Сектор Г
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: До къде стигна ремонта на Сектор Г ?
Да бе вярно, ще го бъде ли тоя сектор? Нали другарят Чакмаков беше закупил седалките, няма ли да ги слага преди отново да поникнат брези и храсти по стъпалата?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
- Контакти:
Re: Агитката на ЦСКА, защо не се преместим в А или В секотр?
TristaNNN написа:Защото в такъв случай в А или В ще остане само така наречената от теб агитка. Останалите старци ще се изплашат от друсаните и таутирани "ултраси" и няма да си помислят повече да стъпят на стадиона. А защо не се преместите в сектор Б, никога не е късно за промяна, ще е за добро-вярвай ми?
Е ние от агитката не сме убиваме хора ние подкрепяме отбора.

Re: Феновете на ЦСКА преди 1989г.
valio_cska написа:Как е била обстановката тогава? Имало ли е такива фенове като сега които да пеят песни 90 мин да викат да скачат да пеят? По добра ли беше атмосферата на стадиона или стадиона и да е бил пълен не е имало заряд в публиката който да ги накара да викат и пеят 90 мин. ? Имало ли е агитки и фракции ?
Как да е нямало фракции

По-известните са София Изток,Офанзивна дивизия!
- damyanov1963
Много ми е интересно да чета мнения и догадки на хора, които тогава не са били родени
На мачовете м/у Левски и ЦСКА феновете бяха по равно до началото на 80-те, когато Левски направи първата си победна серия - 7 поредни победи, след това феновете на ЦСКА драстично намаляха на стадиона, за това сега ви е чудно че на мачове от онова време на стадиона има почти само Левскари. Така беше до края на 90-те, особено и след втората победна серия на Левски, този път с 9 победи. Иначе сектор Б и Г пак си скачаха и се надвикваха, само дето нямаше факли и такава пиротехника, с изкл. на бомбички.

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
valio_cska написа:Как е била обстановката тогава? Имало ли е такива фенове като сега които да пеят песни 90 мин да викат да скачат да пеят? По добра ли беше атмосферата на стадиона или стадиона и да е бил пълен не е имало заряд в публиката който да ги накара да викат и пеят 90 мин. ? Имало ли е агитки и фракции ?
Работата беше зле тогава. Беше пълно с фуражки и войничета, които се водиха насила на мачовете на червените, че инак я карцер, я служба без отпуска

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Балкански Орел
- Контакти:
Чак толкова рано незнам, ама след 1989г до към 2000-ната тогава са били най-радикалните и луди фенове, това днешното не може и на малкия им пръст да стъпи.Не е имало Б и Г целия стадион е бил в хулигани. 

[center]Levski & Lazio[/center]
storm написа:valio_cska написа:Как е била обстановката тогава? Имало ли е такива фенове като сега които да пеят песни 90 мин да викат да скачат да пеят? По добра ли беше атмосферата на стадиона или стадиона и да е бил пълен не е имало заряд в публиката който да ги накара да викат и пеят 90 мин. ? Имало ли е агитки и фракции ?
Преди 89-та феновете на цска-то бяха тройно по малко от тези на Левски и по трибуните се чуваха само Левскарите
Тутално си се объркал бе пич,я погледни дали си си изпил хапчетата

ето ги феновете на Цска преди 1989г.
Балкански Орел написа:Чак толкова рано незнам, ама след 1989г до към 2000-ната тогава са били най-радикалните и луди фенове, това днешното не може и на малкия им пръст да стъпи.Не е имало Б и Г целия стадион е бил в хулигани.

До към 2002,2003 беше лудницата!
джони написа:
ето ги феновете на Цска преди 1989г.
Къде си бе,болен мозък