Стойчо Младенов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Стойчо Младенов
Винаги ми е било чудно защо тия декларации на треньора идват след загуби и са насочени към феновете, като умишлено се отклонява общественото мнение от това, че играта беше потресаваща, а селекцията се състоеше в това да се продаде водещия гол - майстор на А група и да се наблъскате с халфове, при положение, че имате крещяща нужда от защитници, поне 1 крило и нападател.
-
CSKA Sofia 1948
- Контакти:
mtaraduda написа:Винаги ми е било чудно защо тия декларации на треньора идват след загуби и са насочени към феновете, като умишлено се отклонява общественото мнение от това, че играта беше потресаваща, а селекцията се състоеше в това да се продаде водещия гол - майстор на А група и да се наблъскате с халфове, при положение, че имате крещяща нужда от защитници, поне 1 крило и нападател.
Да разбирам значи, че Стойчо е виновен за продажбата на Буш, той е казал - продавайте го това менте, не ми трябва?
Какво да направи Стойчо, какво е виновен за продажбата на Буш? Значи сега отклонявал нещата в друга посока, ама пък ако говори конкретно за мача ще е ревльо....
Изчакайте поне мача с Берое, тогава ще коментираме как е подготвен отбора, ще ни бъде ли или няма, ще се борим ли за титлата или за второ-трето място...Поне малко изчакайте, в следващите два мача ще си проличи дали това с Локо София е било просто лошо стечение на обстоятелствата, слабо начало на пролетта по традиция, или просто подготовката е трагична и сме много зле.
На мен най-много ми хареса обвинението към Стойчо,че се обръщал към феновете само след загуба.Преди това противниците на ЦСКА го плюеха,че преди важен мач винаги се обръщал към феновете и така нагнетявал обстановката преди мача.Няма угодия на мишлетата,все ще намерят за какво да църкат против Стойчо и ЦСКА!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
На тоя кво му се връзвате.
Най-активен във форум:ЦСКА
(257 Мнения / 17.69% от всички потребителски мнения)
Жив и здрав да ви е, не църкам срещу него, казвам си мнението
Тя може и декларацията да не е по негова идея или негово дело, защото знаем че АТ-тата обичат да говорят и да се пъчат пред феновете. Хипотези много
Мен пък ми харесва как винаги завършва със завинаги един от вас, ама си прибра 120 000 евро неустойка, която беше обещал на феновете за сектора, а синчето му взима 6-7 000 за разнасяне на конуси 
GOLEADOR написа:cska-632 написа:Стойчо изгони Карата и сега берем плодовете на труда му. Да вкараш гол и да направиш асистенция срещу Левски и в следващия мач да му се отблагодариш като го сложиш резерва и му смажеш самочувствието. Безценен кадър е Стойчо Младенов. Сега без нови футболисти, които все още да играят благодарение на последния си треньор ще го видим колко струва.
632,за теб като фен на кренвиршите е нормално да плюеш по Стойчо , но поне спри с лъжите защото си вкарваш автоголове.След добрия мач срещу Левски Карата бе титуляр срещу Славия,но се скри и нищо не игра.За това Младенов го смени със Силва,но вече беше късно,Платини бе направил резултата 2:2!Та толкова за това кой лъже и кой какви плодове бере.
Срещу Славия една или две асистенции направи?
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Стойчо е голям, но голяма част от днешните играчи в ЦСКА не са за неговата треньорска класа. Имаме странни футболисти - хем във всяко интервю повтарят, че искат да станат шампиони, хем играят, ако искат и са на кеф.
Това ни проваля. Отпадането от Тулуза след идиотската грешка на Даньо Тъча е голям показател. Тогава Стойчо проведе 2 блестящи мача - не загуби във Франция и държа 1-0 до 94-та минута и намесата на дребния идиот със звучен прякор Тъч.
Това ни проваля. Отпадането от Тулуза след идиотската грешка на Даньо Тъча е голям показател. Тогава Стойчо проведе 2 блестящи мача - не загуби във Франция и държа 1-0 до 94-та минута и намесата на дребния идиот със звучен прякор Тъч.
Мисля да коментирам Стойчо след мача с „Берое“,но съм много разочарован и от играта и от резултата с „Локото“
,но все пак, според мене направи много големи,фатални грешки с избора на състав пускайки антифутболиста Маркиньос за сметка на Галчев и неадекватния Ап.Попов,като този последния беше освободен да си търси отбор,при това като свободен агент и понеже никой го не иска си го прибрахме отново-ебати простотията 
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Red joker написа:Мисля да коментирам Стойчо след мача с „Берое“,но съм много разочарован и от играта и от резултата с „Локото“,но все пак, според мене направи много големи,фатални грешки с избора на състав пускайки антифутболиста Маркиньос за сметка на Галчев и неадекватния Ап.Попов,като този последния беше освободен да си търси отбор,при това като свободен агент и понеже никой го не иска си го прибрахме отново-ебати простотията
Апостол Попов може да е всякакъв, но за тия години в ЦСКА човека даде много от себе си и не избяга като други дето много ги величаехме.