БФС на път да взриви ЦСКА - Левски заради Гаджев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: БФС на път да взриви ЦСКА - Левски заради Гаджев

Мнениеот TristaNNN » 14 окт 2012 15:12

vaskonti написа:
TristaNNN написа:Не мога да резбера за какво е целият този вой, при положение че Дисциплинарната комисия все още не е взела крайното си решение. Някои колеги даже побързаха да оцветят в синьо къде каквото има като комисии и органи, сопрете се бе хора, не правете "Нероден Петко". Играчът е виновен и следва да понесе наказание по чл. 22 - 1г (Удар или опит за удар с ръка или с крак (ритане) на друг състезател в игрова обстановка), което се изразява в лишаване от участие в 2 срещи и глоба в размер на 200 лв. Това е записано в Дисциплинарният правилник на БФС, много или малко - толкова казават правилата в случая, всичко друго е волна интерпретация и ганьовска злобичка прикрита в неосъзната фенщина.

Проблемът е, че това решение се отложи защото нямало достатъчно доказателства и трябвало да се съберат. Интересно какви още доказателства са се събрали, които ги е нямало преди 10 дена?

Ами явно всичко се въртеше около записа като 100% доказателство, което е меко казано странно, защото дни след това представител на Дисципа (не си спомням името му) каза че никой от БФС не е твърдял че същото това видео бави наказанието. Човекът каза това в ефира на БНТ, мисля че беше по спортните новини. Както и да, сега вече има видео, има и доклад. Да го наказват за два мача както е по правилник и да се свършва с тоя червен рев.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 окт 2012 15:19

В крайна сметка така и не стана ясно какво доказателство им липсваше към онзи момент и какво доказателство се е появило към настоящия момент. Това е проблемът, пораждаш обосновано предположение за предумишленост и пристрастност. :mrgreen:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 окт 2012 17:34

Още ли я дъвчате тази тема? :) Не разбрахте ли, че изчакват, за да видят какво е общественото мнение, какви са позициите на клубовете и тогава да вземат решение. ;) И тъй като е опасно да дразнят Синия лъв - 1 мач наказание. 8-)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

ime
Контакти:

Мнениеот ime » 14 окт 2012 23:11

С или без тоя некадърник все тая, пак ще ги бием, но ако му дадат да играе ще бъде явно доказателство за обслужване на интереси в скапаното БФС, което всъщност, е обществена тайна, но никой не смее да я разкрие

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 окт 2012 11:36

Аз съм съгласен с Д.Борисов :o ,нека играе и той и Платини ;) !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 окт 2012 17:27

BRF написа:Аз съм съгласен с Д.Борисов :o ,нека играе и той и Платини ;) !

Не трябва да играе нито единият, нито другият.Платини трябва да получи картотека едва за пролетният полусезон, а Гаджев трябва да гори 3 мача за това си нарушение.Всякакви други решения ще са поредното навеждане пред ЦСКА и Левски от страна на БФС.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 окт 2012 21:28

Кашчей написа:Не трябва да играе нито единият, нито другият.Платини трябва да получи картотека едва за пролетният полусезон, а Гаджев трябва да гори 3 мача за това си нарушение.Всякакви други решения ще са поредното навеждане пред ЦСКА и Левски от страна на БФС.

А защо смяташ че наказанието на Гаджев трябва да е ЛСП за 3 срещи и на какво се крепи тази ти идея?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 окт 2012 21:44

TristaNNN написа:
Кашчей написа:Не трябва да играе нито единият, нито другият.Платини трябва да получи картотека едва за пролетният полусезон, а Гаджев трябва да гори 3 мача за това си нарушение.Всякакви други решения ще са поредното навеждане пред ЦСКА и Левски от страна на БФС.

А защо смяташ че наказанието на Гаджев трябва да е ЛСП за 3 срещи и на какво се крепи тази ти идея?

Мани, дано не играе тоя туфлек, че като ги видя с Раницата двамата, и ми се присира по никое време-хеле има кенефи на националния, а то инак...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 окт 2012 21:59

sin4ec написа: Мани, дано не играе тоя туфлек, че като ги видя с Раницата двамата, и ми се присира по никое време-хеле има кенефи на националния, а то инак...

И аз не горя от желание да играе, всъщност все ми е тая. Въпросът е принципен - има нарушение, трябва да има и наказание, а наказанието е упоменато точно и ясно в един документ дето му викат "Правилник" хората. Писна ми от всякакви ревльовци и ощетени моми .... леле ти представяш ли си ако Гаджев играе в дербито, леле ако вкара и гола на победата. Ще ме питаш откъде да си набавиш тапи за уши (тъкмо ще ти върна жеста за риболовната информация около Панчарево ;) ) понеже спецът от село Плоски ще реве до сетен дъх.
Друго нещо, ако все пак го помилват и случайно паднем от червените, то същият спец ще се изкара мъченик...напук на това, срещу онова .... пак ще има вой, следователно и така не бива. Затова, наказание според правилника, зер европейци се водим :!:
[offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 окт 2012 22:48

TristaNNN написа:

Чл.22 т.1 буква г. от Дисциплинарния правилник на БФС-удар с крак или опит за удар с крак в извън игрова ситуация.

Надявам се, че съм ти бил полезен?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”