Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот icko65 » 06 юни 2017 13:22

baraba написа:
icko65 написа:
BRF написа:
icko65 написа:
GOLEADOR написа:Зевзеци всякакви,смешката с оркестъра наистина му се е получила.Но това няма как да омаловажи 8 000 000 дадени за закупуването на ПФК ЦСКА.Няма друг клуб в България възроден по толкова честен начин (или поне аз не знам).Да платиш 5 пъти по-голяма сума от исканата за клуба,такова нещо в България не се е случвало.Респект към ЦСКА !

Как искам жужето да не плати...и да ти видя физиономията като на баварец на Олд Трафорд!Щото много бързаш...8млн.били дадени!?Кога?

Ей това е да си дребно злобно човече :lol: !Иска да не се плати на държавата,само и само да види физиономията на човек,който няма как да види :lol: !Поредната тъпотия!

Що променя фактите?Платено ли е?Не е ...

Фактите за момента са : ЦСКА представян от Ред Енимълс ЕООД спечели търга за заложените в НАП емблеми , търговска марка и активите на Търговското д-во ПФК ЦСКА АД с оферта от 8 000 000 ! До момента са платени 2% от сумата !!! Следва изчисляване и разпределение на остатъка от сумата от синдик Дора Милева , после одобрение от Съда и тогава , ако няма обжалване от някой кредитор , следва обслужване на посочените и одобрени от Съда кредитори по списъка изготвен от синдика (по всяка вероятност най-голяма сума ще получат НАП , следвани от Инвестбанк) , като с това разплащане се покриват пасиви от ТД ПФК ЦСКА АД към кредиторите определени съответно от синдика ;) До момента всичко , което е трябвало да се направи от ЦСКА представени от Ред Енимълс ЕООД е направено и платено до стотинка , чакат се ДРУГИ инстанции да си свършат работата , а не Ганчев дали или няма да плати ;) Това са фактите , останалото е празни приказки , предположения и откровени изблици на ярост и злоба при някои други :idea:

И ти променяш фактите..ЦСКА-София е факт.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 юни 2017 13:34

Ония шушлеци от ЛК кво мътят още?
Вчера от обяд сме зачакали... "всеки момент" да си кажат какво им е на душите :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 06 юни 2017 14:12

Прекалено много чуждите фенове серете в тази тема .
И аз не харесвам това ЦСКА , но не може да им се отрече , че вървят в правилната посока . Стабилен собственик , ръководство разбиращо от футбол и не лоши футболисти . Навременно плащане на заплати , нови терени и нова ремонтирана база .
Да се платят въпросните 8м и д се спрат с цирковете !
Изображение

Just1948
Контакти:

Мнениеот Just1948 » 06 юни 2017 14:47

При Берое нещата са почти същите обаче там нещата май стават доста по-бързо.
ПФК Берое на Банев тогава е обявено в неъстоятелност,активите са изкупени на търг от ново дружество и то става носител на търговското предприятие и признато от БФС,УЕФА,ФИФА,ФАФА,ФУФА...
Така,че Бекалката да не се прави на юрист,защото това,че ПФК ЦСКА АД ще бъде заличено след процедурата по несъстоятелност,не означава,че търговското му предприятие ще спре да функционира,а ще бъде поето от ПФК ЦСКА - София ЕАД.
Мисля,че даже е практика да се изкупуват фалирали фирми и после да се възраждат.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 юни 2017 15:08

Just1948 написа:При Берое нещата са почти същите обаче там нещата май стават доста по-бързо.
ПФК Берое на Банев тогава е обявено в неъстоятелност,активите са изкупени на търг от ново дружество и то става носител на търговското предприятие и признато от БФС,УЕФА,ФИФА,ФАФА,ФУФА...
Така,че Бекалката да не се прави на юрист,защото това,че ПФК ЦСКА АД ще бъде заличено след процедурата по несъстоятелност,не означава,че търговското му предприятие ще спре да функционира,а ще бъде поето от ПФК ЦСКА - София ЕАД.
Мисля,че даже е практика да се изкупуват фалирали фирми и после да се възраждат.

Берое си сменя фирмата между два полусезона!В старата фирма остават задълженията към Банев,а те си продължават на чисто!И това без да се налага да ходят като ЦСКА във В група!Така,че е тъпо да ги пишеш тия неща само защото си против това,което се случва.Само,че на мене не ми дремеше за тия фирми,щом феновете на Берое бяха зад отбора си,а и се разкарваше тоя кърлеж Банев!Както и се чудех на приказките на феновете на Ботев,които казваха за незакритото дружество и за признаването от уефа......Аз си казвах,какво ми пука какво ще кажат уефа,след като папагалите казват ,че това е Ботев?
Само,че аз съм ФЕН на футбола и се кефя на готините неща и на готините агитки,както се кефех и на появата на Лудогорец,ама арогантността на олигархчето и на повечето им селски фенове ме отврати от тях!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 юни 2017 15:13

1982 написа:
delqnski47 написа:Нещата,които говориш са малко относителни.Съжалявам.Колкото и да ми е неприятно да ти го кажа,но твоята теза не е писано правило.Виждам че упорито си държиш на своето,ама...

Няма нищо относително, Делянски, явно не си запомнил най-основното нещо в становището на УЕФА, което го има още в писмото им от миналата есен. И то няма нищо общо даже с дългове и наказания:

- за разлика от Рейнджърс, Фиорентина и т.н. примери, където има новосъздадени дружества в техните си градове, при вас има местене на клуб от Ловеч в София, на над 150 километра разстояние (те споменават тази дистанция, не аз, явно има значение), както и смяна на името му, което нарушава точка Х от правилника на УЕФА и затова тя ви брои за чистак-бърсак нов клуб. Това, че сте преместен клуб няма как да се промени, дори и да приемем утопичния сценарий с плащането на някакви 8 милиона, капиш ??! :lol: :lol: :lol:

Не си много прав.Това е смесица от двете дружества на Чавдар и Литекс,което по правните норми и по начина му на създаване се приема за нов клуб нищо общо нямащ нито с ЦСКА(засега чисто юридически),нито с Чадвар,нито с Литекс.В противен случай този клуб щеше да има коефициента на един от тримата.Просто е.И това не съм го казал аз,а от УЕФА,така че фактически просто предавам това което те казват.Но това не означава че дружеството не извършва търговска дейност.Напротив,даже си го извършва с пълна сила,пък макар и в ограничен вариант(макар че в момента чакаме официално кои ще вземат лиценз)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 юни 2017 15:26

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
1982 написа:Как да ти обясня, че ЦСКА вече няма пасиви към НАП, просто защото ЦСКА вече го няма, или ПФК ЦСКА АД, ако щеш ?! Такъв пасив вече не съществува. НАП е кредитор, който не е успял да си прибере вземанията. Но за да бъде удоволетворена поне някаква част от тях, се разпродават активите на закритото дружество ..... това не е погасяване на пасиви, бъркаш понятията, на мен ми е ясен смисълът, който се опитваш да вложиш, но термините са ти грешни.

ЦСКА го има,но под ново юридическо лице,което най вероятно ще трябвя да изтърпи две години още за да може след това всичко да си дойде по старому.Така стоят нещата.

Добре де, как можеш да напишеш такова нещо?! Наистина ли си толкова несведущ?!

Кое не е вярно от това,което написах? Извършва ли търговска дейност дружеството ЦСКА-София под името ЦСКА?Не те питам дали е правилно или не е правилно,а дали го извършва?До този момент дружеството е продало и продава артикули на ЦСКА,продава и купува футболисти пак под името на ЦСКА,а и уреждаше и урежда контроли.Това са факти,тук не говорим за правилно и неправилно.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 юни 2017 15:30

Just1948 написа:При Берое нещата са почти същите обаче там нещата май стават доста по-бързо.

[offtopic]Берое си замина за едни 2-3 милиона дългове към фирми на Банев. Даже си спомням, че Ради Здравков бучеше за клауза в договора си при евентуален фалит на клуба (Банев го е подготвял).
При тях стана бързо, защото всичко бе предварително подготвено и никой не правеше спънки, а напротив Съд и БФС запретнаха ръкави и дадоха яко рамо.
Новото АД пое някакви дребни задължения, колкото да не е без хич.[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 06 юни 2017 15:46

Берое си погаси всички дългове към държавата( разбирай НАП) и футболистите( някои платени,други опростени от самите футболисти).По спомен сумата беше към 1,5млн. ;) Само Банев издуха супата,щото водеше отбора към умишлен фалит.Иначе други институции,хора и фирми не бяха ощетени. ;) с изключение на баневите. 8-)
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 06 юни 2017 15:47

TNT написа:Берое си погаси всички дългове към държавата( разбирай НАП) и футболистите( някои платени,други опростени от самите футболисти).По спомен сумата беше към 1,5млн. ;) Само Банев издуха супата,щото водеше отбора към умишлен фалит.Иначе други институции,хора и фирми не бяха ощетени. ;) с изключение на баневите. 8-)

Не целите дългове , а част ;) Същото сега се получава и при нас , просто се чака синдика да определи кой какво ще вземе !!!
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “ЦСКА”