Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот vaskonti » 05 юни 2017 21:01

Ozzimozzi написа:
1982 написа:
GOLEADOR написа:Разберете се там с 1982 какво искате , аз моето съм го казал,искам синдика да си свърши бързо работата и на конкурса за базите да се яви ПФК ЦСКА!

Не синдикът бави и протаква, а вие. Вие направихте кухата фирма Ред Енимълс кредитор, за да не трябва да плащате скоро, иначе нещата щяха много бързо да приключат. Ама на някой от Микре май не му се плаща ?! ;)

Не пиши глупости. Всичко е в ръцете на синдика. Той трябва да представи разчет как ще се разпределят парите, а после ако няма обжалване, то всяка страна ще си получи справедливата според синдичката сума.

Кое са глупости? Че ако Ганчев беше участвал със своя фирма и с името си, до сега всичко по търга да е приключило, по един или друг начин? Ако не до сега, то до края на тая седмица? Това ли са глупости? И сега синдика му пречел на Ганчев да плати?!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 05 юни 2017 21:01

Кашчей написа:
Ozzimozzi написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
Голче, отдавна се каня да те питам, как Ганчев е купил ПФК ЦСКА АД :mrgreen: :mrgreen:
Застава се с име, а не с дела, защото после на съд отива този, който подписва!

Разберете се там с 1982 какво искате , аз моето съм го казал,искам синдика да си свърши бързо работата и на конкурса за базите да се яви ПФК ЦСКА!

Тоест Ганчев е купил ПФК ЦСКА АД, естествено без дълговете-само активи купува той :mrgreen: и на търга ще се яви ПФК ЦСКА АД, а какво правим с ПФК ЦСКА-София, Голче? Те къде отиват, остават...?!
Вие, като пишете конкурс, наясно ли сте как се провежда конкурс и как търг?!

Фирмата спечелила търга купува активите на ПФК ЦСКА АД. С парите от търга се удовлетворява вземания на кредиторите. По този начин се покрива и пасивите (или част от тях на фалиралото АД). Така се е случило и с Фиорентина. Това пък от своя страна е предпоставка новият клуб да е правоприемник на ЦСКА (ЦДНА, ЦСКА Септемврийско знаме, ЦФКА Средец и пр.). Въпрос на време е да се случи. Това, че си тролите откровено тук не променя събитията!

Проясни си понятията "купувам фирма" и "купувам недвижимо и движимо имущество на фирма, обявена във фалит"!

Казах да си направиш справка с Фиорентина (а и не само)! Клуба не е само АД-то! Бягай да се образоваш, че много ти стана за четене!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 юни 2017 21:01

1982 написа:
k_oleto написа:Гриша Ганчев не я иска емблемата. То е пределно ясно. Но самия факт, че я купува за феновете - трябва да ти отговор на въпроса. Другото е да не участва в търга и тогава ти ще изпишеш 100 страници хейт.

На Гриша Ганчев вие, феновете, сте му през ..... сещаш се кое, чакай да извади 8 милиона заради вас. Той просто ви използва за схемите си, понеже сте мега наивни, нищо повече. Жалко, че не го осъзнавате още. Лъга ви, че ще оздравява ЦСКА, сега ви лъже, че и емблемата ще купи, но щом вярвате, ще има още дълго да ви лъже .......

Как не разбрахте за толкова години, че на мутрите не им пука за феновете, за тях феновете са едни балъци, които да манипулират и използват за користните си цели.

Ако е така - щеще да си седи в Ловеч
Да ти копна ли едно интревю с Люпко Петрович, в което последния признава за откровен разговор с Ганчев на тема фенове. Гриша Ганчев, за разлика от Домуса - отдавна е разбрал, че феновете са тея, които правят клуба голям ! Ето за Витоша Бистрица; за Септември, за Верея - никой нито теми пуска, нито обсъжа

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 юни 2017 21:01

k_oleto написа:
Кашчей написа:
Ozzimozzi написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
Голче, отдавна се каня да те питам, как Ганчев е купил ПФК ЦСКА АД :mrgreen: :mrgreen:

Разберете се там с 1982 какво искате , аз моето съм го казал,искам синдика да си свърши бързо работата и на конкурса за базите да се яви ПФК ЦСКА!

Тоест Ганчев е купил ПФК ЦСКА АД, естествено без дълговете-само активи купува той :mrgreen: и на търга ще се яви ПФК ЦСКА АД, а какво правим с ПФК ЦСКА-София, Голче? Те къде отиват, остават...?!

Фирмата спечелила търга купува активите на ПФК ЦСКА АД. С парите от търга се удовлетворява вземания на кредиторите. По този начин се покрива и пасивите (или част от тях на фалиралото АД). Така се е случило и с Фиорентина. Това пък от своя страна е предпоставка новият клуб да е правоприемник на ЦСКА (ЦДНА, ЦСКА Септемврийско знаме, ЦФКА Средец и пр.). Въпрос на време е да се случи. Това, че си тролите откровено тук не променя събитията!

Проясни си понятията "купувам фирма" и "купувам недвижимо и движимо имущество на фирма, обявена във фалит"!

Ага, всъщност е написано вярно ! Другото е НЕ вярно (т.е няма термин купуване на фирма). Та......разликата - ти си я обясни

Ефендимис, при Фиорентина има съвсем друго нещо, но трябва да гледаш с реален поглед, а не заслепен, като вас, за да направите разликата!

Как да обясниш на кьоравия, че е съмнало..е вашата работа!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 05 юни 2017 21:02

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Вие, като пишете конкурс, наясно ли сте как се провежда конкурс и как търг?!

Не, ве, никаква идея си нямаме! Но имам чувството, че сега ще разровиш Гуглето и ще ни обясниш, "професоре"! :lol: :lol: :mrgreen:

За теб знам, че си нямаш идея. Ти всъщност от нищо си нямаш идея, не само от конкурси, и доказателствата са много. На Ганчев такива му трябват- да не мислят и да са добри в повтарянето на заучени мантри!

Браво, Кашуй, от моите екскременти си направи дъвка! Смисълът на горния текст, е ти да дадеш обяснение, защото аз много добре знам разликата, но ти дали я знаеш?! Или само развяваш байрака в чест на авиаторите, и само от време на време (или по всяко време) си "завързваш обувките" пред тях! :lol: :mrgreen:
Последна промяна от CSKA 78 на 05 юни 2017 21:03, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 юни 2017 21:03

Ozzimozzi написа:
Кашчей написа:
Ozzimozzi написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:

Казах да си направиш справка с Фиорентина (а и не само)! Клуба не е само АД-то! Бягай да се образоваш, че много ти стана за четене!

Клубът си е точно и само АД-то (ако е регистриран по ТЗ) и нищо друго!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 юни 2017 21:04

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Вие, като пишете конкурс, наясно ли сте как се провежда конкурс и как търг?!

Не, ве, никаква идея си нямаме! Но имам чувството, че сега ще разровиш Гуглето и ще ни обясниш, "професоре"! :lol: :lol: :mrgreen:

За теб знам, че си нямаш идея. Ти всъщност от нищо си нямаш идея, не само от конкурси, и доказателствата са много. На Ганчев такива му трябват- да не мислят и да са добри в повтарянето на заучени мантри!

Браво, Кашуй, от моите екскременти си направи дъвка! Смисълът на горния текст, е ти да дадеш обяснение, защото аз много добре знам разликата, но ти дали я знаеш?! Или само развяваш байрака в чест на авиаторите, и само от време на време (или по всяко време) си "завързваш обувките" пред тях! :lol: :mrgreen:

Всеки незнаещ, като теб, използва тези думи, в точно същият ред!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 05 юни 2017 21:05

1982 написа:
k_oleto написа:Гриша Ганчев не я иска емблемата. То е пределно ясно. Но самия факт, че я купува за феновете - трябва да ти отговор на въпроса. Другото е да не участва в търга и тогава ти ще изпишеш 100 страници хейт.

На Гриша Ганчев вие, феновете, сте му през ..... сещаш се кое, чакай да извади 8 милиона заради вас. Той просто ви използва за схемите си, понеже сте мега наивни, нищо повече. Жалко, че не го осъзнавате още. Лъга ви, че ще оздравява ЦСКА, сега ви лъже, че и емблемата ще купи, но щом вярвате, ще има още дълго да ви лъже .......

Как не разбрахте за толкова години, че на мутрите не им пука за феновете, за тях феновете са едни балъци, които да манипулират и използват за користните си цели.

A ако ги плати? Можеш ли да обещаеш като мъж, че ще спреш да пишеш едни и същи глупости по 100 пъти на ден? Или поне да се преместиш окончателно при новите си приятелки от Герена?
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 05 юни 2017 21:05

vaskonti написа:
Ozzimozzi написа:
1982 написа:
GOLEADOR написа:Разберете се там с 1982 какво искате , аз моето съм го казал,искам синдика да си свърши бързо работата и на конкурса за базите да се яви ПФК ЦСКА!

Не синдикът бави и протаква, а вие. Вие направихте кухата фирма Ред Енимълс кредитор, за да не трябва да плащате скоро, иначе нещата щяха много бързо да приключат. Ама на някой от Микре май не му се плаща ?! ;)

Не пиши глупости. Всичко е в ръцете на синдика. Той трябва да представи разчет как ще се разпределят парите, а после ако няма обжалване, то всяка страна ще си получи справедливата според синдичката сума.

Кое са глупости? Че ако Ганчев беше участвал със своя фирма и с името си, до сега всичко по търга да е приключило, по един или друг начин? Ако не до сега, то до края на тая седмица? Това ли са глупости? И сега синдика му пречел на Ганчев да плати?!

Сериозно ли пречката е, че Ганчев не участвал със собствена фирма за да спечели търга, а е дал пари на фирма зад която стоят феновете на ЦСКА?
Василе, а ако бе спечелила някоя от другите фирми какво щеше да стане? Ти изказа ли веднъж съмнение относно "чистите помисли" на другите участници в търга? Питах те веднъж и не ми отговори - Ти как си със задкулисието? Приемаш ли го за нормално? Покажи едно твое мнение коментиращо останалите три фирми? Да участваш в търг с 3 свързани фирми дали е продиктувано от много морални подбуди? А?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 юни 2017 21:06

Нови тролове се регнаха да казват колко лош е Гриша Ганчев... явно в близките 20 години няма да може да заспите спокойно, господа! :lol: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”