k_oleto написа:дам, виждам, че повечето от съфорумците са против тезата ми, че Бенжалюн и Родригес не ни трябват на тоя етап.
С толкова защитници май искате ЦСКА да го играе: Милан от 90-те /само като стил, не като резултат или успеваемост - за да не бъда оплют/
Онзи ден видяхме един ляв бек с фамилия Ботев, един дефанзивен полузащитник - Милен Иванов. При наличие на 5 централни защитници в момента в ЦСКА - НИКОГА няма да видим - имаме ли юноша, който може да помирише терена. Ама като казвате......че ще свършат работа - дано да сте прави
Ама стига с тези юноши ! Миналия сезон достатъчно игрхме с млади играчи, които наистина се справиха много добре, но уви отнови бяхме с празни ръце. Предпочитам ЦСКА да мачка с пълен отбор от чужденци от колкото да се дава шанс на играчи без опит, които в по-важните мачове са толкова сковани, че и дърво да сложим ще се справи по-добре.Аз съм много доволен от това, че Бенжалюн се присъедини към ЦСКА

Бях писал преди няколко седмици, че ще се радвам да облече екипа на ЦСКА и ето, че това стана. Родригес също е добър трансфер при положение, че Бандата се контузи, пък и не вярвам "боклуците" да го задържат след мачовете с Мура. Трябва да има и човек като Сержиньо, който си мисля, че ще измести Присо в титулярния състав. За ръмънеца няма как да дам прогноза дали става нещо от него при положение, че му чувам името чак сега.