Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ПортугалецКамикадзе

Re: За любовта и още нещо....

Мнениеот ПортугалецКамикадзе » 24 юни 2013 19:16

валидол за теб написа:
ПортугалецКамикадзе написа:Валидоле, ти обаче си доста тъп. Заглавието ти е за някаква любов, а основният текст дрънкаш врели-некипели. Приличаш на журналист от *** :lol:

Няма врели-некипели, това са факти. Само едно не разбирам :roll: ЦСКА го закриват, уж, няма да играе в уефа, а вие пак не можете да се насладите,, защо???

Кой ти каза? :shock: Аз от 2 седмици се наслаждавам доволно.
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 24 юни 2013 19:22

Радвам се, че закритите стигнаха сами до извода, че няма как да набиеш акъл на някого. За това те си останаха прости цял живот. Нагледен пример е това, че 4 човека се събраха и успяха да стигнат до едно простички заключение.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 24 юни 2013 19:22

валидол за теб написа:ЦСКА го закриват, уж, няма да играе в уефа, а вие пак не можете да се насладите,, защо???

Не знам за колегите, но ако бяхте на Титаник и предусещайки жестокия сблъсък докато всички крещят айсберг, вие (част от феновете на Цска) щяхте да викате ЗЕМЯ! :lol:
Въпреки че виждате как всеки ден нещата стават по-зле и по-зле продължавате да си вярвате.
...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 юни 2013 19:25

Призовавам всички цесекари,които не се чувстват мазохисти ,да бойкотират този форум за неопределено време!Пиша от 5 години тук,а от този период насам спряха да пишат сумати свестни хора...остана само утайката и новата сган,която налази впоследствие!Жалко,но факт!Няма как да оцелееш тук сред тези нищожества!
Живи и здрави на всички,които ме послушаха и пожелавам късмет на останалите в ''битката'' тук!
Само ЦСКА :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 24 юни 2013 19:25

Пореден ден от жалкия животец на форумните моралисти мина в плюнки по ЦСКА.
Сами си се наказват, като вредят единствено на себе си. Честито, дано поне си слагате очилцата да не ви болят очичките после. 8-)
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 24 юни 2013 19:29

Ясно, жалко за нас, жалко за Гришата, Божков, Цеко Минев, Вълка и сие. Искате от нас да съжаляваме, че най-могъщите фирми ще ни управляват клуба. Жалко , че ще си върнем истинската история и ще сме с едно 23 отзад, че ще си вземем стадиона и ще построим нов, че ще прибавим още една титла, прри това напълно заслужена. Ами аз, простия не съжалявам, още повече, че чакаме и нещо друго :) Ай накарайте ме да ми е гадно :P
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 24 юни 2013 19:31

delqnski47 написа:Призовавам всички цесекари,които не се чувстват мазохисти ,да бойкотират този форум за неопределено време!Пиша от 5 години тук,а от този период насам спряха да пишат сумати свестни хора...остана само утайката и новата сган,която налази впоследствие!Жалко,но факт!Няма как да оцелееш тук сред тези нищожества!
Живи и здрави на всички,които ме послушаха и пожелавам късмет на останалите в ''битката'' тук!

Подкрепям те :) Удрям си бан за неопределено време :) И елате в официалния форум на ЦСКА :)
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 юни 2013 19:33

валидол за теб написа:
delqnski47 написа:Призовавам всички цесекари,които не се чувстват мазохисти ,да бойкотират този форум за неопределено време!Пиша от 5 години тук,а от този период насам спряха да пишат сумати свестни хора...остана само утайката и новата сган,която налази впоследствие!Жалко,но факт!Няма как да оцелееш тук сред тези нищожества!

Подкрепям те :) Удрям си бан за неопределено време :) И елате в официалния форум на ЦСКА :)

Тамън щях да го напиша!Тая вечер си правя регистрация там!Чакам те,брат,както и останалите червени! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 24 юни 2013 19:39

Телета напуснете форума Ни.
Имате си форум. Плюйте колкото си искате.
Май Вас не ви интересува Телеспор, колкото се интересувате от ЦСКА.
Айде в леву.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 24 юни 2013 19:52

Дам, верно е факт това, което казваш за утайките, ти си живия пример за което :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: А иначе хубав призив, бързайте да напуснете потъващия кораб... то и без това скоро подфорума ви няма да го има. :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”