Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

biser4o
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот biser4o » 25 юли 2012 19:26

k_oleto написа:дам, виждам, че повечето от съфорумците са против тезата ми, че Бенжалюн и Родригес не ни трябват на тоя етап.
С толкова защитници май искате ЦСКА да го играе: Милан от 90-те /само като стил, не като резултат или успеваемост - за да не бъда оплют/
Онзи ден видяхме един ляв бек с фамилия Ботев, един дефанзивен полузащитник - Милен Иванов. При наличие на 5 централни защитници в момента в ЦСКА - НИКОГА няма да видим - имаме ли юноша, който може да помирише терена. Ама като казвате......че ще свършат работа - дано да сте прави

нашите юноши могат да се включват за по 10 минутки срещу отборчета като Ботев (Враца), Етър и подобни. ;) или ти искаш да ги ползваме от школата направо в Европа и дербитата :roll: ....аз така виждам нещата, контролки и слаби противници за юношките ;)

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 25 юли 2012 19:57

k_oleto написа:дам, виждам, че повечето от съфорумците са против тезата ми, че Бенжалюн и Родригес не ни трябват на тоя етап.
С толкова защитници май искате ЦСКА да го играе: Милан от 90-те /само като стил, не като резултат или успеваемост - за да не бъда оплют/
Онзи ден видяхме един ляв бек с фамилия Ботев, един дефанзивен полузащитник - Милен Иванов. При наличие на 5 централни защитници в момента в ЦСКА - НИКОГА няма да видим - имаме ли юноша, който може да помирише терена. Ама като казвате......че ще свършат работа - дано да сте прави

Ама стига с тези юноши ! Миналия сезон достатъчно игрхме с млади играчи, които наистина се справиха много добре, но уви отнови бяхме с празни ръце. Предпочитам ЦСКА да мачка с пълен отбор от чужденци от колкото да се дава шанс на играчи без опит, които в по-важните мачове са толкова сковани, че и дърво да сложим ще се справи по-добре.Аз съм много доволен от това, че Бенжалюн се присъедини към ЦСКА 8-) Бях писал преди няколко седмици, че ще се радвам да облече екипа на ЦСКА и ето, че това стана. Родригес също е добър трансфер при положение, че Бандата се контузи, пък и не вярвам "боклуците" да го задържат след мачовете с Мура. Трябва да има и човек като Сержиньо, който си мисля, че ще измести Присо в титулярния състав. За ръмънеца няма как да дам прогноза дали става нещо от него при положение, че му чувам името чак сега.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

ЦСКА с нов голям проблем :):):)

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 25 юли 2012 22:00

ВРАТАРИ: ( 4 бр. )
1) Райс Мболи
2) Томаш Черни
3) Благой Макенджиев
4) Анатолий Господинов

ЗАЩИТНИЦИ: ( 10 бр. )
5) Коце Стоянов
6) Иван Банделовски
7) Апостол Попов
8) Пламен Крачунов
9) Нилсон Антонио
10) Ангел Грънчов
11) Сивард Спрокел
12) Юнес Бенжелюн
13) Джереми Родригес
14) Саша Лукас‎

ДЕФАНЗИВНИ ХАЛФОВЕ: ( 6 бр. )
15) Тошко Янчев
16) Коста Янев
17) Николай Дюлгеров
18) Петър Стоянов
19) Илиас Кириакидис (почти сигурен ПС )
20) Бернардо Тангариня

ОФАНЗИВНИ ХАЛФОВЕ: ( 6 бр. )
21) Христо Янев
22) Нджонго Присо
23) Анисе Абел
24) Сержиньо
25) Антон Карачанаков
26) Серж Нуяджи

НАПАДАТЕЛИ: ( 3 бр. )
27) Мишел Платини
28) Килиан Шеридън
29) Тасио ( ПС )

ОБЩО 29 играча без юношите :!: :!: :!:

Ами сега кои да играят и кои не :lol:
Честно винаги съм искал проблемите в ЦСКА да са все от този род ( А не като утре да няма кои да играе ) :lol:

Мисля, че с този състав трудно някой ще ни спре към 32 титла, само дано САМИ НЕ СЕ СПРЕМ, както става напоследък :!: :!: :!:
Последна промяна от ASENOVSKI VOYN на 25 юли 2012 22:09, променено общо 1 път.
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: ЦСКА с нов голям проблем :):):)

Мнениеот Червени_шампиони » 25 юли 2012 22:03

Има кой да ни спре. Единия има проблем с алкохола и е родом от Перник. Инициали Д.Б. Другият е дон Корлеоне в сянка с инициали И.И. :)
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 25 юли 2012 22:05

забрави да включиш в приказката си и злият кардинал Дучиньо :twisted:
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 25 юли 2012 22:08

Червени_шампиони написа:Има кой да ни спре. Единия има проблем с алкохола и е родом от Перник. Инициали Д.Б. Другият е дон Корлеоне в сянка с инициали И.И. :)

ХА ХА ХА Не се бой ние ще ги напътстваме и съветваме, а Стойчо Младенов ще ги подсеща с някое и друго по-остро изказване, че ЦСКА не е за подигравка ;)
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 юли 2012 22:10

biser4o написа:

нашите юноши могат да се включват за по 10 минутки срещу отборчета като Ботев (Враца), Етър и подобни. ;) или ти искаш да ги ползваме от школата направо в Европа и дербитата :roll: ....аз така виждам нещата, контролки и слаби противници за юношките ;)

Ако навремето Чичо Пенчо мислеше като теб, къде щяха да са Пенев и Костадинов?Бенжалюн ли щеше да вкара 2 гола на Франция в Париж?
Важното е ЦСКА да мачка, а националният отбор...кучета го яли! :evil:

Един въпрос към теб:Как си още жив, след 4 сушави години?Такива глорихънтъри обикновено си теглят куршума след третата без титла!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 25 юли 2012 22:13

Мисля си, че единия вратар - Господинов, който може би е много обещаващ трябва да бъде преотстъпен тъй като според мен при завръщането на Райс няма шанс да попадне дори в групата, привличането на Бенжелюн и Родригес може би значи продажба на Бандата и Крачунов, единия от дефанзивните полузащитници трябва да си замине и това задължително трябва да бъде Коста Янев и мисля, че ще имаме един равностоен и боеспособен отбор. :)
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 юли 2012 09:28

j0rka7aa написа:Мисля си, че единия вратар - Господинов, който може би е много обещаващ трябва да бъде преотстъпен тъй като според мен при завръщането на Райс няма шанс да попадне дори в групата, привличането на Бенжелюн и Родригес може би значи продажба на Бандата и Крачунов, единия от дефанзивните полузащитници трябва да си замине и това задължително трябва да бъде Коста Янев и мисля, че ще имаме един равностоен и боеспособен отбор. :)

Равностоен, но без никаква класа в халфовата линия и атаката...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 26 юли 2012 12:51

Хора, защо ми се струва , че официалния ни форум е хакнат от 3-4 дни !!!!!

Върни се в “ЦСКА”