Не знам дали у мен има някакъв проблем, но мисля, че прекалено много се реве и драматизира относно привличането на тримата от "Локо" Пд. Честно казано не виждам какво е лошото на тези трасфери и даже мисля, че решават някои проблеми в състава.
Постоянно чета коментари на някои от вас, които не харесват Спрокел. (По-рядко съм чел коментари против Попов, Крачунов и Грънчов, но и такива е имало.) Сега идва един много стабилен за нашите стандарти защитник като Бенжелюн, говори се, че може дори да разтрогнем със Спрокел, а пак има недоволни хора. Може и аз да греша, но Бенжелюн според мен с нищо не е по-слаб от сегашните ни централни защитници, а понякога се включва много добре в атака и вкарва голове с глава.
Също така повечето хора сме на мнение, че К. Янев, Янчев, П. Стоянов и Дюлгеров не са много добри опорни халфове, както и че Саша заслужава да е титуляр. Е, с идването на Родригес се решава и този проблем, тъй като французинът ще е резерва на Бандата, а Саша ще може да играе опорен халф. Това на свой ред ще доведе до освобождаването на поне 1 от останалите ни дефанзивни полузащитници. Това също би трябвало да е добра новина, но някои хора са недоволни и от привличането на Родригес.
На последно място припомням, че усилено търсехме офанзивен халф. Сержиньо играе като крило и смятам, че би бил много полезен. Със сигурност има по-добра техника и игра с двата крака от Присо, а и мисля, че е по-издръжлив физически от Хр. Янев и Карачанаков. С него определено се създава конкуренция в предни позиции, но някои хора пак са недоволни.
Изводът е, че българският фен няма угодия. Като взехме Спрокел, бил слаб. Като вземаме Бенжелюн, имали сме много централни защитници. Като върнаха Янев и Дюлгеров в отбора, имаше недоволство, че били върнати. Сега извендъж сме имали прекалено много опорни халфове и не били нужни нови дефанзивни играчи като Родригес. (Да, това за многото дефанзивни футболисти Стойчо сам го каза, но не значи, че няма да освободи някои от наличните.) Присо и Хр. Янев не ставали, а когато вземаме техен конкурент в лицето на Сержиньо, пак недоволство.
На всичкото отгоре някои от вас съдеха за качествата на новите играчи по това, което бяха прочели в Уикипедия, а това според мен е несериозно. Не знам дали гледате мачове на други отбори от А група, но аз поне гледам доста и от това, което съм гледал в играта на "Локо" Пд, тези тримата бяха едни от най-солидните им футболисти и всеки мач бяха титуляри, като допринесоха за силната игра на "смърфовете" през пролетта.
Така че не бързайте да отписвате новите - и Зику беше дебел уж, ама ни носи на гърба цял полусезон. Разбира се с тези думи не искам да защитавам Титан и закъснялата селекция - аз самият не съм доволен от тях. Просто смятам, че прекалено много се драматизира, а и нека да припомня, че за недоволство срещу ръководството си има отделна тема.
Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Udoji90
- Контакти:
Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- dreben23
- Контакти:
Аз съм гледал абсолютно всичките мачове от А група и съм съгласен с колегата, че това са тримата най-добри в Локо пд след Здравко Лазаров, но него си го знаем. Бенжалюн ще вкара голове с глава!
А Сержиньо го искахме отдавна и ето дойде и неговия шанс. Но в интерес на истината не е кой знае какво и не съм съгласен, че е по-добър от Присо- в момента Присо ни е най-силният играч, не знам що не го забелязвате- бори се момчето и играе смело, но пък няма как да е навсякъде. Хвърля прекалено много сили да оправя грешките на другите и в един момент му свършват и е непълноценен. Има си и добра техника.
Вярно при него е проблем вкарването на голове, но при кой не е.
Като цяло селекцията е добра, но времето ще покаже дали ще се сработят. Нямат никакво време! Най-много се радвам, че си върнахме Райс Мболи и Мишел Платини, макар че Черни не ми се вижда да е по-слаб от него, просто не е навлязъл във форма. Добре ще е да вземем и парагваеца. Единственото, от което се притеснявам е да не изгонят някой от добрите ни играчи за сметка на някои от новите! Коста Янев също не е толкова слаб. колкото си мислим- дава квото може.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Udoji90 написа:Не знам дали у мен има някакъв проблем, но мисля, че прекалено много се реве и драматизира относно привличането на тримата от "Локо" Пд. Честно казано не виждам какво е лошото на тези трасфери и даже мисля, че решават някои проблеми в състава.
Постоянно чета коментари на някои от вас, които не харесват Спрокел. (По-рядко съм чел коментари против Попов, Крачунов и Грънчов, но и такива е имало.) Сега идва един много стабилен за нашите стандарти защитник като Бенжелюн, говори се, че може дори да разтрогнем със Спрокел, а пак има недоволни хора. Може и аз да греша, но Бенжелюн според мен с нищо не е по-слаб от сегашните ни централни защитници, а понякога се включва много добре в атака и вкарва голове с глава.
Също така повечето хора сме на мнение, че К. Янев, Янчев, П. Стоянов и Дюлгеров не са много добри опорни халфове, както и че Саша заслужава да е титуляр. Е, с идването на Родригес се решава и този проблем, тъй като французинът ще е резерва на Бандата, а Саша ще може да играе опорен халф. Това на свой ред ще доведе до освобождаването на поне 1 от останалите ни дефанзивни полузащитници. Това също би трябвало да е добра новина, но някои хора са недоволни и от привличането на Родригес.
На последно място припомням, че усилено търсехме офанзивен халф. Сержиньо играе като крило и смятам, че би бил много полезен. Със сигурност има по-добра техника и игра с двата крака от Присо, а и мисля, че е по-издръжлив физически от Хр. Янев и Карачанаков. С него определено се създава конкуренция в предни позиции, но някои хора пак са недоволни.
Изводът е, че българският фен няма угодия. Като взехме Спрокел, бил слаб. Като вземаме Бенжелюн, имали сме много централни защитници. Като върнаха Янев и Дюлгеров в отбора, имаше недоволство, че били върнати. Сега извендъж сме имали прекалено много опорни халфове и не били нужни нови дефанзивни играчи като Родригес. (Да, това за многото дефанзивни футболисти Стойчо сам го каза, но не значи, че няма да освободи някои от наличните.) Присо и Хр. Янев не ставали, а когато вземаме техен конкурент в лицето на Сержиньо, пак недоволство.
На всичкото отгоре някои от вас съдеха за качествата на новите играчи по това, което бяха прочели в Уикипедия, а това според мен е несериозно. Не знам дали гледате мачове на други отбори от А група, но аз поне гледам доста и от това, което съм гледал в играта на "Локо" Пд, тези тримата бяха едни от най-солидните им футболисти и всеки мач бяха титуляри, като допринесоха за силната игра на "смърфовете" през пролетта.
Така че не бързайте да отписвате новите - и Зику беше дебел уж, ама ни носи на гърба цял полусезон. Разбира се с тези думи не искам да защитавам Титан и закъснялата селекция - аз самият не съм доволен от тях. Просто смятам, че прекалено много се драматизира, а и нека да припомня, че за недоволство срещу ръководството си има отделна тема.
eто едно мнение анти твоето. Като в мнението си искам да подчертая, че не включвам раздяла с нито един футболист /говори се за продажба на Бандата и на Крачунов/
Бенжалюн Титулярна двойка централни защитници би следвало да са: Крачунов и Попов. За мен лично това са най-подходящите хора за тая позиция. Вярно е, че те не са перфектната двойка защитници, но мисля, че в БГ- са най-стабилната такава. В случай, че някой от тях липсва по обективни и субективни причини - няма нищо по-логично от това - липсващия да бъде заместен от наш юноша, в лицето на Грънчов. Да си призная, мисля, че и Грънчов да е титуляр, пак няма да е грешка. За какъв "чеп" е Бенжалюн в такъв случай ? Добре............., чета, че ще разкарваме Спрокел. Ако това е вярно - аз съм твърдо "за" Този футболист хич не ме впечатли. Обаче.......като централен защитник може да играе и Коцето Стоянов.....което още повече обезсмисля идването на Бенжалюн. Не е защото Тошко Янчев си е Тошко Янчев, но и той може да играе като централен защитник..........ЗНАЧИ......стават доста и при това наистина много.
Джереми Родригес Там титуляр е Бандата - ясно е! Аз също имам положително мнение за Саша, но неговата роля, не е като дефанзивен полузащитник. Бандата, рано или късно ще бъде продаден, понеже май остана единственият футболист с потенциал, който не е разкаран от отбора. Саша ще е заместникът му. Няма как да го вкарваме в средата. Много добро впечатление ми направи Тангариня, чува се, че от Локо ще вземем и гръка, имаме и Тошко /макар и пред пенсия/
За Дюлгеров и П. Стоянов и аз съм на мнение, че не са за ЦСКА. Тук даже не коментирам Коста Я.
И единственият трансфер, с който се съгласявам е тоя на Сержиньо.
dreben23 написа:Аз съм гледал абсолютно всичките мачове от А група и съм съгласен с колегата, че това са тримата най-добри в Локо пд след Здравко Лазаров, но него си го знаем. Бенжалюн ще вкара голове с глава!А Сержиньо го искахме отдавна и ето дойде и неговия шанс. Но в интерес на истината не е кой знае какво и не съм съгласен, че е по-добър от Присо- в момента Присо ни е най-силният играч, не знам що не го забелязвате- бори се момчето и играе смело, но пък няма как да е навсякъде. Хвърля прекалено много сили да оправя грешките на другите и в един момент му свършват и е непълноценен. Има си и добра техника.
Вярно при него е проблем вкарването на голове, но при кой не е.
Като цяло селекцията е добра, но времето ще покаже дали ще се сработят. Нямат никакво време! Най-много се радвам, че си върнахме Райс Мболи и Мишел Платини, макар че Черни не ми се вижда да е по-слаб от него, просто не е навлязъл във форма. Добре ще е да вземем и парагваеца. Единственото, от което се притеснявам е да не изгонят някой от добрите ни играчи за сметка на някои от новите! Коста Янев също не е толкова слаб. колкото си мислим- дава квото може.
За Мболи как може да се радваш когато не ни трябва, имаме си Черни който лично за мен е добър, млад и преспективен, имаме си и Макенджиев който ще е резерва.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
- Червени_шампиони
- Контакти:
Макенджиев е толкова зле, че няма накъде. Незнам защо го държат.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- dreben23
- Контакти:
Макенджиев е по-слаб и от Здравко Чавдаров! 

***САМО ЦСКА!***
dreben23 написа:Макенджиев е по-слаб и от Здравко Чавдаров!
Като е слаб, що толкоз напиняхте да го вземете

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
RB Salzburg [4 - 3] Dudelange
26' [0 - 1] T. Steinmetz
28' [1 - 1] J. Jantscher
37' [2 - 1] M. Hinteregger
48' [2 - 2] A. Joachim
57' [2 - 3] T. Steinmetz
81' [3 - 3] C.D. Silva (pen.)
82' [4 - 3] G. Zarate
A. Joachim пак е вкарал на Ред Бул че и люксембургците се класират след като биха с 1 : 0 като домакини !!!
Тоя вече цената му мина в каси бърбън а не бира !!!
26' [0 - 1] T. Steinmetz
28' [1 - 1] J. Jantscher
37' [2 - 1] M. Hinteregger
48' [2 - 2] A. Joachim
57' [2 - 3] T. Steinmetz
81' [3 - 3] C.D. Silva (pen.)
82' [4 - 3] G. Zarate
A. Joachim пак е вкарал на Ред Бул че и люксембургците се класират след като биха с 1 : 0 като домакини !!!
Тоя вече цената му мина в каси бърбън а не бира !!!
- delqnski47
- Контакти:
Кашчей написа:dreben23 написа:Макенджиев е по-слаб и от Здравко Чавдаров!
Като е слаб, що толкоз напиняхте да го вземете
За да имаме резервен вратар,примерно

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- dreben23
- Контакти:
В лайвспорта пише, че Златински е подписал с Левски!
Прав му път! 
Тонев: Левски няма намерение да привлича футболисти на Локо Пловдив. Това заяви изпълнителният директор на "сините" Иво Тонев по повод на появилите се информации в медиите, че "сините" са привлекли Христо Златински. "Не преговаряме с Христо Златински, не се интересуваме от него. Няма да привличаме футболисти на Локомотив (Пловдив)", обяви Тонев.

Тонев: Левски няма намерение да привлича футболисти на Локо Пловдив. Това заяви изпълнителният директор на "сините" Иво Тонев по повод на появилите се информации в медиите, че "сините" са привлекли Христо Златински. "Не преговаряме с Христо Златински, не се интересуваме от него. Няма да привличаме футболисти на Локомотив (Пловдив)", обяви Тонев.

***САМО ЦСКА!***