Учредиха ЦСКА 1923 АД !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Re: Учредиха ЦСКА 1923 АД !!!

Мнениеот demon777 » 30 юни 2013 19:29

ЕМИЛ написа:
BPFC1912 написа:Явно съм много тъп , щом не мога да разбера за какво е цялата тази акробатика!?!

за да играят ЦСКА в А група този сезон с лиценза на друг отбор като същевременно ще ни се тръби ,че са истинският ЦСКА от 1948 г.

Абе ти ако щеш вярвай истински ли сме не сме ли като ви насметем насред пасбището пак недей вярва
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
levskii
Контакти:

Мнениеот levskii » 30 юни 2013 19:31

FILIP1912 написа:
Кашчей написа:
FILIP1912 написа:
bayo написа:Написано е съвсем ясно - купуват се акциите на дружеството, собственик на футболния клуб Нефтохимик - справка, Абрамович-Челси, Катарски фонд-ПСЖ и т.н., в това няма нищо незаконно. Купуват се всички пасиви и активи на Нафтата - те са нищожни, или ги няма.
След това се купува ПФК ЦСКА АД - дружеството, ЗАЕДНО СЪС ВСИЧКИ АКТИВИ И ПАСИВИ, които трябва да са изчистени своевременно/задълженията поне/. Ако не са - не се изкупува ПФК ЦСКА АД. ДА си фалира, да си играе в А окръжна.
Няма никакво ограничение съгл. ТЗ едно дружество да си сменя седалище, адрес на управление или име - счетоводител съм и сме го правили без проблеми - това е нормална търговска практика. Лицензът е НМДА, той си е собственост на изкупеното дружество - него никой не го купува. Купуват му се акциите на дружеството. Като купят арабите някой европейски отбор, от А окръжна ли почват във Франция, Англия?
Законите са еднакви, УЕФА се грижи за това.
Да ти го кажа така - фирма има активи - коли сгради. Когато някой друг и купи акциите, колите негова лична собственост ли стават, или продължават да се водят на фирмата? Пак повтарям - това са АКТИВИ на Дружество, което е отделен правен субект от собствениците си. :!:

Това, което си написал е абсолютно вярно, но не всеки е икономист и/или юрист за да го разбере. Отделно, няма пречка едно АД да притежава акциите на неограничен брой АД-та, но съм сигурен, че на теб ти е ясно, че това не означава, че тези АД-та, на които едно и също АД е собственик на акциите им са правоприемници едно на друго.

Само дето при ФК важат и някои други правила, които са задължителни, за да се участва в турнирите на БФС.На когото му се работи само ТЗ-напуска БФС и си работи само по ТЗ.Ако иска да е в Съюза-спазва освен ТЗ и Правилниците на Съюза.

Така е и затова сега ще искат от БФС да им разреши да лицензират Нефтохимик АД, но със сменено име на ЦСКА 23 ЕАД и адрес на управление от Бургас на София. Това което ти пиша не е предположение просто го знам. Дали обаче БФС ще им разреши е съвсем друга тема.

то остава и да им разрешат след като потрошиха централата им и след като УЕФА ги следи и изрично са им заявили да не позволяват това дето искат да направат

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 30 юни 2013 19:33

Има лиценз , даден от БФС...
Няма футболисти,
няма публика(феновете, дето чупили сградата били румънци и сърби),
няма пари...
А стадиона на кого беше?

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 30 юни 2013 19:36

BPFC1912 написа:Всеки нов клуб няма право да започва от А група , а от аматьорските ! Не виждам смисъл какво повече да се коментира. Законите са направени именно за да се спазват. Иначе всеки може да си прави каквото си иска.

Невтохимик не е нов клуб. Собствениците на нафтата имат законното право да преместят отбора си в софия щото им е кеф да кажем както и Батков може да премести левски в родопите щото е по тучна тревата. Щом нафтата стане софийски отбор отпада пречката за м/у областното сливане
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 юни 2013 19:37

paskaleevich написа:........ Това ще се случи след евентуално положително решение на Изпълкома на БФС. "ЦСКА 1923" АД има за цел да изкупи акциите на Нефтохимик 1962 Бургас. Когато въпросната сделка стане факт, придобитото търговско дружество официално ще премести седалището си на адрес булевард "Драган Цанков" 3, в София, ще смени името, цветовете и емблемата си. "ЦСКА 1923" АД ще сключи предварителен договор с ПФК ЦСКА ЕАД за изкупуване на акциите на ПФК ЦСКА ЕАД, след изчистването на дълговете от страна на старите собственици. ......

Да се смее ли човек, да плаче ли ... :roll: Излиза, че преди малко е сформирано търговско дружество, което е готово да изкупи къде що има в полза на Харизмата :lol: :lol: :lol: Даже за миг си представих шейх Гърнето, облян в пот, тичащ като хрътка, да оправя дълговете час по-скоро :lol:

Закривай!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 30 юни 2013 19:38

И сега "Нефтовойник 1923" ли ще бъде новия отбор? :roll:

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 30 юни 2013 19:39

Ако това стане ,не виждам ама абсолютно никакъв проблем.Ние ,феновете на ЦСКА да припознаем новият отбор,като гледам,всички други фенове го припознават ,та защо не и ние ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
levskii
Контакти:

Мнениеот levskii » 30 юни 2013 19:40

demon777 написа:
BPFC1912 написа:Всеки нов клуб няма право да започва от А група , а от аматьорските ! Не виждам смисъл какво повече да се коментира. Законите са направени именно за да се спазват. Иначе всеки може да си прави каквото си иска.

Невтохимик не е нов клуб. Собствениците на нафтата имат законното право да преместят отбора си в софия щото им е кеф да кажем както и Батков може да премести левски в родопите щото е по тучна тревата. Щом нафтата стане софийски отбор отпада пречката за м/у областното сливане

то това да ви беше пречката :lol:

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 30 юни 2013 19:40

Най-добре от А окръжна, но с историята на ЦСКА! И след 4-5 години да се наритат задниците на Черноморския, sandi, urcoto и още дестина форумни герои! Аз предпочитам чист ЦСКА от най-долните дивизии, но с истински фенове!!! И нека играем с Чепинци, Требич, и т.н.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 30 юни 2013 19:41

percival написа:Ако това стане ,не виждам ама абсолютно никакъв проблем.Ние ,феновете на ЦСКА да припознаем новият отбор,като гледам,всички други фенове го припознават ,та защо не и ние ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

И аз това им говоря на "доброжелателите", но те от бяс и пяна на устата още не могат да се усетят. ;)
Последна промяна от Red Warrior на 30 юни 2013 19:44, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “ЦСКА”