Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Old_death » 07 юни 2017 11:42

CSKA 78 написа:
Old_death написа:И двамата говорите глупости . Антов дебютира на 15 годишна възраст в мъжкият отбор , но получи тежка контузия . След като се излекува играе редовно в U 19 .

Да, и беше капитан в няколко мача, когато бяхме във В група! Никъде не съм написал, че Антов е освободен!
Той продължава да играе за U19! ;)

Отговорът ми беше по скоро по адрес на полюциите на динамовеца .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 юни 2017 11:43

JackPackage написа:Прохазка беше наказан за 1 кръг от новия формат, така че явно наказанията са важили, ама това за Литекс що не е било в сила???

petko.h.markov написа:Тук си имаме един умник,който вчера категорично,в негов стил, беше написал точно обратното.
"Зависи какви са новите правила на формата, и дали правилата от стария формат ще важат и за новия формат?! Защото новият формат "занули" правилата на стария- всички които имаха наказания им бяха опростени, когато Изпълкомът на БФС узакони новия формат! ;) :)"

Сериозно ли?! Имал един мач наказание и го е изтърпял?! Браво! :lol: Предполагам, че е имало и други с "големи" наказания? Или греша? ;)
Петкане, ти всеки ден пишеш глупости и се налага да те търпим! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 07 юни 2017 11:55

Red_Neck написа:
icko65 написа:Де факто в ППЛ отбор с име Литекс нямаше.

Факт.
Това притесни ли те сериозно, .... защото от тогава ми изглеждаш леко разстроен. ;)
Пък и системното лупкане на ботушарите от ЧМ ни е гарантирано :)

Глупости..обяснявах на съфорумника.Ма ти де да схванеш.Нищо не ви е гарантирано на Новия Тича.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 юни 2017 11:58

CSKA 78, ти кажи сега, всички наказания бяха ли анулирани или не?
БФС изср@ огромно л@йно, тук мина, но то тук, какво ли неминава.
За съжаление в Европа трудно минават сделките по ганьовски.
Изображение

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 07 юни 2017 11:59

CSKA 78 написа:
kiril.a.d написа:Честит ви новина, че ЦСКА-София 2, няма да участва в Трета лига! - и по нататък продължава, че в близко време ръководството ще прецени, къде да играят футболистите му...
Е-е, аз като ви казаx, че ако УЕФА отреже окончателно отбора за следващите още 2 години от ЕКТ, ЦСКА-София 2, ще стане ЦСКА-София 1, в ППЛ?...а вие ми рипате тук и...мечтаете :lol: - нищо де, те мечтите са безплатни и точно за xора които не дават пари, ама искат насреща..нещо си ;)
Ми свикнете, че аз като говоря - приказвам щото съм с трезв и xладен разум и повече не си позволявам да мечтая, в България ;)

Кирилчо, това новина ли е за теб?! Още преди около две седмици написах, че ЦСКА 2 ще бъде разпуснат, защото не върши работата, заради която е създаден! Тогава някои юзери, като теб спореха с мен, че треньорът на ЦСКА 2 е отрекъл за разпускането на отбора! Е, сега се потвърди какво съм написал! Тогава написах и, че футболистите ще бъдат дадени под наем на Септември, Пирин, Царско село и др.!Та не виждам къде е драмата, заради която си толкова въодушевен?!

Елементарно! - не съм от "юзерите" като теб, които живеят на стадиона и във форума! Реагирам на новина и споделям мисъл!
А тя е (беше) че при евентуално неучастие в ЕКТ, за още две години, Гришкта няма да се оxарчва, ще вземе парите на скъпите чужденци и ще направи отбор от този ЦСКА 2 - вече започва с подписа на трима от там ;) ...
Ми що ще ги дава на Септември и Пирин, след като и те са в ППЛ? - направо може сам да си ги ползва! И без това, ням за какво да се бори още 2 години ;)
А какво ви намеквам/показвам с моите коментари тук? - ми това че и Гришката прецака ЦСКА! Ама повече от Титаните и Минджуците! ;) - разби изграден отбор на ЦСКА, за да си докара Литекса! А като си докара Литекс, прецака и евроучастието на отбора в ЕКТ! Това, за което ЦСКА винаги са играли и от което са печелили известност и слава!!!
Та ако "Левски" си спечели името на евроидиоти, то ЦСКА стана май бългроидиоти...Ми честито! - крепете такъв отбор и такъв "благодетел" ;)
А колкото до въудошевлението, ще го видя вашето, в следващите 2 години...Имаме/те опит в осанна и разпни го, нали?...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 07 юни 2017 12:05

kiril.a.d написа:
CSKA 78 написа:
kiril.a.d написа:Честит ви новина, че ЦСКА-София 2, няма да участва в Трета лига! - и по нататък продължава, че в близко време ръководството ще прецени, къде да играят футболистите му...
Е-е, аз като ви казаx, че ако УЕФА отреже окончателно отбора за следващите още 2 години от ЕКТ, ЦСКА-София 2, ще стане ЦСКА-София 1, в ППЛ?...а вие ми рипате тук и...мечтаете :lol: - нищо де, те мечтите са безплатни и точно за xора които не дават пари, ама искат насреща..нещо си ;)
Ми свикнете, че аз като говоря - приказвам щото съм с трезв и xладен разум и повече не си позволявам да мечтая, в България ;)

Кирилчо, това новина ли е за теб?! Още преди около две седмици написах, че ЦСКА 2 ще бъде разпуснат, защото не върши работата, заради която е създаден! Тогава някои юзери, като теб спореха с мен, че треньорът на ЦСКА 2 е отрекъл за разпускането на отбора! Е, сега се потвърди какво съм написал! Тогава написах и, че футболистите ще бъдат дадени под наем на Септември, Пирин, Царско село и др.!Та не виждам къде е драмата, заради която си толкова въодушевен?!

Елементарно! - не съм от "юзерите" като теб, които живеят на стадиона и във форума! Реагирам на новина и споделям мисъл!
А тя е (беше) че при евентуално неучастие в ЕКТ, за още две години, Гришкта няма да се оxарчва, ще вземе парите на скъпите чужденци и ще направи отбор от този ЦСКА 2 - вече започва с подписа на трима от там ;) ...
Ми що ще ги дава на Септември и Пирин, след като и те са в ППЛ? - направо може сам да си ги ползва! И без това, ням за какво да се бори още 2 години ;)
А какво ви намеквам/показвам с моите коментари тук? - ми това че и Гришката прецака ЦСКА! Ама повече от Титаните и Минджуците! ;) - разби изграден отбор на ЦСКА, за да си докара Литекса! А като си докара Литекс, прецака и евроучастието на отбора в ЕКТ! Това, за което ЦСКА винаги са играли и от което са печелили известност и слава!!!
Та ако "Левски" си спечели името на евроидиоти, то ЦСКА стана май бългроидиоти...Ми честито! - крепете такъв отбор и такъв "благодетел" ;)
А колкото до въудошевлението, ще го видя вашето, в следващите 2 години...Имаме/те опит в осанна и разпни го, нали?...

Абе не, че нещо ама Гришката е бил прав да ги разкара "звездите" барабар с треньора миналото лято. Отбор с бюджет който може би пред Дунав, Ботев, Локото, Верея, и играчи разписващи се под 7 бона заплата изпадна........
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 07 юни 2017 12:06

pomiqr272 написа:
GOLEADOR написа:
pomiqr272 написа:.....................................................................................................

Според друг Дунав 2010 се бил обединил с юношите на фалиралия клуб.... За трети имало практика да се изкупуват фалирали предприятия... Сериозно ли сте толкова зле? Разбирам годината да е 1917-а и единственият начин да се обогатите умствено е да повървите 20 км до най-близката библиотека, но сме 2017-а и интернет отдавна е влязъл в домовете ви. Два клика, няколко натискания на бутона, плъзгане с мишката и ще си получите знанията. Тук идва проблемът, че да четеш и да осмислиш не е равнозначно.

Пълна трагедия.

[offtopic]Помияр,тук няма според други,информацията е от официалния сайт на Дунав!Давал съм линкове към написаното в сайта на Дунав както и скрийншот от него.Сега гледам точно тази част е изрязана - защо ли?Но вече сме 21 век и следите е остават,няма как написаното да се заметат под масата и да се даде възможност на такива като теб да твърдят,че такова нещо не е имало.„Дунав“ е възстановен след неформално обединение на юношите на фалиралия „Дунав“ и „Дунав 2010“
Повтарям,давал съм линкове и скрийшотове от сайта на Дунав с написаното в дискусии водени тука.Може да попиташ и припознавача Кашчей дали казвам истината.За това не бързай да се изказваш като последна инстанция щото грешиш.[/offtopic]

[offtopic]Сайтът на Дунав е правен от фенове на Дунав. Сега си имат отделна страница и форум и клуба си има сайт. Всеки може да си пише, каквото иска, но каква е истината е съвсем друг въпрос. Сериозно ли мислиш, че един нов клуб може да се обедини с фалирал такъв или с юношите му? Утре умирам и след 2 месеца жена ми казва, че е бременна в първия месец от мен. Сериозно ли? Новосъздаденият клуб се явява възстановител и продължител на традициите на ФК „Дунав“, но не и негов пряк наследник. Дунав 2010 никога не е играл срещу Рома и никога не бе играл в елита, както Етър с промоцията в А група никога не са били шампиони на България. Нито пък ЦСКА-София е ЦСКА София.[/offtopic]

Що не го кажеш това на феновете на Дунав,Ботев,Пирин,Етър ,Локо или на подуянци?Та Левски първите 30 години фалира 2 (два) пъти)!Както и да е,Няма отбор в България който да се е възродил по толкова честен и морален начин.8 000 000 за ПФК ЦСКА и думи като "ама вие не сте ЦСКА" вече звучат абсурдно.ОК,докато синдика не си свърши работата и парите не се преведат може да си пишеш щуротиите,но побързай,защото ти остана малко време!
П.П.
Инфото за Дунав бе от новия им сайт завършващ на eu.,форума си е на феновете,там тази тема също е дискутирана като се дават и интервюта от местната преса (мисля,че беше Утро).За мен бе интересно да разбера защо точно юношите , а не мъжкия отбор се обединява с 2010.Феновете във форума го обясняват точно.Ясно ми е ,че такова нещо като неформално сливане няма никакъв юридически смисъл,но така беше обяснено на феновете защо трябва да оставят Дунав и да признаят 2010 за техен отбор без да има плащане,сливане или каквото и да е легално действие между двата клуба.
Последна промяна от GOLEADOR на 07 юни 2017 12:15, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 юни 2017 12:10

kiril.a.d написа:
CSKA 78 написа:

Брей, ти си бил гений, Кирилчо! ЦСКА бил подписал договори с няколко юноши и това също било новина?! Това в световната практика въобще го няма! По света отборите въобще не подписват Про договори с техни юноши! И ако подпишат с някой юноша, това означава според теб, че са най-малкото във фалит! :lol: :lol: Не се излагай повече за днес! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 07 юни 2017 12:12

ivan56 написа:
kiril.a.d написа:
CSKA 78 написа:
Ми свикнете, че аз като говоря - приказвам щото съм с трезв и xладен разум и повече не си позволявам да мечтая, в България

Абе не, че нещо ама Гришката е бил прав да ги разкара "звездите" барабар с треньора миналото лято. Отбор с бюджет който може би пред Дунав, Ботев, Локото, Верея, и играчи разписващи се под 7 бона заплата изпадна........

Не знам дали си прав, но ще повторя въпрос задавам и преди - правиш ли разлика да играеш за ЦСКА и да играеш за Нефтоxимик? - какви с целите на двата отбора?...Плюс това, Янев не събра в Нафтата отбора си от ЦСКА, нали?
А да не говорим, че при вас силно миришеше на желание за изпадане - от ръководството и предполагам, това беше основанието на Ицко да си подаде оставката, още преди два месеца! И той го каза за някакви организационни неразбории, пък оня, директор ви, скочи като ужилен! - сещаш ли се за поговорката "Гузен, негонен бяга"? ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 07 юни 2017 12:18

CSKA 78 написа:
kiril.a.d написа:
CSKA 78 написа:

Брей, ти си бил гений, Кирилчо! ЦСКА бил подписал договори с няколко юноши и това също било новина?! Това в световната практика въобще го няма! По света отборите въобще не подписват Про договори с техни юноши! И ако подпишат с някой юноша, това означава според теб, че са най-малкото във фалит! Не се излагай повече за днес!
о
:lol: що продължаваш да пишеш глупости? - по рождение ли ти е или...ти плащат за това?...
Че се прави - прави се! Въпросът е настоящия момент и бъдещия, за крепения от теб отбор!
И още колко такива договори ще последват, да не говорим че рядко отбор подписва договори със свои юноши, на килограм ;) ...
А юношите, да са живи и здрави момчетата да се развиват и растат! - доказаxа миналата година, че нямат нужда от Литекс...цяла Купа на България спечелиxа!

Върни се в “ЦСКА”