Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот шивача » 09 юни 2017 14:21

CSKA 78 написа:
шивача написа:
CSKA 78 написа:До 9-ти(днес) е последният срок, в който УЕФА трябва да вземе окончателно решение! А сме подали и жалба в КАС! ;)

Вервам ти за жалбата, ся остава и ти да си повярваш. Единствения шанс да участвате в турнирите е, уефа да ви пусне по милост като нов клуб, без история, напълно занулен.

По-скоро са ни други шансовете, но ще разбереш за тях, когато му дойде времето! А то скоро ще дойде! Не го мисли толкова, може би е по-добре да насочиш енергията си в търсене на нов отбор, на който ще си привърженик! ;) :)

Аз съм привърженик на Семейството си. А отборът си не го сменям за нищо на света. Ти и другите сте по да си търсите отбори :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 юни 2017 14:24

pomiqr272 написа:http://www.tas-cas.org/en/general-information/news-detail/article/list-of-cas-hearings-4.html
Стойкас Стоилас да не е тръгнал пеша от Ловеч към Лозана, за да не стигне жалбата от 29.05 до 09.06 или по пътя е припознал някой друг град за Лозана?

стоилас е зает да тренира извънредно Кувемба как да бележи голове на празна врата, засега безуспешно :cry:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 юни 2017 14:28

шивача написа:
pomiqr272 написа:http://www.tas-cas.org/en/general-information/news-detail/article/list-of-cas-hearings-4.html
Стойкас Стоилас да не е тръгнал пеша от Ловеч към Лозана, за да не стигне жалбата от 29.05 до 09.06 или по пътя е припознал някой друг град за Лозана?

стоилас е зает да тренира извънредно Кувемба как да бележи голове на празна врата, засега безуспешно :cry:

Стоилов въобще го няма в картинката за КАС! Там си имаме адвокат, чужденец! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 09 юни 2017 14:30

CSKA 78 написа:
шивача написа:
CSKA 78 написа:"Джуджето" спечели търга за емблемата с 8 млн. лева! А може би според теб са били 8 млн. стотинки сцепени на две?! :lol: Колкото и да не ви се вярва, ЦСКА е подал жалба в КАС, и има доста добри шансове да спечели! ;)

Може и 80 милиарда да е предложил, въпроса е дали ще ги плати и ако да, по каква схема ще се случи... И защо няма официално нищо, като има жалба от новия клуб :mrgreen: иначе ще се радвам уефа да даде милостиня и да ви допусне до турнирите си, за да трупате тепърва история и коеф.

Нали си наясно, че ако спечелим обжалването в КАС и играем в ЕКТ, то тогава според УЕФА няма да сме нов клуб, а ще сме ЦСКА!? Може би точно това ви плаши най-много!
Колкото до 8-те милиона, не се притеснявай, когато му дойде времето ще бъде платено! :mrgreen:

Въобще не е необходимо човек да ви познава лично.Достатъчно е да ви чете мненията тук,да ви прецени
умствения багаж и му става ясно,защо точно вие припознахте ЦСКА-София за ЦСКА.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 юни 2017 14:31

шивача написа:
CSKA 78 написа:По-скоро са ни други шансовете, но ще разбереш за тях, когато му дойде времето! А то скоро ще дойде! Не го мисли толкова, може би е по-добре да насочиш енергията си в търсене на нов отбор, на който ще си привърженик! ;) :)

Аз съм привърженик на Семейството си. А отборът си не го сменям за нищо на света. Ти и другите сте по да си търсите отбори :lol:

Ми...явно ти самият тогава не си наясно със себе си! А семейството е ясно! Но тук не обсъждаме семейството ти, а отборът, на който си фен! Така или иначе скоро ще трябва да вземеш решение, което според мен вече си взел! Ами...приятно изкарване в Обеля! ;) 8-)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 юни 2017 14:51

Двама чуждестранни футболисти са близо до подписване на договори с ЦСКА. Според източници на БЛИЦ СПОРТ става въпрос за холандец и бразилец. От Борисовата градина обаче засега пазят в тайна имената им, докато сделките не бъдат финализирани.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 юни 2017 14:59

petko.h.markov написа:
CSKA 78 написа:Нали си наясно, че ако спечелим обжалването в КАС и играем в ЕКТ, то тогава според УЕФА няма да сме нов клуб, а ще сме ЦСКА!? Може би точно това ви плаши най-много!
Колкото до 8-те милиона, не се притеснявай, когато му дойде времето ще бъде платено! :mrgreen:

Въобще не е необходимо човек да ви познава лично.Достатъчно е да ви чете мненията тук,да ви прецени
умствения багаж и му става ясно,защо точно вие припознахте ЦСКА-София за ЦСКА.

Ние припознахме ЦСКА, а такива като теб, които уж си нямат отбор намират утеха, когато се давят в собствената си злъч! Няма да ти кажа колко ти е умственият багаж, ти си знаеш много добре! :lol: Но все пак ще те насоча да потърсиш утеха в някой цитат на известен писател, след като сам не можеш да съставиш мнение! :mrgreen:

ПП Засичал съм те многократно да защитаваш Лц, така че явно не съм прав! Имаш отбор! :shock: :oops:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 юни 2017 15:14

CSKA 78 написа:
vaskonti написа:Как го реши това, освен защото така ти изнася?

Мисля, че е близко до акъла! Виж, ако на вас не ви изнася, това е друг въпрос! :) ;)

До твоя сигурно е близко.
В жалбата, за която твърдеше не само, че не е пусната, ами и че нямало как да се пусне, какво твърдите - че сте си стария ЦСКА или искате да се направи изключение като нов клуб?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 09 юни 2017 15:34

vaskonti написа:
CSKA 78 написа:
vaskonti написа:Как го реши това, освен защото така ти изнася?

Мисля, че е близко до акъла! Виж, ако на вас не ви изнася, това е друг въпрос! :) ;)

До твоя сигурно е близко.
В жалбата, за която твърдеше не само, че не е пусната, ами и че нямало как да се пусне, какво твърдите - че сте си стария ЦСКА или искате да се направи изключение като нов клуб?

Каквото трябва Васко , каквото трябва , седи си кротко и чакай решение , както от УЕФА , така и от КАС при негативно такова от УЕФА :) Направо да се смее ли човек , да плаче ли , като ви гледа как се наемате , като балканче на баир за два-три дена и после една седмица .... тиииихо :mrgreen: Сега преекспонирате ЕКТ , като че ли с това ще се свърши с ЦСКА , дали ще играем (за нас най-добрия вариант) , дали ще пропуснем , година или две (това е максимума) , като цяло с нищо няма да промени драстично развитието на отбора , има дългосрочна програма и тя си се гони ... стъпка по стъпка !!! Следващата наистина важна стъпка е да спечели конкурса за стадиона и базите и от там следва да се привлекат инвеститори , да се изгради Армията да отговаря на Европейските стандарти , да се довърши Панчерево , там има да се изгражда общежитие .... да се надгради отбора , за новия сезон ще се атакува титлата и то не само на приказки ... и още ... и още ... А вие продължавайте с вашите дребнавости и смешни заяждания , обаче кервана няма да спре ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 09 юни 2017 15:38

В сайта на оня пич със статистиките пише, че Дунав ще участват в ЕКТ, така че ни отпишете за тая година. Мен друго ме дразни в цялата история. Да излезе някой и да каже как стоят нещата, ще ни бъде ли или не; ще стане ли за другата година или не; до кога е наказанието и т.н. Че то при Томов и сега няма разлика! Само чакаме за някакво решение и всеки мънка под носа си.

Върни се в “ЦСКА”