Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

mtaraduda
Контакти:

Re: Стойчо Младенов

Мнениеот mtaraduda » 03 мар 2015 16:19

Винаги ми е било чудно защо тия декларации на треньора идват след загуби и са насочени към феновете, като умишлено се отклонява общественото мнение от това, че играта беше потресаваща, а селекцията се състоеше в това да се продаде водещия гол - майстор на А група и да се наблъскате с халфове, при положение, че имате крещяща нужда от защитници, поне 1 крило и нападател.

CSKA Sofia 1948
Контакти:

Мнениеот CSKA Sofia 1948 » 03 мар 2015 16:38

mtaraduda написа:Винаги ми е било чудно защо тия декларации на треньора идват след загуби и са насочени към феновете, като умишлено се отклонява общественото мнение от това, че играта беше потресаваща, а селекцията се състоеше в това да се продаде водещия гол - майстор на А група и да се наблъскате с халфове, при положение, че имате крещяща нужда от защитници, поне 1 крило и нападател.

Да разбирам значи, че Стойчо е виновен за продажбата на Буш, той е казал - продавайте го това менте, не ми трябва?
Какво да направи Стойчо, какво е виновен за продажбата на Буш? Значи сега отклонявал нещата в друга посока, ама пък ако говори конкретно за мача ще е ревльо....
Изчакайте поне мача с Берое, тогава ще коментираме как е подготвен отбора, ще ни бъде ли или няма, ще се борим ли за титлата или за второ-трето място...Поне малко изчакайте, в следващите два мача ще си проличи дали това с Локо София е било просто лошо стечение на обстоятелствата, слабо начало на пролетта по традиция, или просто подготовката е трагична и сме много зле.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 03 мар 2015 16:44

На мен най-много ми хареса обвинението към Стойчо,че се обръщал към феновете само след загуба.Преди това противниците на ЦСКА го плюеха,че преди важен мач винаги се обръщал към феновете и така нагнетявал обстановката преди мача.Няма угодия на мишлетата,все ще намерят за какво да църкат против Стойчо и ЦСКА!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 03 мар 2015 16:51

На тоя кво му се връзвате.
Най-активен във форум:ЦСКА
(257 Мнения / 17.69% от всички потребителски мнения)

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 03 мар 2015 16:57

Жив и здрав да ви е, не църкам срещу него, казвам си мнението ;) Тя може и декларацията да не е по негова идея или негово дело, защото знаем че АТ-тата обичат да говорят и да се пъчат пред феновете. Хипотези много :) Мен пък ми харесва как винаги завършва със завинаги един от вас, ама си прибра 120 000 евро неустойка, която беше обещал на феновете за сектора, а синчето му взима 6-7 000 за разнасяне на конуси ;)

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 03 мар 2015 17:16

GOLEADOR написа:
cska-632 написа:Стойчо изгони Карата и сега берем плодовете на труда му. Да вкараш гол и да направиш асистенция срещу Левски и в следващия мач да му се отблагодариш като го сложиш резерва и му смажеш самочувствието. Безценен кадър е Стойчо Младенов. Сега без нови футболисти, които все още да играят благодарение на последния си треньор ще го видим колко струва.

632,за теб като фен на кренвиршите е нормално да плюеш по Стойчо , но поне спри с лъжите защото си вкарваш автоголове.След добрия мач срещу Левски Карата бе титуляр срещу Славия,но се скри и нищо не игра.За това Младенов го смени със Силва,но вече беше късно,Платини бе направил резултата 2:2!Та толкова за това кой лъже и кой какви плодове бере.

Срещу Славия една или две асистенции направи?
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

APOH
Контакти:

Мнениеот APOH » 03 мар 2015 17:33

ТВЪРДО ЗАД СТОЙЧО МЛАДЕНОВ!САМО ЦСКА!
CSKA FOREVER!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 03 мар 2015 21:26

Стойчо е голям, но голяма част от днешните играчи в ЦСКА не са за неговата треньорска класа. Имаме странни футболисти - хем във всяко интервю повтарят, че искат да станат шампиони, хем играят, ако искат и са на кеф.

Това ни проваля. Отпадането от Тулуза след идиотската грешка на Даньо Тъча е голям показател. Тогава Стойчо проведе 2 блестящи мача - не загуби във Франция и държа 1-0 до 94-та минута и намесата на дребния идиот със звучен прякор Тъч.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 05 мар 2015 20:12

Мисля да коментирам Стойчо след мача с „Берое“,но съм много разочарован и от играта и от резултата с „Локото“ :(,но все пак, според мене направи много големи,фатални грешки с избора на състав пускайки антифутболиста Маркиньос за сметка на Галчев и неадекватния Ап.Попов,като този последния беше освободен да си търси отбор,при това като свободен агент и понеже никой го не иска си го прибрахме отново-ебати простотията :x
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 05 мар 2015 20:26

Red joker написа:Мисля да коментирам Стойчо след мача с „Берое“,но съм много разочарован и от играта и от резултата с „Локото“ :(,но все пак, според мене направи много големи,фатални грешки с избора на състав пускайки антифутболиста Маркиньос за сметка на Галчев и неадекватния Ап.Попов,като този последния беше освободен да си търси отбор,при това като свободен агент и понеже никой го не иска си го прибрахме отново-ебати простотията :x

Апостол Попов може да е всякакъв, но за тия години в ЦСКА човека даде много от себе си и не избяга като други дето много ги величаехме.

Върни се в “ЦСКА”