се окопават, а хора да раздвижват играта търкат скамейките, на нашите треньори не им стига смелост да започнат да налагат по атакуващи схеми. Те класическото 4-4-2 не играят, че с двама нападателии.
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта