Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Русенския припознавач пак се прави на морален,все едно той не представя друг клуб за Дунав.Както и да е,ПФК ЦСКА е купен , синдика работи денонощно за да разпредели парите и така да даде възможност те да се платят.След финализирането на сделката да видим какви ще ги бистрят тук някои хора.Относно участието ни в ЕКТ,зависи дали УЕФА ще признае закупуването за ПФК ЦСКА за завършено преди да са изплатени парите по сделката,но аз не тая голяма надежда.Другия сезон обаче няма да има проблем да играем за влизане в групите на ШЛ.Има 8 000 000 причини да мисля така!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
sin4ec написа:Когато даден отбор е преминал през 70 или сто години история, през различни политически епохи, няма как да не е имало и сътресения. " Разформирането" на грандовете през 1985 след финала за Купата е блестящ пример. Откъде-накъде ЦК ще се меси във футболни дела? Що за глупост?
Същата работа с ДСО. Същата работа 1999, когато отборите трябваше да станат АД-та.
Но не бъркайте тези трансформации с приемственост. ЦК хубаво решило, ама той и Хитлер въвежда нов ред в окупираните територии на СССР, пък не знам Динамо Киев( примерно) да се смята за "несъществувал" в този период. Говорите за Динамо( за ваша жалост-без основание), но ВСИЧКИ клубове минават през мелачката ДСО. И какво от това?
Разликата, която не можете да схванете е, че тези процеси са били за всички. Докато процесът, който се опитвате да оправдаете, позовавайки са на това или онова, е за един отбор. Нагла подмяна на един гранд с амалгама от селски клуб, втори селски клуб и още нещо...нагла подмяна на А група с ППЛ с една цел-този отбор да играе в ППЛ. Това са фактите.
Дали ЦСКА-София са приемници на ЦСКА от емоционална гледна точка, аз не мога да коментирам. Ако вие си ги чувствате приемници-ваша работа. Така да е.
Факта е , че ППЛ бесъздадена , защото без ЦСКА в А група първенството ни беше пълен т...к

Нямам идея дали Динамо Киев са били закрити , но Пощенец (Левски) София беше закрит и изчезна от реалния свят

Последна промяна от baraba на 07 юни 2017 21:41, променено общо 2 пъти.

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
GOLEADOR написа:Русенския припознавач пак се прави на морален,все едно той не представя друг клуб за Дунав.Както и да е,ПФК ЦСКА е купен , синдика работи денонощно за да разпредели парите и така да даде възможност те да се платят.След финализирането на сделката да видим какви ще ги бистрят тук някои хора.Относно участието ни в ЕКТ,зависи дали УЕФА ще признае закупуването за ПФК ЦСКА за завършено преди да са изплатени парите по сделката,но аз не тая голяма надежда.Другия сезон обаче няма да има проблем да играем за влизане в групите на ШЛ.Има 8 000 000 причини да мисля така!
Пак бързаш..Шампиони станахте ли?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
GOLEADOR написа:Русенския припознавач пак се прави на морален,все едно той не представя друг клуб за Дунав.Както и да е,ПФК ЦСКА е купен , синдика работи денонощно за да разпредели парите и така да даде възможност те да се платят.След финализирането на сделката да видим какви ще ги бистрят тук някои хора.Относно участието ни в ЕКТ,зависи дали УЕФА ще признае закупуването за ПФК ЦСКА за завършено преди да са изплатени парите по сделката,но аз не тая голяма надежда.Другия сезон обаче няма да има проблем да играем за влизане в групите на ШЛ.Има 8 000 000 причини да мисля така!
Кога е купен ПФК ЦСКА АД, че аз съм пропуснал тази новина?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
vaskonti написа:Самата процедура е отделен въпрос, същественото и общото е, че два клуба се събират, по един или друг начин и се получава трети. Само по себе си това не е проблем. При ЦСКА-София проблемите са съвсем други.
Засега ЦСКА-София няма проблеми - избегнахме плащането на неясно колко милиона, натрупани по престъпен начин с цел умъртвяването на ЦСКА. Преминахме в ППЛ, градим базата в Панчарево, направихме боеспособен отбор, потръгна работата и в ДЮШ, където корупцията вече е минало, бе спечелен търга за активите на фалиралато дружество.
Останаха 2-3 важни задачи - подаване на зелена светлина от УЕФА за ЕКТ, спечелване на конкурса за концесията за базата и стадиона и официално получаване на приемственост, за което трябва за бъдат платени 8-те милиона.
Последна промяна от Mitata на 07 юни 2017 21:45, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
icko65 написа:GOLEADOR написа:Русенския припознавач пак се прави на морален,все едно той не представя друг клуб за Дунав.Както и да е,ПФК ЦСКА е купен , синдика работи денонощно за да разпредели парите и така да даде възможност те да се платят.След финализирането на сделката да видим какви ще ги бистрят тук някои хора.Относно участието ни в ЕКТ,зависи дали УЕФА ще признае закупуването за ПФК ЦСКА за завършено преди да са изплатени парите по сделката,но аз не тая голяма надежда.Другия сезон обаче няма да има проблем да играем за влизане в групите на ШЛ.Има 8 000 000 причини да мисля така!
Да е писал , че сме СТАНАЛИ шампиони ??? Човека не вижда проблем догодина да играем за влизане в ШЛ , нещо против ли имаш неговите надежди

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Кога точно ЦСКА беше купен? Оня Кюстендилския го е купил точно толкова, колкото съм го купил аз. Не очаквайте някой да даде тоя 8 милиона за тая емблема, наивно е до глупост. Това е просто една преднина за базите. Гнома ако искаше да дава пари, щеше да оздрави ЦСКА, а не да го прекръства на ФК Лупи.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
baraba написа:icko65 написа:GOLEADOR написа:Другия сезон обаче няма да има проблем да играем за влизане в групите на ШЛ.
Да е писал , че сме СТАНАЛИ шампиони ??? Човека не вижда проблем догодина да играем за влизане в ШЛ
Ако не си първенец, как ще се бориш за влизане в ШЛ
Между другото тиганът ви е доста голям.

- blue avalanche
- Контакти:
Mitata написа:
Засега ЦСКА-София няма проблеми - избегнахме плащането на неясно колко милиона, натрупани по престъпен начин с цел умъртвяването на ЦСКА. Преминахме в ППЛ, градим базата в Панчарево, направихме боеспособен отбор, потръгна работата и в ДЮШ, където корупцията вече е минало, бе спечелен търга за активите на фалиралато дружество.
Останаха 2-3 важни задачи - подаване на зелена светлина от УЕФА за ЕКТ, спечелване на конкурса за концесията за базата и стадиона и официално получаване на приемственост, за което трябва за бъдат платени 8-те милиона.
Малко си объркал словореда. Искаш да кажеш, че престъпно избягнахте плащането на няколко милиона. Измежду които трудови възнаграждения на хора с подписани договори. Пожелавам ти някой ден фирмата, в която работиш или фонда, от който си получаваш пенсията, да фалират и да издухаш супата! Да видиш как е!
Не "преминахте" в ППЛ, а бяхте набутани от "синьото БФС".

baraba написа:icko65 написа:GOLEADOR написа:Русенския припознавач пак се прави на морален,все едно той не представя друг клуб за Дунав.Както и да е,ПФК ЦСКА е купен , синдика работи денонощно за да разпредели парите и така да даде възможност те да се платят.След финализирането на сделката да видим какви ще ги бистрят тук някои хора.Относно участието ни в ЕКТ,зависи дали УЕФА ще признае закупуването за ПФК ЦСКА за завършено преди да са изплатени парите по сделката,но аз не тая голяма надежда.Другия сезон обаче няма да има проблем да играем за влизане в групите на ШЛ.Има 8 000 000 причини да мисля така!
Да е писал , че сме СТАНАЛИ шампиони ??? Човека не вижда проблем догодина да играем за влизане в ШЛ , нещо против ли имаш неговите надежди
Ъпдейта дойде ли?Заеби другото...
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България