nghcvth написа:GOLEADOR написа:nghcvth написа:гражданин от село написа:nghcvth написа:Припознавачите са толкова далече от футбола, че дори елементарни правила не знаят. Дунав участва с националния коефициент, защото в последните 5 години няма мачове в ЕКТ и следователно няма как да има собствен коефициент.
Я делиорманче като толкова много плямпаш за припозновачи, кажи този Дунав има ли нещо общо с фалиралия и Антибиотик какво общо има с истинския Лудогорец?
Оранжево свинче, разликата е, че Дунав и Лудогорец си правят нови отбори, а не докарват примерно Кариана Ерден и Малеш Микрево в Русе и Разград. Докато вие с удоволствие прегърнахте Литекс. Всеки, незамъглен от словото Ганчево може да види разликата.
Дунав не са правили никакъв нов отбор,просто като фалираха през 2011 феновете припознаха Дунав 2010 (който си спечели промоция за В група) за Дунав и толкоз!Няма сливане,купуване или там каквото се сетиш.Ако ти си позволиш да твърдиш нещо друго съм готов да се хвана с теб на бас.
Ми хубаво, значи са решили да покрепят друг отбор от техния си град. Вие решихте да дократе в града си Литекс, да му смените името и да му припишете чужда история. Виждаш ли разлика, Гришко?
Домусче,2010 не е първи избор за възраждане на Дунав,а Две могили.Като този отбор се бори за влизане в Б група.След отказа на Две могили да се преместят в Русе и загубените шансове да се борят за Б група Дунав се възражда на по-късен етап (след завършване на първенството) от ФК 2010.Стойне Стойнев (шефа на Дунав) на ОС на Дунав проведен на 21.04.2011 предлага Дунав да започне от най-ниско ниво,обаче предложението му не е прието.Сега защо феновете,бизнеса,русенската общественост (с някой изключения) избират този начин за възраждане на клуба - не съм аз човека който ще ги съди.Но е факт,че 2010 е припознат от русенци за Дунав и точка.И ние можеше да се възродим като тях,обаче избрахме трудния начин - този на Фиорентина.8 000 000 за закупуване на ПФК ЦСКА - няма клуб в България който да се е възродил по толкова чист начин.Нито Ботев,Локо Сф,Дунав Русе,Пирин,Етър - абе никой!За това отдай дължимото на ЦСКА и давай клуба за пример на другите фалирали дружества как да се възраждат!