Спас Делев - Фен тема

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Спас Делев - Фен тема

Мнениеот vaskonti » 09 сеп 2011 19:10

Добре, защо ЦСКА да не направи същата врътка с Платини, щом е толкова лесно?
[offtopic]Между другото, интересуваш ли се как така Даниел Георгиев е картотекиран в Локо(Пловдив) и ще играе срещу ЦСКА, след като никъде в сайта на БФС не пише подобно нещо? Нито пише, че е разтрогнал с Черно Море, още по-малко, че е картотекиран в Локо? Питам, щото беше доста активен по темата за Мораеш?[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 сеп 2011 20:18

vaskonti написа:Добре, защо ЦСКА да не направи същата врътка с Платини, щом е толкова лесно?
[offtopic]Между другото, интересуваш ли се как така Даниел Георгиев е картотекиран в Локо(Пловдив) и ще играе срещу ЦСКА, след като никъде в сайта на БФС не пише подобно нещо? Нито пише, че е разтрогнал с Черно Море, още по-малко, че е картотекиран в Локо? Питам, щото беше доста активен по темата за Мораеш?[/offtopic]

Щом Спас е разтрогнал на 3-ти август, а играе, без дори да имаше информация за това..вече нищо не би ме учудило.

Обожавам го това синьо БФС :mrgreen: Обожавам и пъргавите сайтове, като Спортал и ГОНГ, дори и Тема Спорт.Никой нищо не написа по въпроса-дълбоко пазена тайна, но други подобни тайни са толкова бързо разкриваеми :mrgreen:

С Платини как ще го направите, като не сте платили още на Черноморец.. или ти наистина не разбираш кога е възможна такава врътка?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 сеп 2011 20:38

Ами...какво пречи ЦСКА да разтрогне с Платини? Нали има договор между него и клуба? Какво пречи той да се разтрогне, ей това не разбирам :) Не вярвам да има задължение от страна на ЦСКА договорът да бъде изпълнен до край! :)
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 сеп 2011 22:16

vaskonti написа:Ами...какво пречи ЦСКА да разтрогне с Платини? Нали има договор между него и клуба? Какво пречи той да се разтрогне, ей това не разбирам :) Не вярвам да има задължение от страна на ЦСКА договорът да бъде изпълнен до край! :)

Васко, не го очаквах от теб!
Играта в случая е да не се плаща договорената сума за следващ трансфер.Няма как да не си платиш трансферната сума (ако не си ЦСКА, евентуално).По дяволите, толкова ли е сложно да разберете врътката, или понеже е ЦСКА ви заслепява очите?
Даже колегата Stann го е разбрал (нищо, че е цесекар), а ти се въртиш около истината, но не смееш да я приемеш.
Нали пичовете от Гонг са първи в България?Защо (според теб) това бе премълчано в продължение на месец?Иначе имат агенти навсякъде, ама точно това са го пропуснали?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 сеп 2011 22:35

Ами аз тъпо и упорито ще си питам какво общо има между договорите клуб/клуб и клуб/играч и защо анулирането на единия да води до анулиране на другия. Подобна врътка може да е възможна само и единствено ако от Пирин са идиоти и са допуснали подобна вратичка в договора! НЯМА друг начин!
Както и да е, няма смисъл да си повтаряме мненията по 100 пъти. Знам само, че ако имаше нещо нередно, от Пирин отдавна да са вдигнали вой до небето.
[/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 сеп 2011 22:39

кашчей- преди малко убих една муха, ся почвам теб :)
Спора ще го водя с факти, отговаряй ми нормално :lol:
ТАКА. Относно това да прецакаш даден клуб за играч, като формално си разтрогнеш договора с играча, е невъзможен, ако не беше така, щеше да е станало мазало в целия свят. Ето го другия вариант: Фиктивна продажба на играча в Академик и оттам трансфер зад граница! това е, което могат да направят наистина!
Другото, което е доста по-сложно е, чрез вътрешен човек да откраднат договора и тн.
кашчей, кажи с кое не си съгласен и да почваме спора :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 сеп 2011 22:46

vaskonti написа:Ами аз тъпо и упорито ще си питам какво общо има между договорите клуб/клуб и клуб/играч и защо анулирането на единия да води до анулиране на другия. Подобна врътка може да е възможна само и единствено ако от Пирин са идиоти и са допуснали подобна вратичка в договора! НЯМА друг начин!
Както и да е, няма смисъл да си повтаряме мненията по 100 пъти. Знам само, че ако имаше нещо нередно, от Пирин отдавна да са вдигнали вой до небето.

Ти кога разбра за това, защото аз днес?Да не мислиш, че някой е казал на Пирин.. от синьото БФС.Реално тях не ги касаят взаимоотношенията Делев- ЦСКА, ако не става въпрос за продажба.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 сеп 2011 22:48

Кашчей написа:
vaskonti написа:Ами аз тъпо и упорито ще си питам какво общо има между договорите клуб/клуб и клуб/играч и защо анулирането на единия да води до анулиране на другия. Подобна врътка може да е възможна само и единствено ако от Пирин са идиоти и са допуснали подобна вратичка в договора! НЯМА друг начин!

Ти кога разбра за това, защото аз днес?Да не мислиш, че някой е казал на Пирин.. от синьото БФС.Реално тях не ги касаят взаимоотношенията Делев- ЦСКА, ако не става въпрос за продажба.

така, й? кажи с кое не си съгласен, кво увърташ

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 сеп 2011 22:51

кажи какво общо има между договора на играча с клуба и клуб-клуб :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: кажи да се посмееем де

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 сеп 2011 22:53

шивача написа:кашчей- преди малко убих една муха, ся почвам теб :)
Спора ще го водя с факти, отговаряй ми нормално :lol:
ТАКА. Относно това да прецакаш даден клуб за играч, като формално си разтрогнеш договора с играча, е невъзможен, ако не беше така, щеше да е станало мазало в целия свят. Ето го другия вариант: Фиктивна продажба на играча в Академик и оттам трансфер зад граница! това е, което могат да направят наистина!
Другото, което е доста по-сложно е, чрез вътрешен човек да откраднат договора и тн.
кашчей, кажи с кое не си съгласен и да почваме спора :)

На теб ти отговарям за пръв и последен път!
Като не е възможно, като това и онова, защо този факт е налице?Защо след това Делев играе за ЦСКА, а не за Академик, примерно.Защо мислиш, че всички са идиоти и не са им ясни подобни игри?ОК, аз съм идиот, дай ни сега твоето, неидиотско обяснение за този ход:да разтрогнеш и след това веднага да подпишеш нов договор, но вече като свободен агент.И си спести определенията, а карай само по същество!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”